Vruchtbare stilte + AGENDA

In de winter staat de natuur stil, zo lijkt het. Maar niets is wat het lijkt!
In de stilte wordt er onzichtbaar hard gewerkt aan de voorbereiding van de lente, het ontspruiten van de natuur. En zie eens hoe bloeiend deze nu is!

Als we in ons leven een periode hebben doorgemaakt van transformatie is het niet anders. We hebben aangekeken wat niet meer klopt, losgelaten wat niet meer dient, afscheid genomen van mensen, situaties, relaties, oud gedrag. Maar ... wat dan ... ?
Wat wil je wél? Waar heb je wel een verlangen naar?

De kunst is om het niet gelijk op en in te vullen. In de haast liggen oude patronen op de loer.Durf het eens leeg te laten, en in die stilte te vertoeven. Je hebt er zelf misschien geen zicht op, maar onzichtbaar wordt er hard gewerkt aan het ontspruiten van de natuur, jouw innerlijke natuur. Die gelééfd mag worden, bloeiend naar buiten mag komen. Maar, alles op de juiste tijd. Het leven heeft zo haar eigen ritme... Durf je mee te bewegen?

Ik wens je inspiratie met onze veelzijdige agenda, die je hieronder aantreft. 

En een speciaal welkom voor Pauline Hoogervorst. Samen met haar organiseer ik een maandelijks TroostCafé in Herberg De Liefde. Voor als je in een periode zit met veel stilte en leegte, door rouw en verlies, waarbij het helpvol is om hierin met elkaar te delen, een uitreikende hand en hart ... We hoeven niet alles alleen te doen.
We zijn immers een SAMEN leving.

Ik wens je niets dan liefs
en bloemen op je pad

Angela Maria (LiefdeWerk
namens 175 collega's van Bewust Bollenstreek

PS: Zoek je hulp, begeleiding, een workshop, les ... maar weet je niet precies wat past? Bel/mail voor een passende doorverwijzing. angela@bewustbollenstreek.nl, 0622329846.

NU OOK AANGESLOTEN

AGENDA KOMENDE MAAND