Stembevrijding/ Opstellingen/ Coachingstrajecten

Hart, Licht en Leven
Noordwijk

Ik begeleid vrouwen, op zoek naar hun diepste verlangens en die daar concreet stappen in willen zetten. Van stress, twijfels of sleur naar rust, ruimte en concrete stappen. Welkom bij Hart, Licht en Leven, voor Echt contact van Hart tot Hart.

Een luisterend oor bieden, authentiek, betrouwbaar, warm en veilig. Ik ben Judith van Kampen van Hart, Licht en Leven. Ik begeleid vrouwen die op zoek zijn naar hun diepste verlangens en die daar concreet stappen in willen zetten. Ja, ik sta voor diepgaand ontdekken, maar ook voor praktisch en nuchter, inzicht in jezelf en in anderen, contact maken en verbinden. Echt contact, van Hart tot Hart. 

  • Je voelt je nooit echt begrepen
  • Wat wil ik nou eigenlijk ZELF? Dat weet je niet eens meer zo goed. 
  • Het leven is een sleur geworden
  • Altijd maar zorgen voor anderen, maar waar ben IK in het verhaal?
  • Altijd maar hard werken en toch het gevoel: ik schiet te kort
  • Je voelt diep verdriet, angst, boosheid... diep van binnen op de achtergrond speelt dat mee in je leven
  • Je hebt last van stresss. 

Dat zou toch anders moeten kunnen? Mijn coaching levert op: rust in je hoofd, zodat er weer ruimte is. Ruimte voor wat je ECHT diep van binnen wilt. 

Zowel mijn coaching als training bestaan uit een afwisseling tussen uitleggen en ervaren, theorie en praktijk, stilstaan en aan de slag. Ik lever altijd maatwerk en stem me dus af op jou! Stembevrijding, gecombineerd met opstellingenwerk, nlp, mBIT, natuurcoaching... het kan allemaal. 

Nieuwsgierig geworden? Kijk op de website van Hart, Licht en Leven, of neem contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek. 

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten! Van harte welkom!

Over Hart, Licht en Leven

"Ik wil mensen raken in hun hart en hen nabij zijn in hun ontdekkingstocht van het leven."

Mijn naam is Judith van Kampen - hartenlichtbevrijder. Het is mijn missie en dus de missie van Hart, Licht en Leven, om – in verbinding met hart, hoofd en buik – enthousiast en energiek nieuwe dingen te creëren, verhalen te vertellen, er te zijn, er te zijn voor anderen, te luisteren, te coachen, te trainen, om zodoende bij te dragen aan Leven in Verbinding, in Liefde, in Vrijheid. Ja, daar wil ik hartstochtelijk aan bijdragen: dat jij lekker in je vel zit, dat je helemaal tot je recht komt, dat al jouw talenten gezien worden, dat je je helemaal voluit kan ontplooien, overal. Dat ieder zich kan ontwikkelen tot de mens die hij of zij in zich heeft. 

Hoe gaat het met jou? Hoe gaat het echt met jou? Waar sta je nu? Wat heb je nodig? Wie of wat zijn je hulpbronnen? Wat wil je bereiken en is je HART helemaal verbonden met je doel? Graag ga ik daarover met je in gesprek. Er zijn zoveel mensen die zich belemmerd weten door allerlei gedachten, gevoelens, die leven naar 'hoe het hoort'. Wat als je kunt kiezen voor 'wat werkt wel'? Ik bied je warmte, veiligheid, een luisterend oor en zal je prikkelen en stimulerende vragen stellen waar nodig. 

Jij bent Licht!

 

 


Hart, Licht en Leven

Judith van Kampen

Hoogwakersbosstraat 12
2202SP Noordwijk

Stembevrijding/ Opstellingen/ Coachingstrajecten