Bewust Bollenstreek » Nieuwsbrief » OnlineYoga & andere Tips in deze Bewust Corona Special! + AGENDA!

Wat leven we in een bijzondere tijd! Een tijd die vraagt om mee te bewegen, of we nu willen of niet. Met het verbreken van routines, wordt onze automatische piloot uitgeschakeld en dát biedt kansen op bewustwording. 

Ben je altijd druk? Laat je verwonderen door ontstane rust en ruimte...

Ben je altijd routinematig bezig? Laat je verwonderen door een nieuwe bezigheid...

Ben je veel achter je beeldscherm? Laat je verwonderen in de natuur...

Ben je altijd bezig met anderen? Laat je verwonderen hoe het is om op jezelf te zijn...

Ben je altijd op jezelf? Laat je verwonderen hoe het is naar anderen uit te reiken...

Kijk je altijd het nieuws? Laat je verwonderen wat het je brengt als je een dagje overslaat

Je bent meer dan wat je altijd DOET

Je BENT!

Laat je verwonderen...

En zo geeft deze tijd een kans voor ons allemaal om meer te komen tot onze essentie en daar naar te leven, voorbij wat we dachten te zijn, wat we altijd deden. 

We geven je in deze nieuwsbrief heel praktische tips! Van gezonde drankjes tot supplementen, van onlinelessen van yogadocenten tot bezorging van onbespoten groente en fruit. Wat hebben we een bevlogen professionals in onze Bollenstreek! Professionals die meebewegen...

Natuurlijk wensen we een ieder een goede gezondheid. Doe wat je kunt hierin, maar probeer je over te geven aan waar je geen invloed op hebt. Stress is een aanval op je weerstand, dus erken áls je bang bent én doe wat jou helpt om hierbij zo goed mogelijk te ontspannen. Zoek je yogamatje op, maak een wandeling in de duinen, lees een goed boek of bak koekjes... Zorg voor een goede nachtrust, door de tv en social media regelmatig uit te zetten. Doe ook dingen waar je blij van wordt! Ja, dat mag... Ook nu. Juist nu.

Heb je praktische hulp nodig? Wil je sparren of een doorverwijzing? Bewust Bollenstreek is een beweging van professionals en vrijwilligers. Neem gerust contact op: 06 22329846.

Hartegroet,

Angela Roelen

Inspirator Bewust Bollenstreek

06 22329846

PS: Veel evenementen op de agenda zijn geannuleerd. Voor die er nu nog wél opstaan, adviseer ik je om kort van tevoren contact op te nemen met de betreffende professional of het wél doorgaat. 

FILMAVOND 'WOMAN' VERZET!

We hopen met heel ons hart dat vrouwen elkaar in goede gezondheid kunnen ontmoetend én omarmen tijdens onze bijzondere filmavond 'Woman"! Deze stond gepland op maandag 6 april in Floralis in Lisse, maar is nu verzet naar donderdag 14 mei in De Muze in Noordwijk. Wie al een ticket had gekocht voor 6 april, kan contact opnemen met Floralis voor teruggave! 

Lees hier meer over 'Woman", de eerstvolgende Bewust Bollenstreek Filmavond! 

YOGA ONLINE! 

Yoga ontspant, verstilt, versterkt je immuunsysteem en helpt je om angsten los te laten. De yogascholen zijn gesloten, maar deze BewustBollenstreek Yogadocenten zijn daarom gestart met online lessen! Klik op de link om je aan te melden. We wensen je heerlijke ontspanning toe op je yogamatje, thuis. Gun het jezelf.

==> Inschrijven voor online lessen van Marjan Suijten van Gezondheidscentrum

==> Inschrijven voor online lessen van Michelle Braams van YogaBeach

==> Inschrijven voor online lessen van Esti Rotteveel van Yoga Centrum Voorhout

==> Online workouts van Yolande van Kesteren Yoga & Pilates Studio op YouTube


 

COACHING / THERAPIE ONLINE!

Heb je behoefte aan een coaching of therapie sessie? Maar wil je niet naar buiten? Beweeg mee! Neem contact op met je therapeut of coach en informeer naar wat er wél mogelijk is! Professionals die online sessies (per Skype, WhatsApp..) aanbieden zijn o.a.:

Petra Meiburg, Mirjam Rieken, Mirjam Ruigrok, Willianne van Strijen, Gabie Devaney en Angela Roelen.

MEDITATIE OEFENINGEN

(Met dank aan Esther Augustinus van YogaByEsther)

MEDITATIE

Meditatie kan een rustgevende uitwerking op je hebben. Je kunt mediteren op je gezondheid door gezonde en helende energie in te ademen, negatieve en zware energie uit te ademen. 

REIKI

De Reiki traditie heeft een mooie oefening waarbij je helende energie stuurt naar de Aarde. Zie voor je dat je de aarde tussen je handen hebt, en de Universele levensenergie via de kruin bij jou naar binnenkomt. Je geeft deze energie via de handen door aan de Aarde. Zie voor je dat de Aarde, en daarmee alles wat leeft, gevoed wordt met gezonde en vitale energie.

NADI SHODHANA

Ademoefening met een reinigende en versterkende uitwerking op het gehele ademhalingsstelsel. 

Neem een rechte ontspande zithouding aan, je wervelkolom lang.

Met je rechterduim sluit je straks het linker- of rechterneusgat af. Doe dit in een gelijkmatig ritme, de in- en uitadem is zacht en soepel. Adem uit, sluit daarna met de duim het rechterneusgat af. De inademing is door het linkerneusgat, je sluit daarna het linkerneusgat af. Adem uit èn in door het rechterneusgat. Wissel, met de duim sluit je het rechterneusgat af, adem uit èn in door links. Je blijft wisselen en aandachtig volg je de adem. Kalmeer in de adembeweging en voel dat je dieper gaat ademen, je buik meegaat met ademen. Je ademt wisselend door links en rechts, net zolang als goed voor je voelt. Je sluit de oefening af door uit te ademen door het linkerneusgat.

Leg de handen op de benen en voel de uitwerking van deze oefening.

 

SUPPLEMENTEN

(Met dank aan specialisten Yvonne Kuijpers van Your Natural Life en Bianca Hermans van Compleat Coaching en Juglen Zwaan)

Zink zuigtabletten kunnen de ernst van virale infecties in de keel tegengaan. Het gaat hierbij expliciet om zuigtabletten! Tabletten die je moet doorslikken zijn minder effectief en neussprays kunnen zorgen voor permanent verlies van de reukzin. Meer is overigens niet altijd beter, het heeft geen zin om meer dan 100 mg zink per dag te nemen.

Vitamine D is in staat om infecties van de bovenste luchtwegen tegen te gaan. Deze vitamine maken we uit zonlicht, maar in de winter schijnt de zon niet krachtig genoeg en zitten de meeste mensen binnen. 

Vitamine C kan de duur van verkoudheid verkorten. Je moet het dan wel nemen voordat je ziek wordt. Bovendien werkt het beter bij sporters en ouderen. Dit laatste is vooral interessant bij COVID-19, omdat het vooral ouderen hard raakt. 

Astragalus en Probiotica ondersteunt je weerstand.

***Kies voor hoogwaardige kwaliteit zoals Solgar, Vitakruid of Bonusan***

 

GEZONDE DRANKJES

l(Met dank aan Voedingscoach Lisanne) 

Golden Latte: 

Beker melk (kan ook plantaardig, bijv havermelk of amandelmelk), tl kurkuma (ontstekingsremmend), 0.5 tl kaneel (ontstekingsremmend), zwarte peper, geraspte gember naar smaak (goed voor maag en spijsvertering) en 1 tl honing (fijn voor de keel).

Spicy thee:

Schijfje citroen (vitamine C), 1 cm gember (ontstekingsremmend), groene thee (versterkt de weerstand),1 tl honing (fijn voor de keel), 0.5 tl cayenne (opkikker).

BEZORGING GROENTE EN FRUIT

(Met dank aan Gerardo van Egmond van gezondergroen.nl uit Rijnsburg)

Je hoeft niet meer de straat op. Gezondergroen.nl uit Rijnsburg breidt tijdelijk de bezorging uit van ONBESPOTEN en PURE producten in de regio.

In ieder geval tot en met 31 maart a.s. bezorgen zij nu ook op dinsdagavond en woensdagavond. Als extra service ook in Noordwijkerhout (voor maandag 21.00 uur bestellen).

Vrijdagavond blijft de bezorging zoals het is: Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Noordwijk, Voorhout, Oegstgeest, Sassenheim en Warmond (voor donderdagavond 21:00 uur bestellen).

De bezorging is vanaf € 15,00 GRATIS!

Kijk op www.gezondergroen.nl voor het assortiment! Een aanrader...

AGENDA VOOR BEWUSTER LEVEN

Den zelf Noordwijk

Strandverlichting
MA 13 jul | 19.30-20.30

Noordwijk | Den zelf
In juli en augustus neem ik je iedere maandag een uur mee naar de stilte. Een stille wandeling langs de vloedlijn, een overdenking, samen stil zijn op het strand ... Ga je mee? Ik hoop je daar te ontmoeten!Kosten: een liefdevolle glimlach ,’ )
Lees verder →

 Online

Bewust Check In
MA 13 jul | 20.00-20.30

Online
Loop je vast? Heb je behoefte om stil te staan bij wat er in je speelt én wil je dat graag doen in een kring met anderen? Dat er geluisterd wordt, zonder oordeel, dat er ruimte is voor jou? Boek een Online Bewust Check In!
Lees verder →

 Noordwijk

Bewust Inloop
DI 14 jul | 10.00-12.00

Noordwijk
Een plek voor een goed gesprek. Een plek om een boek te lezen. Een plek om in stilte te zitten. Een plek om anderen te ontmoeten. Een plek om te ZIJN. Een plek voor jou... Welkom bij Bewust Inloop!
Lees verder →

Stefanie Veld Online

GRATIS webinar 'een ontspannen zomervakantie! - voor moeders van hoogsensitieve kinderen.
WO 15 jul | 20.00-21.00

Online | Stefanie Veld
Zijn de schoolvakanties regelmatig niet zo gezellig bij jullie thuis? Hoe zorg jij voor rust en ontspanning tijdens jullie zomervakantie? Zodat jullie een fijne vakantie hebben? Ik deel graag handvatten met je tijdens dit webinar!
Lees verder →

Angela Roelen Online

BewustCafé Live Online 'Vrouw Zijn'
WO 15 jul | 11.00-11.45

Online | Angela Roelen
Wekelijks ONLINE CAFÉ van BewustBollenstreek voor inspiratie, tips & waar je je vragen kunt stellen rondom een thema. Dit keer: 'Vrouw Zijn'. Wat betekent Vrouw Zijn in deze tijd? Over leiderschap, vrouwenkracht & meer! Stel je vragen en krijg tips!
Lees verder →

Annette Damman Online

Kompasvinder expeditie. Online workshop van Licht-op-Talent voor 18+
DO 16 jul | 20.15-21.30

Online | Annette Damman
Een luchtige, prettig simpele  online workshop van 60-75 minuten die je in deze tijd, die zo anders is dan anders, terug brengt op je eigen koers. Niet op vakantie, maar toch op reis; in je zelf. Lekker vanaf je eigen bank, balkon of achtertuin.
Lees verder →

Annette Damman Hillegom

Schateiland Expeditie Workshop van Licht op Talent
DO 16 jul | 13.30-15.30

Hillegom | Annette Damman
Deze Schateiland Expeditie is een inspirerende workshop voor vier schatgravers en hun ouders. Plezier en ontspanning staat voorop, snel gevolgd door inspiratie en zelfvertrouwen. Reis jij mee?
Lees verder →

Trudy Pannekeet Nieuw-vennep

Masterclass/Webinar 'wie is jouw ideale klant'
DO 16 jul | 10.00-11.00

Nieuw-vennep | Trudy Pannekeet
Als je je richt op iedereen voelt niemand zich aangesproken. Ja dat hoor je de hele tijd. Je weet dat je het moet doen, maar HOE? Ik geef je praktische handvatten en vragen om jouw ideale klant te definiëren + hoe je dit inzet voor je bedrijf.
Lees verder →

 Online

Bewust Check In - thema: ROUW
DO 16 jul | 20.00-20.30

Online
Loop je vast? Heb je behoefte om stil te staan bij wat er in je speelt én wil je dat graag doen in een kring met anderen? Dat er geluisterd wordt, zonder oordeel, dat er ruimte is voor jou? Boek een Online Bewust Check In!
Lees verder →

Petra Meiburg Hillegom

Energie-Reading (op iedere dag van de week op afspraak én on-line mogelijk)
VR 17 jul | 10.00-11.30

Hillegom | Petra Meiburg
Tijdens een energie-reading wordt je helder welk thema nu belangrijk is voor jou op dit moment in je leven. Je energie gaat weer stromen. Na afloop voel je je ontspannen. Je bent van harte welkom!
Lees verder →

Esther van Wijnen-Formanek en Gemma Oude veldhuis Noordwijk

Crossroad- twee daagse training
VR 17 jul | 10.00-17.00

Noordwijk | Esther van Wijnen-Formanek en Gemma Oude veldhuis
Herken jij dit? Oververmoeid, energielek, somberheid, creativiteit kwijt, piekeren? Je staat op een kruispunt en wilt een andere afslag nemen, maar je weet niet hoe. Wij lopen graag met je mee. Praktisch, hart en hoofd verbinden!
Lees verder →

Andre Straathof Noordwijkerhout

Ademcirkel verbonden ademen
VR 17 jul | 19.30-22.00

Noordwijkerhout | Andre Straathof
Verbonden ademsessie om jezelf te bevrijden van stress en blokkades.
Lees verder →

Angela Roelen Noordwijk

Bewust Café voor ontmoeting & inspiratie. Met live muziek!
VR 17 jul | 20.00-22.00

Noordwijk | Angela Roelen
2wekelijks een authentiek café om anderen te ontmoeten en inspiratie te ontvangen. Met gastsprekers, die je aan het denken & het praten zetten! Met live muziek!
Lees verder →

 Noordwijk

Bewust Inloop
VR 17 jul | 10.00-12.00

Noordwijk
Een plek voor een goed gesprek. Een plek om een boek te lezen. Een plek om in stilte te zitten. Een plek om anderen te ontmoeten. Een plek om te ZIJN. Een plek voor jou... Welkom bij Bewust Inloop!
Lees verder →

Ingrid Verdegaal Voorhout

Elsgeesterhof Open Tuin
ZA 18 jul | 10.00-15.00

Voorhout | Ingrid Verdegaal
Zelfoogsttuin Elsgeesterhof organiseert Open Tuin!
Lees verder →

Lisanne van Beelen Noordwijk

Powerwalken op strand
ZO 19 jul | 09.30-10.30

Noordwijk | Lisanne van Beelen
Ik neem jou mee naar buiten, ja naar buiten! Je hoeft namelijk niet de sportschool in om meer te bewegen. We zoeken de natuur op; de duinen dn het strand. We gaan Powerwalken.
Lees verder →

Esther van Wijnen-Formanek Noordwijk

meditatie/ trancereis ochtend
ZO 19 jul | 10.30-12.30

Noordwijk | Esther van Wijnen-Formanek
Een mooie Meditatie/trancereis avond, ontspanning en naar binnen keren. Tijd voor jezelf.
Lees verder →

Angela Roelen / Jennifer Hordijk Online

ZenZondag 'Thuiskomen' met Jennifer Hordijk
ZO 19 jul | 11.00-11.30

Online | Angela Roelen / Jennifer Hordijk
Doe mee! Iedere zondag van 11.00-11.30u kun je even opladen, ontspannen, nog meer tot je kern komen met de ZenZondag van Bewust Bollenstreek. Met meditatie, mindfulness en ademoefeningen. Tune in op onze FBpagina!
Lees verder →

 Online

Bewust Check In
MA 20 jul | 20.00-20.30

Online
Loop je vast? Heb je behoefte om stil te staan bij wat er in je speelt én wil je dat graag doen in een kring met anderen? Dat er geluisterd wordt, zonder oordeel, dat er ruimte is voor jou? Boek een Online Bewust Check In!
Lees verder →

Esti Rotteveel Voorhout

Zomer yoga
MA 20 jul | 00.00-00.00

Voorhout | Esti Rotteveel
Deze zomer zijn de meesten van jullie dichter bij huis. Met ons zomerprogramma kom je weer heerlijk tot jezelf na alle commotie van de laatste maanden.
Lees verder →

Petra Meiburg Online

Summer School BB: Jouw hartsverlangen!
MA 20 jul | 9.00-10.15

Online | Petra Meiburg
Petra Meiburg: Wil jij ontdekken hoe je kunt leven vanuit je hart? Hoe jij je verlangens vorm kunt geven in jouw leven?In deze workshop gaan we samen door middel van korte praktische oefeningen, meditatie en visualisatie contact maken met ons hart.
Lees verder →

 Online

Start Summer School Bewust Bollenstreek: Samen groeien in Liefde voor het Leven. Doe je mee?
MA 20 jul | 9.00-10.15

Online
Begin of eindig je zomerdag met een inspirerende online workshop. Bewust Bollenstreek biedt je een TOPzomerprogramma aan! 6 weken, 18 workshops. Kies uit 18 live online workshops en groei in liefde voor het leven!
Lees verder →

Annette Damman Online

Schateiland Expeditie Online workshop van Licht op Talent
MA 20 jul | 13.30-15.30

Online | Annette Damman
Deze Schateiland Expeditie is een inspirerende workshop voor vier schatgravers en hun ouders. Plezier en ontspanning staat voorop, snel gevolgd door inspiratie en zelfvertrouwen. Reis jij mee?
Lees verder →

Dennis Kivit Noordwijk

Strandverlichting
MA 20 jul | 19.30-20.30

Noordwijk | Dennis Kivit
In juli en augustus neem ik je iedere maandag een uur mee naar de stilte. Een stille wandeling langs de vloedlijn, een overdenking, samen stil zijn op het strand ... Ga je mee? Ik hoop je daar te ontmoeten!Kosten: een liefdevolle glimlach ,’ )
Lees verder →

Jennifer Hordijk Online

Summer School BB: In balans met Mindfulness!
DI 21 jul | 19.30-20.55

Online | Jennifer Hordijk
Jennifer Hordijk: Wil je bewuster leven, meer rust ervaren en beter leren omgaan met stress, dan is Mindfulness misschien iets voor jou?
Lees verder →

 Noordwijk

Bewust Inloop
DI 21 jul | 10.00-12.00

Noordwijk
Een plek voor een goed gesprek. Een plek om een boek te lezen. Een plek om in stilte te zitten. Een plek om anderen te ontmoeten. Een plek om te ZIJN. Een plek voor jou... Welkom bij Bewust Inloop!
Lees verder →

Rebecca van Noort Online

Summer School BB: Mijn kind is hoogsensitief: Help of hoera?
WO 22 jul | 9.00-10.15

Online | Rebecca van Noort
Rebecca van Noort: Wil je op een snelle, goede manier meer weten over hsp? Wil je ontdekken wat jouw kind nodig heeft? Zodat je jouw kind kunt helpen om goed om te gaan met zijn of haar hoogsensitiviteit?
Lees verder →

Annette Damman Hillegom

Schateiland Expeditie Workshop van Licht op Talent
WO 22 jul | 13.30-15.30

Hillegom | Annette Damman
Deze Schateiland Expeditie is een inspirerende workshop voor vier schatgravers en hun ouders. Plezier en ontspanning staat voorop, snel gevolgd door inspiratie en zelfvertrouwen. Reis jij mee?
Lees verder →

Annette Damman Online

Kompasvinder expeditie. Online workshop van Licht-op-Talent voor 18+
DO 23 jul | 20.15-21.30

Online | Annette Damman
Een luchtige, prettig simpele  online workshop van 60-75 minuten die je in deze tijd, die zo anders is dan anders, terug brengt op je eigen koers. Niet op vakantie, maar toch op reis; in je zelf. Lekker vanaf je eigen bank, balkon of achtertuin.
Lees verder →

 Online

Bewust Check In - thema: EENZAAMHEID
DO 23 jul | 20.00-20.30

Online
Loop je vast? Heb je behoefte om stil te staan bij wat er in je speelt én wil je dat graag doen in een kring met anderen? Dat er geluisterd wordt, zonder oordeel, dat er ruimte is voor jou? Boek een Online Bewust Check In!
Lees verder →

Angela Roelen Noordwijk

Bewust Bollenstreek organiseert: Zomeravond Ligconcert met Dennis!
VR 24 jul | 19.00-22.00

Noordwijk | Angela Roelen
Zomeravond, heerlijk liggen op je matje, in het gras. Luisteren naar de warme stem en gitaarklanken van Dennis Kivit. Een écht ontspannen BB anders avondje uit. Verbinden met jezelf én met anderen. Kom je ook?
Lees verder →

 Noordwijk

Bewust Inloop
VR 24 jul | 10.00-12.00

Noordwijk
Een plek voor een goed gesprek. Een plek om een boek te lezen. Een plek om in stilte te zitten. Een plek om anderen te ontmoeten. Een plek om te ZIJN. Een plek voor jou... Welkom bij Bewust Inloop!
Lees verder →

André Straathof Noordwijkerhout

Truffelceremonie
ZA 25 jul | 10.00-13.00

Noordwijkerhout | André Straathof
Een reis in je onderbewustzijn om je weer te verbinden met jouw Bron.
Lees verder →

Kirsty vd Vijver Online

ZenZondag 'Ademgolfmeditatie' met Kirsty vd Vijver (Eigen Kracht)
ZO 26 jul | 11.00-11.30

Online | Kirsty vd Vijver
Doe mee! Iedere zondag van 11.00-11.30u kun je even opladen, ontspannen, nog meer tot je kern komen met de ZenZondag van Bewust Bollenstreek. Met meditatie, mindfulness en ademoefeningen. Tune in op onze FBpagina!
Lees verder →

Marlene de Groot Online

Summer School BB: Wat is hoogsensitiviteit, wat zijn de kenmerken en hoe kun je hiermee omgaan?
MA 27 jul | 9.00-10.15

Online | Marlene de Groot
Marlene de Groot: Wat is hoogsensitiviteit, wat zijn de kenmerken en hoe kun je hiermee omgaan? Een inspirerende workshop in zelfliefde.
Lees verder →

Den himselvis Noordwijk

Strandverlichting
MA 27 jul | 19.30-20.30

Noordwijk | Den himselvis
In juli en augustus neem ik je iedere maandag een uur mee naar de stilte. Een stille wandeling langs de vloedlijn, een overdenking, samen stil zijn op het strand ... Ga je mee? Ik hoop je daar te ontmoeten!Kosten: een liefdevolle glimlach ,’ )
Lees verder →

 Online

Bewust Check In
MA 27 jul | 20.00-20.30

Online
Loop je vast? Heb je behoefte om stil te staan bij wat er in je speelt én wil je dat graag doen in een kring met anderen? Dat er geluisterd wordt, zonder oordeel, dat er ruimte is voor jou? Boek een Online Bewust Check In!
Lees verder →

Stefanie Veld Online

Summer School BB: Opvoeding van hoogsensitieve kinderen
DI 28 jul | 19.30-20.45

Online | Stefanie Veld
Stefanie: Opvoeding van hoogsensitieve kinderen. Krijg weer meer rust in het gezin & plezier in het opvoeden!
Lees verder →

Lisanne van Beelen Beinsdorp

Gezonde Start E-books
DI 28 jul | 08.00-18.00

Beinsdorp | Lisanne van Beelen
Praktische e-books die je helpen om iedere maaltijd gezonder te maken. Dit is jouw Gezonde Start!
Lees verder →

Annette Damman Online

Schateiland Expeditie Online workshop van Licht op Talent
WO 29 jul | 13.30-15.30

Online | Annette Damman
Deze Schateiland Expeditie is een inspirerende workshop voor vier schatgravers en hun ouders. Plezier en ontspanning staat voorop, snel gevolgd door inspiratie en zelfvertrouwen. Reis jij mee?
Lees verder →

Petra Hoek Online

Summer School BB: Liefde voor je lijf. Vitaal & Energiek!
WO 29 jul | 9.00-10.15

Online | Petra Hoek
Petra Hoek: Wat is nu gezonde voeding? Hoe maak je keuzes? En wat is gezond bewegen? Op naar meer vitaliteit & energie met deze workshop boordevol praktische informatie.
Lees verder →

Jose Kortekaas Lisse

Individuele Training Levensinitiaties op iedere dag en tijd af te spreken
DO 30 jul | 00.00-00.00

Lisse | Jose Kortekaas
Tijdens 4 individuele sessies van 2 uur, word je bewust hoe jij anders kan omgaan met de uitdagingen van het leven.De training rekent af met wat je belemmert en werkt ondersteunend om vol energie, plezier en licht in het leven te staan.Gratis intake.
Lees verder →

 Online

Bewust Check In - thema: VERSLAVING
DO 30 jul | 20.00-20.30

Online
Loop je vast? Heb je behoefte om stil te staan bij wat er in je speelt én wil je dat graag doen in een kring met anderen? Dat er geluisterd wordt, zonder oordeel, dat er ruimte is voor jou? Boek een Online Bewust Check In!
Lees verder →

Angela Roelen Noordwijk

Bewust Café voor ontmoeting & inspiratie. Met live muziek!
VR 31 jul | 20.00-22.00

Noordwijk | Angela Roelen
2wekelijks een authentiek café om anderen te ontmoeten en inspiratie op te doen. Met gastsprekers, die je aan het denken & het praten zetten! Met live muziek!
Lees verder →

 Noordwijk

Bewust Inloop
VR 31 jul | 10.00-12.00

Noordwijk
Een plek voor een goed gesprek. Een plek om een boek te lezen. Een plek om in stilte te zitten. Een plek om anderen te ontmoeten. Een plek om te ZIJN. Een plek voor jou... Welkom bij Bewust Inloop!
Lees verder →

AGENDA VOOR BEWUSTER LEVEN

Muziek & Meditatie / Meditatieconcerten
Dennis Kivit Hoofddorp

Zen met Den
Dennis Kivit

Tijdens mijn meditatieconcerten neem ik je mee op reis naar binnen, naar stilte en Liefde met mooie zang, gitaarspel en geleide meditaties

Lees verder →

Petra van Oorschot
Petra van Oorschot- Suringa Sassenheim

Petra van Oorschot
Petra van Oorschot- Suringa

Als iets liefs je verlaat, blijft nog altijd de liefde. Wil jij via verdriet weer de mooie kanten van het leven zien? Verdriet wordt minder als je het deelt. Wie weet kan ik iets voor je betekenen!

Lees verder →

Hartegroet,

Angela Roelen

Coördinator Bewust Bollenstreek

06-22329846
​info@bewustbollenstreek.nl
www.bewustbollenstreek.nl