Open en Echt + AGENDA

Steeds weer kiezen om open te staan voor wat je voelt en wat je wilt.
Steeds weer kiezen om open te staan voor wat de ander voelt en wat de ander wil
Steeds weer kiezen om open te staan voor hoe het leven loopt en wat het van je vraagt

We leven in een veranderende tijd, een tijd die ons vraagt om te openen. Dat is soms een hele klus. Het ego wil ons maar al te graag beschermen voor iets wat misschien wel pijn kan doen! Om dan ook nog eens open te blíjven, in verbinding met de ander... Ook als je beiden iets anders voelt, iets anders wilt, dan kan er juist een heel intieme ontmoeting ontstaan. In die eerlijkheid.

Ik kijk uit om vrijdagavond andere 45+ singles te ontmoeten bij het 1e SinglesCafé dat ik organiseer bij Boekhandel Van der Meer in Noordwijk. Samen oefenen in open en echt zijn:).

Heb jij ook oefening nodig? Dat kan voor de spiegel, eerst iets hardop uitspreken naar jezelf, een verlangen opschrijven, een gevoel tekenen, maar ook op de yogamat, bij een verbonden ademcirkel, een massage of in een 'spiegelpaleis'. Kijk op de agenda hieronder, en voel wat jou kan helpen om open en echt aanwezig te zijn, hier en nu, in dit leven. Dát wordt van ons gevraagd. Petje af voor ieders moed!

 

Liefs,

Angela Roelen (LiefdeWerk)

namens 175 collega's in de Bollenstreek

06 22329846

 

TIPS:

  • Ik vond de uitzending van afgelopen zondag van De Verwondering (NPO gemist) open en echt. Ontwapenend!

 

  • Gabor Maté is inspirerend met zijn traumawerk en hoe hij erover schrijft dat veel systemen gebaseerd zijn op trauma, omdat de mensen getraumatiseerd zijn. Als we open en echt zijn, goh, hoe gaat de wereld er dan uit zien! Ik lees zijn nieuwste boek The myth of normal (nu nog alleen in het engels verkrijgbaar). Als je googled zijn er talloze interviews met hem te kijken en luisteren, ook via spotify. Aanrader! 
     

NIEUW BIJ BEWUST BOLLENSTREEK

Wat fijn dat Esmee Mourik met haar holistische praktijk in Hillegom nu ook is aangesloten bij Bewust Bollenstreek. Over de hele regio zijn er coaches en therapeuten, heel gemakkelijk te vinden op onze website.

==> Kijk hier voor het overzicht aangesloten professionals!

AGENDA KOMENDE MAAND