Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

25jun 2023
Stembevrijding ontdekken! - een kennismakingsworkshop van anderhalf uur

Hart, Licht en Leven/ Judith van Kampen
Noordwijk

Stembevrijding, wel eens van gehoord? Is het iets voor mij? Wat zou het me opleveren? Deze introductie-workshop is voor iedereen die eens een keer wil ervaren wat het is. Welkom om te gaan ontdekken wat stembevrijding voor jou kan betekenen.

Nieuwsgierig naar stembevrijding?

Wel eens van gehoord? Je bent nieuwsgierig, maar… Wat is het? Mischien wil je dit wel gaan ontdekken! Is het iets voor mij? Wat zou het me opleveren? Deze introductie-workshop is voor iedereen die eens een keer wil ervaren wat het is. Welkom om te gaan ontdekken wat stembevrijding voor jou kan betekenen.

 

Stembevrijding, wat het is: 

Stembevrijding werkt van binnen naar buiten. Alles wat er in je is, doet er toe. Je pijn, je verdriet, je boosheid. Je enthousiasme en je vreugde. Alles wat er in je is, kun je ruimte geven, trilling en klank meegeven, naar buiten brengen.Vanzelfsprekend neem ik je rustig mee, in wat kleine oefeningetjes om te wennen aan het geluid geven. Rekken en strekken, ademen en zuchten... En vervolgens geven we daadwerkelijk stem aan wat er in ons is. Alles in jou doet ertoe!

Deze workshop duurt anderhalf uur, kost €25, en het is in een groepje van 4-9 personen. 

 

Spannend?

Het zou zomaar kunnen dat je het ook ongelooflijk spannend vindt. Dat het idee alleen al je een brok in je keel bezorgt. Dat er een krampige spanning in je buik is, als je er alleen al aan denkt. Weet dat dit voor heel veel mensen geldt. Weet ook dat het misschien juist dan wel de bedoeling is dat je er vandaag bij bent! En: we doen niets wat je niet wilt. Welkom!

Informatie

25 jun 2023
11.00 - 12.30
25,00
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Coachruimte van Judith
Hoogwakersbosstraat 12
Noordwijk

Stembevrijding ontdekken! - een kennismakingsworkshop van anderhalf uur