Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

24jun 2023
Licht Dag - we zingen ons naar het Licht! Combi van stembevrijding en opstellingenwerk

Hart, Licht en Leven/ Judith van Kampen
Noordwijk

We zingen ons naar het Licht! Helen en delen, stembevrijding en opstellingenwerk... vandaag gaan we op pad in ons Donker en Licht. Je gaat lichter naar huis, meer in contact met jou en jouw verlangen. En: we doen het samen. Samen delen is krachtig.

Voel jij je soms ook eenzaam? Wellicht herken je dan dit diepe, donkere gevoel? Ik herken het heel goed. Diep, donker, alleen en eenzaam. Een gevoel dat ik liever niet deelde met de mensen om me heen. Sterker nog, ik wilde het zelf het liefste ook niet voelen:

Ik heb toch een prima leven? Een huis, een partner, kinderen… Wat heb ik nou te klagen? ‘Schouders eronder en zeur niet!’ Maar ondertussen speelt het wel een grote rol, en het kan zo in de weg zitten. Het kost veel energie.

 

Welkom

Daarom organiseer ik op 24 juni voor de tweede keer: de Licht Dag, speciaal voor jou. Een dag waar alles er mag zijn. Alles in jou doet er toe. Een dag waarin we samen delen. Ons donker uitspreken… en we maken contact met ons Licht. Sleutelwoorden:

Verwennen

Genieten

Verdiepen

 

 

Praktische informatie

Zaterdag 24 juni 2023, te Noordwijk. De dag is van 10:00 tot 16:00 uur. We worden vegetarisch verwend door Nissa Café, met salade en broodjes.

Ik ben jouw opsteller en stembevrijder, ondersteund door een van mijn collega's.

 

 

Wat kun je verwachten?

In een warme sfeer gaan we met elkaar op pad. Met behulp van helende muziek, stembevrijding en opstellingenwerk gaan we op pad in ons Donker en Licht.

Je gaat lichter naar huis, meer in contact met jou en jouw verlangen. Een dag ondergedompeld worden in helende klanken, je voelt je verbonden. Heerlijk!

Informatie

24 jun 2023
10.00 - 16.00
125,00
Minimaal 3 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Coachruimte van Judith
Hoogwakersbosstraat 12
Noordwijk

Licht Dag - we zingen ons naar het Licht! Combi van stembevrijding en opstellingenwerk