27sep 2024
Leven met heel je Hart! Start Jaargroep Opstellingen LiefdeWerk

LiefdeWerk / Angela Roelen
Noordwijk-Binnen

1x per maand een hele vrijdag groeien, samen met anderen, met het bijzondere werken met Opstellingen. Je leert weer vertrouwen op je intuïtie, voelt je vrij je écht te verbinden. Werkelijk met heel je hart leven.

Wil je leven met heel je Hart? Kom weer herinneren wie je bént. Samen met anderen groeien in 10 vrijdagen met vooral het bijzondere, energetische werken met Opstellingen. Maar ook met schrijven, tarot, meditatie, systemisch tekenen.  De 5e jaartraining van LiefdeWerk!

Data: 27 september, 12 oktober, 22 november, 20 december, 17 januari, 14 februari, 14 maart, 18 april, 16 mei, 13 juni. (10x).

  • Een jaar om te groeien in een leven in LIEFDE, een leven dat KLOPT voor jou!
  • Een jaar om te ONTHECHTEN van patronen, die niet meer dienend zijn
  • Een jaar om werkelijk contact te maken met wat in je HART is gelegd
  • Een jaar om stappen te zetten om dat VERLANGEN te manifesteren
  • Een jaar om daarbij weer te vertrouwen op je INTUÏTIE
  • Een jaar om SAMEN te leren, elkaar te inspireren
  • Een jaar om het MANNELIJKE én VROUWELIJKE in jou te ontdekken
  • Een jaar om te groeien in zelfRESPECT, zelfvertrouwen..... ZELFLIEFDE
  • Een jaar om te groeien in VERBINDEN vanuit vrijheid.....  SAMENLIEFDE
  • Een jaar om te herinneren aan je natuurlijke staat van ZIJN..... die LIEFDE is!

Gun jezelf  zo'n jaar van Voelend Ervarend Leren samen met anderen, een jaar van LiefdeWerk!

 

OPSTELLINGEN
Het werken met Opstellen is een diep innerlijk reizen, een hartverwarmende ontmoeting met jouw essentie en een confronterende ontmoeting met de lagen die daar nog tussen zitten. Je doorziet, doorvoelt de pijn én maakt contact met je hart. Dat maakt het voelende, energetische werken met Opstellingen zo krachtig.

Alles is energie. Je kunt álles opstellen om te ervaren hoe jij je daartoe verhoudt. Wat mag er nog niet zijn? Wat trekt aan, wat stoot af? Je kunt je hart opstellen, je werk, je overlevingsmechanisme, je verlangen, je pijn, datgene wat je nodig hebt, je kernkwaliteiten, je doelen, je ... En het mooie is dat al die plekken ook kunnen worden ingenomen door representanten (jouw collega's tijdens deze jaartraining). Je leert zoveel meer door te voelen en ervaren, dan erover te praten en te blijven hangen in verhalen.

Je leert te ZIJN met wat IS, dat geeft een ontspannen basishouding. Ondersteunend daarbij is dat we de dag starten met meditatie en tijdens de Opstelling ook werken met Focussen en Sensen, waarbij je werkelijk aankomt in je lichaam.

Nog nooit Opstellingen ervaren? Kennismaken met mijn intuïtieve methode van Opstellen?

Doe mee met een workshop of met een van mijn maandelijkse Opstellingsdagen (kijk op mijn agenda)

Boek een individuele opstelling op afspraak. Mail angela@liefdewerker.nl.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Mail angela@liefdewerker.nl.

Vragen? Bel of app je? 06 22329846.

 

VOOR WIE

In deze jaargroep komen mannen en vrouwen samen die een verlangen hebben om te verdiepen en een bereidheid hebben om zichzelf écht te ontmoeten, en die dit innerlijk reizen graag doen met anderen, die van en met elkaar willen leren, elkaar inspireren in een open sfeer.

Het kan de eerste keer zijn dat je Opstellingen gaat ervaren, of al jaren werkzaam bent als coach/therapeut. Misschien wil je meer vanuit authenticiteit werken, meer vertrouwen op je intuïtie of werken met Opstellingen ook binnen je praktijk starten.

Het belangrijkste is ... VERLANGEN en BEREIDHEID. Als dat KLOPT, dan ... krijgen we een prachtig afgestemde groep. Ik verheug me!

We starten het jaar met een beginopstelling 'waar ben je nu, waar wil je naartoe bewegen' en eindigen het jaar met een eindopstelling 'waar was je bij de start van de jaartraining, waar ben je nu, wat heb je geleerd, wat heb je nog nodig om deze lijn voort te zetten'.

We doen Opstellingen met de groep, in tweetallen, blind opstellen, een Cirkel van Waarheid. Opstellingen van het verlangen, van blokkades, van innerlijke familie, van keuzes in werk, van lichamelijke en emotionele pijn.

 

PRAKTISCH

Locatie: LiefdeWerk, Kerkstraat 40a, Noordwijk-Binnen

Lunch: neem je eigen lunchpakketje mee, ik zorg voor een heerlijke pan vega soep!

Bijdrage: € 105 per dag, incl 21% btw. Je verbindt je aan 10 dagen Opstellingen. 1x per maand. Mocht je een keer moeten missen, dan maken we tussentijds een afspraak voor een individuele opstelling én praat ik je bij wat het groepsproces betreft. 

Je kunt je hier aanmelden en betalen voor de 1e maand. Je ontvangt dan een bevestiging.

Wil je vooraf in één keer betalen? Mail angela@liefdewerker.nl, dan stuur ik je de factuur toe voor  € 1000 ipv € 1050 en ontvang je dus € 50 korting!

 

Café LiefdeWerk

Een ontmoetingsplaats om elkaar Open Echt te Ontmoeten. Voel je welkom in het gezellige Pop-Up Café van Angela Roelen, LiefdeWerk, in het hart van Noordwijk-Binnen, aan de Kerkstraat 40a.

Een plek voor inspiratie met als rode draad: gewoon Liefde.
Een winkeltje waar niets te koop is, maar je wel je Hart kunt ophalen én moed vat het te léven.

Iedere dinsdagochtend 10-12u en zaterdagmiddag 14-16u gratis InloopCafé!
Kijk op de agenda voor: Filosofisch Café, SamenZingCafé,  SchrijfCafé en alle andere leuke dingen waar ons Hart van gaat zingen. www.liefdewerker.nl/agenda

Kannen thee en lekkers staat klaar.

 

OVER MIJ EN LIEFDEWERK

Ik heb  +10 jaar ervaring met het werken met Opstellingen, zowel individueel als met groepen. Ik werk anders dan 'klassieke' opstellers.
Ten eerste ontstaan Opstellingen vanuit een NIET WETEN, en niet zoals het hoort of moet, omdat ik zelf heldervoelend ben en dus werkelijk intuïtief opstel. Die manier van werken zorgt dat cliënten bij LiefdeWerk ook ZELF weer vertrouwen krijgen in hun intuïtie en hun EIGEN wijsheid. Dat vind ik super belangrijk.
Ten tweede werk ik zelden met familie. Daarin heb ik bewust een afslag gemaakt. Ja, je kunt van alles hebben meegemaakt als kind, maar als je daar nu nog last van hebt, dat vasthoudt, dan is dat van JOU. En dus stellen we dan dat GERAAKTE KIND op en de overlevingsikken die daaruit zijn voortgekomen. Dat zorgt dat het AUTHENTIEKE kind vrijkomt en daarmee ook al je talenten. Deze methode vind ik veel krachtiger dan het herhalen van verhalen. Je bent zoveel meer dan dat. Je bent.

Al mijn LiefdeWerk staat in teken van OPEN, ECHT, ONTMOETEN. Naast mijn werken met Opstellingen, organiseer ik bijzondere evenementen in de regio. Festival De Liefde, Markt Vol Liefde, SinglesCafé, bijzondere filmavonden, eigenlijk alles waarvan mijn hart zegt JA en waarvan ik AAN ga. Tenslotte ben ik oprichter van Bewust Bollenstreek. Een lokaal netwerk en platform, waar inmiddels 175 collega-professionals hun krachten verzamelen en hun kennis en kunde zichtbaar maken.

Informatie

27 sep 2024 | 10x, 1x per maand
10.00 - 17.00
105 per dag
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 7 deelnemers.

Waar?

LiefdeWerk
Kerkstraat 40a
2201 KN Noordwijk-Binnen

Contact

Leven met heel je Hart! Start Jaargroep Opstellingen LiefdeWerk

Wat doe ik nog meer?

Spiritueel Café LiefdeWerk / Angela Roelen
17mei
Workshop
SchrijfCafé: Schrijf met je Hart en ontvang jouw eigen Boodschap van Liefde
Spiritueel Café LiefdeWerk / Angela Roelen
Noordwijk-Binnen
Maandelijks SchrijfCafé! Je wordt uitgenodigd te ontdekken wat leeft in je hart én dat te uiten én dat te delen. Een gewoon-jezelf-zijn-is-leuk-genoeg-vrijdagmiddag :). Je leert intuïtie te volgen, je vrijer uit te drukken op jouw eigen manier!
Spiritueel Café LiefdeWerk / Angela Roelen
21jun
Workshop
SchrijfCafé: Schrijf met je Hart en ontvang jouw eigen Boodschap van Liefde
Spiritueel Café LiefdeWerk / Angela Roelen
Noordwijk-Binnen
Maandelijks SchrijfCafé! Je wordt uitgenodigd te ontdekken wat leeft in je hart én dat te uiten én dat te delen. Een gewoon-jezelf-zijn-is-leuk-genoeg-vrijdagmiddag :). Je leert intuïtie te volgen, je vrijer uit te drukken op jouw eigen manier!
LiefdeWerk / Angela Roelen
28jun
Workshop
Pure Opstellingen in een Cirkel van Waarheid. Ontvang jouw Boodschap van Liefde!
LiefdeWerk / Angela Roelen
Noordwijk-Binnen
Wil je nog meer landen in je Hart? Je loopt misschien al langer met twijfels, onzekerheden, angsten? Stel je vraag in een Cirkel van Waarheid en zie, voel, ervaar het kloppende antwoord. Je Hart weet het. Dat bemoedigt! Stap je in?
LiefdeWerk / Angela Roelen
Relatietherapie
Open en Echt elkaar Ontmoeten. Dat is nog eens LiefdeWerk!
LiefdeWerk / Angela Roelen
Noordwijk-Binnen
Wil je meer verbinding en intimiteit ervaren in je relatie? Vanuit een gezonde stevige basis van ZelfLiefde kun je vanuit vrijheid onvoorwaardelijk verbinden met de ander. SamenLiefde!
LiefdeWerk / Angela Roelen
Familie- en systeemopstellingen
JeZelf Zijn! Wanneer ben je afgedwaald? We doorvoelen & laten los met Opstellingen!
LiefdeWerk / Angela Roelen
Noordwijk-Binnen
Met het bijzondere werken met familieopstellingen worden blokkades doorvoeld en verborgen verhalen verteld. Daarmee worden verbindingen hersteld en dat geeft ruimte. Ruimte aan jeZELF!
Spiritueel Café LiefdeWerk / Angela Roelen en Femke Paats
28mei
Evenement
Filosofisch Café ‘ZELFLIEFDE’ met dochter Filosofe Femke en moeder Levenscoach Angela
Spiritueel Café LiefdeWerk / Angela Roelen en Femke Paats
Noordwijk-Binnen
Levendig maandelijks filosofisch café voor iedereen die interesse heeft in persoonlijke ontwikkeling en het leuk vindt inspiratie te ontvangen én daarover met anderen van gedachten wil wisselen. Jonge filosofe Femke Paats (25) zet ons aan het denken.
LiefdeWerk / Angela Roelen
16mei
Cursus
Minicursus Opstellingen (Systemisch Werk) voor coaches en therapeuten. In 3 avonden.
LiefdeWerk / Angela Roelen
Noordwijk-Binnen
Met iedere cliënt die bij je komt, komt ook een innerlijk kind binnen. Hoe geven we deze ruimte? Je leert samen met collega-coaches/therapeuten om systemisch in gesprek te gaan, en ook met materialen te werken met Opstellingen in jouw praktijk.
LiefdeWerk / Angela Roelen
24mei
Workshop
Pure Opstellingen in een Cirkel van Waarheid. Ontvang jouw Boodschap van Liefde!
LiefdeWerk / Angela Roelen
Noordwijk-Binnen
Wil je nog meer landen in je Hart? Je loopt misschien al langer met twijfels, onzekerheden, angsten? Stel je vraag in een Cirkel van Waarheid en zie, voel, ervaar het kloppende antwoord. Je Hart weet het. Dat bemoedigt! Stap je in?
LiefdeWerk / Angela Roelen
Coaching - Lifecoaching
Je Hart herinneren én de moed vatten dat te léven! Opstellingen (indiv, workshops & jaartraining)
LiefdeWerk / Angela Roelen
Noordwijk-Binnen
Wil je vrijer, blijer leven? Je intuïtie weer vertrouwen? Je Hart weer herinneren en de moed vatten dat te léven? Maak van je leven een liefdewerk!
Spiritueel Café LiefdeWerk / Angela Roelen en Femke Paats
25jun
Evenement
Filosofisch Café ‘SAMENLIEFDE’ met dochter Filosofe Femke en moeder Levenscoach Angela
Spiritueel Café LiefdeWerk / Angela Roelen en Femke Paats
Noordwijk-Binnen
Levendig maandelijks filosofisch café voor iedereen die interesse heeft in persoonlijke ontwikkeling en het leuk vindt inspiratie te ontvangen én daarover met anderen van gedachten wil wisselen. Jonge filosofe Femke Paats (25) zet ons aan het denken.