Yoga en Gezondheid

Yoga Studio Lisse
Lisse

Ik ben Miranda Binnendijk en heb op Haven 2B een mooie lichte Yogaschool. Daar is ruimte voor innerlijke groei, flexibeler worden en genieten van tijd en ruimte. Voor mij betekent Yoga om te ZIJN met jezelf.

Yoga is een breed begrip. Ik ben de reis in 2003 echt gestart toen ik na jaren fitness te hebben beoefend, ballroomwedstrijden te hebben gedanst iets zocht om bewuster mijn lichaam te voelen en te ontspannen. In 2003 kon ik dat bij mijn toematige werkgever doen. De jaren erna verschillende stijlen geprobeerd tot dat ik zo klaar was met het hectische leven en ik besloot dat het anders moest. Langzamer leven heb ik nu gecreëerd net mijn eigen Yogaschool  'Yoga Studio Lisse' op de Haven 2B in Lisse. 

Ik bied de ruimte om je eigen onderzoek te doen wat yoga kan zijn voor jouw. Is flexibeler worden en ruimte maken in hoofd en lijf iets wat je aanspreekt? of juist de rust die je mat je kan bieden met bijvoorbeeld restorative Yoga om te herstellen en te ont-SPANNEN.

Yin yoga is een yoga waarbij je ook in je eigen ruimte mag keren en het bindweefsel mag oprekken. Het lichaam heeft verschillende energiestromen die we meridianen noemen. Daar besteden we ook aandacht aan tijdens de lessen.  Maar ook zijn er yogavormen die meer in de beweging en adem zijn. Al met al fijn om te kijken wat je aanspreekt. 

Ik verwelkom je graag en mocht je eerst met mij kennis willen maken mag dat altijd via mirandagezondheidscentrumlisse

 

 

Over Yoga Studio Lisse

Ik ben Miranda Binnendijk en woon in Leiden. Daar ben ik geboren en opgegroeid. Ik ben een aantal jaren geleden gestapt in wat je noemt een vertraagd leven. Niet perse langzaam dingen doen, maar meer bewust, minder gehaast en minder die ik doe. Dan kan ik de tijd nemen voor dingen en genieten van wat er is. Dat heb ik verder doorgevoerd en heb daarom ook deze Yogastudio in  Lisse. Thuis ben ik als mijn kat bij me kruipt.  Naast thuis zijn, ben ik ook graag buiten in de natuur en onderneem ik graag leuke dingen.  Yoga doe ik altijd en overal. Graag ben ik in verbinding met jou.

 

 

 

 


Yoga Studio Lisse

Miranda Binnendijk

Haven 2b
2161 HK Lisse

Yoga en Gezondheid