Bewust Bollenstreek » Nieuwsbrief » Voel jij je vrij?

Voel jij je vrij?

5 mei is bevrijdingsdag. Een dag om ook stil te staan bij wat vrijheid betekent voor jou, in jouw persoonlijke leven. Voel jij je vrij om te doen wat je wilt? Voel jij je vrij om echt je hartsverlangen te volgen? Wat zit er mogelijk nog in de weg?

Zaterdag 5 mei organiseert Bewust Bollenstreek een Bewuste Wandeling, waarbij we al wandelend met dit thema aan de slag gaan. Een bevrijdende wandeling! Wandel je mee?

Maandag 14 mei vertonen we, in samenwerking met Filmhuis Lisse, een heel bijzondere film "The Goddess Project". Een film die gaat over je vrij voelen, de vrouwenstem laten horen, je vrouwelijke intuïtie te volgen, in jouw eigen vrouwenkracht gaan staan. We hebben op dit moment al 100 kaarten verkocht! Kom je ook op deze bijzondere avond vol vrouwelijke energie? En... natuurlijk zijn mannen, die dit van harte stimuleren, heel erg welkom!

Meer informatie over de wandeling en de film vind je in onderstaande agenda. Daar vind je nog veel meer inspirerende activiteiten van onze aangesloten leden. Wil je een aantal van deze leden graag persoonlijk ontmoeten? Dat kan tijdens het nababbelcafé in de foyer, na afloop van de film "The Goddess Project". Op de agenda kun je lezen welke professionals aanwezig zullen zijn voor een speeddate.  

BEWUST BOLLENSTREEK LAAT VAN ZICH HOREN! JIJ OOK?

Vind jij het ook belangrijk dat we wakker worden? Bewuster omgaan met onszelf, met elkaar, met onze omgeving, met wat we nodig hebben en wat we achterlaten? Lees de nieuwe blog van Marlene de Groot.

En deel deze nieuwsbrief met vrienden/vriendinnen die net als jij ook bewuster willen leven. Als zij aanmelden voor de nieuwsbrief via www.bewustbollenstreek.nl/nieuwsbrief maken ze bovendien kans op een gratis sessie!

 

WIL JIJ OOK BEWUSTER LEVEN?                                      BLOG

(door Marlene de Groot van Zense Coaching in Noordwijk)

Wat is nu eigenlijk bewust leven? Bewust leven is niet meer dan letterlijk bewust aanwezig zijn in je eigen leven. Het vraagt van je om niet alleen met je hoofd te leven maar ook je hart, intuïtie, je voelen te gebruiken. Het vraagt veelal om een rustiger tempo. Om niet voor die automatische piloot te kiezen, deze uit te zetten en even te laten gebeuren wat er gebeurt. Eens eerlijk te kijken; hoe zou ik het kunnen doen als ik minder op een dag ga doen. Als ik het anders ga doen... nee tegen mensen zeggen en ja tegen anderen.

Maakt het ook echt gelukkiger?

In eerste instantie kan het onrust oproepen waardoor veel mensen er van weg blijven. Het oude loslaten lijkt in ons hoofd vaak groots, lijkt veel moeite te gaan kosten.

Dat kan toch niet leuk zijn? Dat kan al zeker niet gelukkig maker? Maar eenmaal door wat onrustig en ongemakken heen, ligt er toch echt rust, ruimte, vrijheid, nieuwe kansen en liefde. En hoe bewuster je gaat leven, hoe meer van dat alles er op je wacht.

Lees verder....

 

AGENDA VOOR BEWUSTER LEVEN                             MEI/JUNI

Angela Roelen Online

BewustCafé Live Online 'Je leven als reis': info, tips én je kunt al je vragen stellen!
WO 27 mei | 13.00-13.45

Online | Angela Roelen
Wekelijks ONLINE CAFÉ van Bewust Bollenstreek voor inspiratie, tips & waar je je vragen kunt stellen rondom een thema. Dit keer: Je leven als reis! Over onbewuste patronen, het effect van vorige levens op dit leven & meer!
Lees verder →

Jan Velsen Internet

Online Opleiding Familieopstellingen
DI 02 jun | 20.-20.00

Internet | Jan Velsen

Lees verder →

Angela Roelen Online

BewustCafé Live Online 'Gedachten': Wat denk je? Wat is helpvol? Wat niet? Tune in op onze FBpagina!
WO 03 jun | 13.00-13.45

Online | Angela Roelen
Wekelijks ONLINE CAFÉ van Bewust Bollenstreek voor inspiratie, tips & waar je je vragen kunt stellen rondom een thema. Dit keer: 'gedachten'. Wat denk je? Hoe kun je anders omgaan met je gedachten? Stel je vragen en krijg tips!
Lees verder →

Willianne van Strijen Hillegom

Inzicht gesprek
WO 03 jun | 10.00-12.00

Hillegom | Willianne van Strijen
Heb je een vraag? Wil je weten wat coaching, een reading of een (familie)opstelling voor jou kan betekenen? Je bent van harte welkom! Gratis, op afspraak. Voorlopig telefonisch of via videobellen / skype. Mail via inzicht-in-jezelf of bel.
Lees verder →

Angela Roelen / Judith Jansen Online

ZenZondag 'Hartmeditatie' met Judith van Juna yoga!
ZO 07 jun | 11.00-11.30

Online | Angela Roelen / Judith Jansen
Doe mee! Iedere zondag van 11.00-11.30u kun je even opladen, ontspannen, nog meer tot je kern komen met de ZenZondag van Bewust Bollenstreek. Met meditatie, yoga, ademoefeningen en bewuste dans. Tune in op onze FBpagina!
Lees verder →

Angela Roelen Online

Ondernemerscafé Online: Maak kennis met elkaar en met BewustBollenstreek!
MA 08 jun | 10.00-11.30

Online | Angela Roelen
Ben jij ondernemend in het 'aanzetten' van mensen in bewuster leven? Ben je coach, therapeut, yogadocent? Heb je een biologisch eetcafé, zet jij je in voor duurzaamheid, of...? Maak kennis met Bewust Bollenstreek!
Lees verder →

Annemiek Wijnbergen Lisse

Een middag de diepte in! (andere data ook mogelijk)
MA 08 jun | 13.00-16.30

Lisse | Annemiek Wijnbergen
Heb je een verlangen naar inzicht, naar helderheid over iets in jezelf, je relatie, je werk? Tijdens deze Coaching Intensive 1-op-1 ga je je onderdompelen in de essentie van jouw vraag, en ga je voelen en ervaren wat er nodig is om verder te komen.
Lees verder →

Annette Damman Hillegom

Informatieavond. Als kinderen anders leren: problemen en oplossingen.
DI 09 jun | 19.30-22.00

Hillegom | Annette Damman
Tijdens deze informatie avond wordt uitgelegd hoe en waarom de Kernvisie methode jouw kind kan helpen. Deze avond wordt gepresenteerd door Wim Bouman, ontwikkelaar van de Kernvisie methode en auteur van het boek Krachtig anders leren
Lees verder →

Annette Oppenberg-Buijsman Voorhout

Omarm je emoties en bevrijd jezelf van blokkades, overtuigingen en oude pijn (elke dag mogelijk)
DI 09 jun | 00.00-00.00

Voorhout | Annette Oppenberg-Buijsman
Druk je bepaalde emoties zoals o.a. boosheid, verdriet, blijdschap weg? Mogelijk heb je angst ontwikkeld voor het ervaren van je werkelijke gevoelens. Onder begeleiding je angst aangaan helpt je om weer helemaal in verbinding te komen met je gevoel.
Lees verder →

Angela Roelen Online

BewustCafé Live Online 'Stress'. Hoe begint het en waar eindigt het? Waar krijg jij stress van? Tune in!
WO 10 jun | 13.00-13.45

Online | Angela Roelen
Wekelijks ONLINE CAFÉ van Bewust Bollenstreek voor inspiratie, tips & waar je je vragen kunt stellen rondom een thema. Dit keer: 'stress'. Wat is stress, hoe begint het en waar eindigt het? Stel je vragen en krijg tips!
Lees verder →

Angela Roelen Online

Bewust Bollenstreek Leeskring: 'De meeste mensen deugen' van Rutger Bregman'
DO 11 jun | 19.30-21.00

Online | Angela Roelen
Lees je graag? Boeken in de filosofie, esoterie, psychologie? Wil je het leven doorgronden? Vind je het leuk om dat samen met anderen te doen? Doe een keer mee met de ONLINE Bewust Bollenstreek Leeskring!
Lees verder →

Marleen Dijkdrent Katwijk

Filosofisch Cafe
WO 17 jun | 19.45-22.00

Katwijk | Marleen Dijkdrent
Orthomoleculair therapeut Nienke van de Giessen en kunstenares Marleen Dijkdrent laten u zien hoe mannen en vrouwen weer in hun kracht kunnen komen en de positieve gevolgen daarvan voor een duurzame samenleving!
Lees verder →

Marleen Dijkdrent Katwijk

Open Atelier
ZA 20 jun | 10.00-17.00

Katwijk | Marleen Dijkdrent
‘Ontmoet Jouw Wilde Zelf’ tijdens het Open Atelier van kunstenares Marleen Dijkdrent! Haar kunstproject gaat over intuïtie en onze verbinding met natuur. Kun jij voelen wanneer het gaat stormen?
Lees verder →

Lisanne van Beelen Online

Voeding- en Leefstijladvies
MA 22 jun | 08.00-18.00

Online | Lisanne van Beelen
Je bent net begonnen met je weg naar een gezondere leefstijl of al een tijdje bezig en je wilt graag weten of je goed op weg bent. Of je hebt een specifieke vraag over voeding waar je graag antwoord op wilt hebben.
Lees verder →

Trudy van der Helm / Marja Krieger Hillegom

Relatiecursus Houd Me vast
ZA 27 jun | 09.00-18.00

Hillegom | Trudy van der Helm / Marja Krieger
Relatie-cursus HOUD-ME-VAST (EFT)Voor diepere emotionele verbondenheid met je partner. Jullie krijgen handvatten om negatieve patronen te stoppen en je leert om onderliggende emoties en behoeftes te herkennen.
Lees verder →

Lisanne van Beelen Noordwijk

Powerwalken op strand
ZO 28 jun | 09.30-10.30

Noordwijk | Lisanne van Beelen
Ik neem jou mee naar buiten, ja naar buiten! Je hoeft namelijk niet de sportschool in om meer te bewegen. We zoeken de natuur op; de duinen dn het strand. We gaan Powerwalken.
Lees verder →

Gonny Méjan Coullons, Frankrijk

Cultuur- en Expressieweken Frankrijk
ZA 11 jul | 00.00-00.00

Coullons, Frankrijk | Gonny Méjan
Dagelijkse workshops theater, zang, dans, toneel, schrijven en wat er verder wordt aangeboden zoals o.a. fotografie en filosofie. Er is ook elke week een masseur aanwezig. Aparte kleuter-,kinder- en jongerengroepen. Daarnaast jong-volwassen groepen.
Lees verder →

Hartegroet,

Angela Roelen

Coördinator Bewust Bollenstreek

06-22329846
​info@bewustbollenstreek.nl
www.bewustbollenstreek.nl