Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

26apr 2024
Verse bloemen uit Hillegom!

Lucinda Maria en Anton van Duijn
Hillegom Parallelweg (in de bloemenworkshop-loods)

Elke 2 weken staat een verse bos bloemen klaar! Altijd vrolijk, altijd vers van de kweker, altijd duurzaam, altijd een verrassing, altijd blijdschap! Verse bloemen op tafel zijn zó belangrijk voor uw welzijn! Voor €15,- per week een volle bos geluk!

Het abonnement is elk moment opzegbaar. (maar dat zal niet nodig zijn ;)) U zult 2 wekelijks genieten van een heerlijke verse bos bloemen. Vers omdat het direct van de kweker komt. En geen bossen met blad, geen bossen met groen, nee. Echt een volle bos bloemengeluk! Verse bloemen zijn zó belangrijk voor ons algehele welzijn. Het genieten van de geur, de kleuren, het ontluiken, het leven in de vaas! En voor €15,- per week heeft u altijd bloemen op tafel. Onze bloemen komen namenlijk direct van de kweker en dat betekend dat ze 2 weken staan. Mits u ze goed verzorgd uiteraard! Maar wij doen er altijd een kaartje bij met verzorgingstips. Dus het kan niet mis gaan. En oh! Wij designen elke keer weer een nieuwe bos, dus je wordt steeds weer verrast! Gemiddeld ziten er 25 stelen in het boeket waarvan 2 mooie bladeren en verder: BLOEMEN! Het leven mag veel bloemrijker zijn! De energie en blijdschap van bloemen is een heerlijke boost voor in uw huis! 

Info: klik hieronder op contact 

En voor de eerste 100 klanten hebben we een kortingscode van 20% ! 

Ik leg het uit: We bezorgen EXCLUSIEF in Noordwijk en Zandvoort. Kom je uit omstreken van Hillegom en Hillegom: dan staat het klaar in onze bloemenworksop-loods in Hillegom, speciaal voor jou! We delen uiteraard de agenda van de bezorg en ophaaldagen! Hopelijk tot snel! Een bloemige groet Anton en Lucinda!

Eerst volgende ophaaldag/ bezorgdag: vrijdagmiddag 26 April en zaterdagochtend 27 April.

Informatie

26 apr 2024 | Ophaaldagen op vrijdagmiddag van 14-18uur of zaterdagochtend van 9-13uur.
14.00 - 18.00
30,00 Elk boeket kost 30,- en staat elke 2 weken voor jou klaar! (15,- per week bloemen want ze staan 2 we

Waar?

Workshop Loods Hillegom
Parallelweg 63 (loods)
2182 CP Hillegom Parallelweg (in de bloemenworkshop-loods)

Verse bloemen uit Hillegom!