Your Inner Nature, YIN coach Sietske

Yin Coach Sietske Rooijakkers
Hillegom

Een unieke combinatie van Y.I.N. (Your Inner Nature) Yoga en coaching. Samen kijken we naar het donker en het licht in jou, zodat er ruimte ontstaat voor meer verbinding en licht in je leven.

Y.I.N. Your Inner Nature, is meer dan enkel YIN yoga. Het is een combinatie van dat wat jou kan helpen weer in verbinding te komen met je zelf.

Door middel van Y.I.N. Yoga, meditatie, Yoga Nidra, natuurgeneeskunde, muziek, woorden, geuren, healing en ademhalingstechnieken kom je steeds dieper in verbinding, je wordt meer bewust van je gedachten, je lichaam, emoties en patronen.

Y.I.N. Yoga geeft rust in je systeem, het is een meditatieve vorm van yoga. Door langere tijd in een houding te verblijven, te voelen en na te voelen kom je in contact met het water in jou, je bindweefsel. De informatie en boodschap welke er vrij komt werkt op de diepere laag van zelfheling hierdoor kom je meer in verbinding komt je zelf, je kern.

Naast de Y.I.N. Yoga lessen op maandagavond (locatie Lovte Voorhout) zijn er mogelijkheden voor coaching en organiseer ik Y.I.N. workshops, zie mijn website. yincoachsietske

Over Yin Coach Sietske Rooijakkers

Mijn naam is Sietske Rooijakkers, al jaren werkzaam als reïntegratiecoach en (job)coach. Naast mijn vaste baan ben ik werkzaam als zelfstandig YIN docent en coach.

Vanuit mijn expertise als coach heb ik mijzelf verder ontwikkeld en heb ik op een authentieke manier leren kijken naar de gehele mens, lichaam, geest en ziel. Ik ben opgeleid binnen de Y.I.N. (Your Inner Nature) als docent en coach, daarbij kennis en opleidingen gevolgd binnen de coaching van trauma, burn out en natuurgeneeskunde.

Een van mijn belangrijkste waarden is ontwikkeling van het licht in mij, mijn innerlijk vuur is actief en ik blijf mij bijscholen binnen mijn interesses.

Door mijn ruime ervaring binnen de reïntegratie heb ik veel kennis van de persoon en zijn patronen en processen.  Mijn expertise en interesse ligt binnen hoog gevoeligheid, hoog sensitiviteit (HSP) en burn out coaching, Ik gebruik hiervoor diverse coachingstechnieken zoals ACT (acceptence en commitment therapie), heb kennis van traumasensitief werken, loopbaancoaching en systemisch werk.


Yin Coach Sietske

Sietske Rooijakkers

Grinthof 2
2181 ND Hillegom

Lid van beroepsvereniging

Your Inner Nature, YIN coach Sietske