JeZelf Zijn! Wanneer ben je afgedwaald? We doorvoelen & laten los met Opstellingen!

LiefdeWerk / Angela Roelen
Noordwijk-Binnen

Met het bijzondere werken met familieopstellingen worden blokkades doorvoeld en verborgen verhalen verteld. Daarmee worden verbindingen hersteld en dat geeft ruimte. Ruimte aan jeZELF!

Familieopstellingen herstelt verbindingen, zodat de liefde weer kan gaan stromen!

 

Met een familieopstelling krijg je helder inzicht in relaties binnen je familie (soms generaties terug), die onbewust een effect hebben op jouw leven vandaag. Loop je vast in de liefde, je werk of ervaar je andere knelpunten in je leven? Dan gaan we binnen jouw familiesysteem, die generaties van vrouwen/mannen waar je onderdeel van uitmaakt, ontdekken waar de oorsprong zit. Ik stel ook ziekte op, zowel lichamelijk als psychisch. Alles draait om energie...

Verborgen verhalen worden verteld, weggestopte gevoelens en emoties worden doorvoeld. We laten soms de tranen van onze voorouders. Zo worden blokkades weggehaald, voel je je ruimer, lichter. De verbindingen worden hersteld in je familiesysteem en daarmee ook in jou, zodat de liefde weer kan gaan stromen. De liefde in jou, zodat het kan gaan overstromen naar geliefden en in alles wat je doet. Het werken met Familieopstellingen is een therapeutische werkvorm dat zorgt voor diepe heling op zielsniveau.

 

Systemisch

Het werken met Familieopstellingen wordt ook wel systemisch werk genoemd. Je lichaam is een systeem. Je werk is ook een systeem. En binnen deze systemen kunnen ook blokkades voorkomen, waardoor er minder verbinding is. Zo stel ik ook ziekte op, zowel psychisch als lichamelijk. En werk ik ook met organisatieopstellingen.

 

Spirituele ervaring

Uit een familieopstelling blijkt de verbondenheid met jouw voorouders, de familieziel. Die verbinding is zo duidelijk zichtbaar en voelbaar dat het bijzonder is om mee te maken. Het maakte de eerste keer diepe indruk op mij. Het heeft de manier waarop ik naar het leven kijk, intens veranderd. Daarnaast ben ik zelf heldervoelend, waardoor deze manier van werken met energie, me past als een jas. Ik heb er zelf heel veel van mogen leren en ben dan ook dankbaar dat ik op deze manier instrument mag zijn.

 

Workshops en Individuele opstellingen

Je kunt een afspraak maken voor een individuele opstelling of meedoen met een workshops. Voor de workshops kun je de agenda hier op Bewust Bollenstreek in de gaten houden. 

Over LiefdeWerk / Angela Roelen

Geboren in Vogelenzang, 7 jaar in de US gewoond, moeder van 2 prachtige volwassen dochters. Ik ben rijk geweest en heb ieder dubbeltje mogen omdraaien. Ik was 19 jaar met de vader van mijn kinderen én woon nu alweer jaren alleen. Ik woonde in een huis met 3 badkamers in California en stapte met mijn jongste dochter in een oude VW-bus, nadat we álles achter ons hadden gelaten. 

Het leven is er om te léven, om vol te ervaren. Het nodigt ons uit om onszelf te leren kennen in de verschillende fasen van ons leven. Onthecht en vrij is zeker wat van toepassing is op mij. Ben ik altijd zo geweest? Zeker niet! Ik kom uit een traditioneel gezin, ben 1 van de 6 kinderen en leerde vooral om aan te passen. 

Na een scheiding liep ik vast, wat een prachtige kans was om, voor het eerst, écht naar binnen te keren. Ik volgende de 3jarige levenscoach-opleiding bij Sonnevelt, de familieopstellingen-opleiding bij Hylke Bonnema, de yogadocentenopleiding bij Pieter Scheffe.

Ik ben zelfstandig, en voer inmiddels 10 jaar mijn praktijk LiefdeWerk én ben de oprichter van Bewust Bollenstreek. Naast mijn coaching en Opstellingenwerk, heb ik groepen Een Cursus in Wonderen, SchrijfCafé, Filosofisch Café, Tarotgroepen begeleid én organiseerde ik Festival De Liefde, bijzondere Filmavonden, Markten, Lezingen met bekende sprekers en meer. Een bezige bij.

Ik heb grote interesse in de mens, het leven, en hou me altijd bezig met levensvragen en duik graag en regelmatig in de filosofie. Ik dicht, met liefde, over de liefde en heb onlangs mijn eigen bundeltje Boodschappen van Liefde uitgegeven. Dit in een periode waarin mijn LiefdeWerk stilstond, omdat ik plotsdoof werd (1 oor). Dit ziekteproces leert me te focussen, nóg beter te luisteren, diep te voelen wat het leven van me vraagt, waar het me naartoe wil bewegen. En ik beweeg mee. Met de Liefde zelf. Jij?

Je bent welkom in mijn praktijk-aan-huis, ik heb een fijn, klein en heel stil huisje, waarin ik nu goed gedij en waar we fijn samen kunnen werken. 

 


LiefdeWerk

Angela Roelen

Kerkstraat 40a
2201 KN Noordwijk-Binnen

JeZelf Zijn! Wanneer ben je afgedwaald? We doorvoelen & laten los met Opstellingen!

Wat doe ik nog meer?

31okt
Cursus
Start Tarotgroep LiefdeWerk (8x)
Noordwijk
Wil je meer inzicht in jezelf? Vind je het leuk anderen open en echt te ontmoeten? Wil je graag meer weten van de Tarot én vind je het leuk er samen met anderen mee te oefenen? Stap in een Tarotgroep LiefdeWerk!
10sep
Workshop
SchrijfCafé LiefdeWerk in Voorhout
Voorhout
Een ochtend om jezelf én anderen al schrijvend te ontmoeten. Iedereen kan schrijven! Laat je verwonderen wat je Hart je te vertellen heeft. Doe je mee? Iedere 2e dinsdag van de maand in Voorhout, in samenwerking met Welzijn Teylingen.
Coaching - Lifecoaching
Je Hart herinneren én de moed vatten dat te léven! Individuele sessies & groepjes LiefdeWerk
Noordwijk-Binnen
Wil je vrijer, blijer leven? Je intuïtie weer vertrouwen? Je Hart weer herinneren en de moed vatten dat te léven? Maak van je leven een liefdewerk!
Relatietherapie
Open en Echt elkaar Ontmoeten. Dat is nog eens LiefdeWerk!
Noordwijk-Binnen
Wil je meer verbinding en intimiteit ervaren in je relatie? Vanuit een gezonde stevige basis van ZelfLiefde kun je vanuit vrijheid onvoorwaardelijk verbinden met de ander. SamenLiefde!
16aug
Festival
Ontmoet LiefdeWerk op het Happy Spirit Days Festival
Schipluiden
Ontmoet mij en mijn LiefdeWerk in de Healing garden van het Happy Spirit Days Festival. Wat een prachtige plek om de Boodschappen van Liefde te verspreiden: het kerkje en de tuinen van Op Hodenpijl in Schipluiden!
18jul
Wandeling
Wandelingen LiefdeWerk!
Noordwijk
Niets hoeven, slechts ontvankelijk én aanwezig zijn is wat de Liefde van ons vraagt. Loop je mee door duin, langs zee? Met stiltemomenten, fijne gesprekken, poëzie, een ontspannen genieten.
29aug
Boek een gratis kennismaking sessie ZelfLiefde of SamenLiefde
LiefdeWerk
Wil je (beter) voelen wat leeft in je Hart én ernaar leven? Wil je liever voor jezelf zijn? Je werkzame leven, je relaties meer kloppend maken? Tijd om stil te staan, bij je Hart, je intuïtie vrij te maken en die wijsheid van het Hart te volgen.
20sep
Presentatie
Lezing/boekpresentatie BOODSCHAPPEN VAN LIEFDE in boekhandel Grimbergen in Lisse
Lisse
Een hartverwarmende ochtend in de knusse boekhandel in Lisse.. We laten ons inspireren door de Liefde! Ik vind het heel leuk als je komt! Het is speciaal voor me, mijn eerste bundeltje, én dat het in de boekhandel ligt én ik erover mag vertellen!
04sep
Cursus
Start Tarotgroep LiefdeWerk (8x)
Noordwijk
Wil je meer inzicht in jezelf? Vind je het leuk anderen open en echt te ontmoeten? Wil je graag meer weten van de Tarot én vind je het leuk er samen met anderen mee te oefenen? Stap in een Tarotgroep LiefdeWerk!