Bloemlezing en sjamanendrum heling

Lucinda Maria in de Bloemenyurt
Hillegom

"Ik adem bloemen" zeg ik altijd. En na vele mooie ervaringen binnen mijn vak, zie ik nu hoe persoonlijke groei en bloemen samenkomen. Beleef het in mijn Bloemenyurt in Hillegom! 1:1 sessies, bloemlezing en 24-uurs retreat

"Ik adem bloemen" zeg ik altijd ;) Vele mooie opdrachten, aanvragen en projecten heb ik mogen uitvoeren op gebied van speciaal bloemwerk. Demonstraties in binnen- en buitenland. 

Als geboren kwekers-dochter ervaar ik al van jongs af aan hoe bloemen energetisch de binnenwereld van de mens verrijken, vervullen, verwarmen en genezen. Als afgestudeerd bloemstyliste heb ik al vele harten mogen raken. Mijn Bruidswerk, rouwwerk maar ook exposities hebben emotioneel veel losgemaakt. Vele vrouwen en mannen heb ik blijdschap en troost gebracht! Als fotostyliste van bloomon zie ik bloemen ook door een cameralens.

DE NATUUR PRAAT TEGEN ONS, IK VERSTA HAAR

Nu is het tijd dat ik mijn kunde met jou ga delen. En dat betekend: jou helpen groeien en bloeien met behulp van bloemen en bloemenenergie. Jou uit jouw patronen halen en leren hoe je uit je hoofd en in jouw hart komt.

ZONDER ZWARE THERAPIE METHODES, STAAN WE KLAAR OM TE HELPEN

Je kunt bij mij een bloemenheling/-lezing boeken, een bloemen ceremonie in een vrouwencirkel (individueel of met jouw eigen groep vrouwen). Maar ook een 24-uurs retreat, dan blijf je slapen in de bloemenurt en ervaar je alles wat ik aanbied. Ik werk met mijn zelf gebouwde Sjamanen drum en met bloemen natuurlijk! We trekken een kaartje en gaan dieper in op wat jou bezighoudt. En maak je geen zorgen, bloemen helpen jou met openen. Ze verhelderen namenlijk de sluiers. Tussen hemel en aarde, maar ook rondom jouw aura en hart. Bloemen zijn magisch! Welkom! 

En ik geef regelmatig workshops! 

Over Lucinda Maria in de Bloemenyurt

Als geboren kwekersdochter ben ik mijn contact met de natuur nooit verloren. Ik ben nu 44 jaar en ben als ervaringsdeskundige een aanbieder van hulp in jouw groei en bloei proces! Met behulp van o.a. Bloemen! Ik vertel jou hier een deel van mijn biografie, welke te vinden is op mijn website!

KRACHT WAS MIJN NIEUWE MOTTO EN IK MAAKTE EEN LIFE-CHANGING KEUZE! IK BESLOOT DE REGISSEUR TE WORDEN VAN MIJN EIGEN LEVEN! IK WILDE MIJZELF HERVINDEN EN DAAR NIET MEER VAN AFWIJKEN! 

Ik stapte uit mijn ongelijkwaardige huwelijk. Ik ontdekte dat ik veel te ver van mijn authenticiteit af was gaan staan. Samen met mijn kinderen ging ik mijn nieuwe pad bewandelen. Zware tijden met veel onzekerheden. Maar ik geloofde in mijn kennis en kunde. Mijn hooggevoeligheid! Alles kwam weer terug! Ik voelde verbinding met mijn vader. Hij was de leeuw die mij verder zal begeleiden. Ik wenste te floreren binnen mijn vak. Demonstraties, teaching, exposities, workshops, design en innovatie, reizen naar het buitenland!

Lees verder>> lucindamaria/over-mij/

OVER 2 JAAR BEN IK AFGESTUDEERD HERBORIST EN KAN IK U ALLES VERTELLEN OVER GENEESKRACHTIGE KRUIDEN VOLGENS DE TCM-LEER (Traditional Chinese Medicine)


Lucinda Maria Bloemenlezing en Vrouwencirkels in de bloemenyurt

Lucinda Maria van der Ploeg

Parallelweg 63
2182 CL Hillegom

Bloemlezing en sjamanendrum heling