Yoga en Gezondheid

Yoga Studio Lisse
Lisse

Ik ben Miranda Binnendijk en heb op Haven 2B een mooie lichte Yogaschool. Daar is ruimte voor innerlijke groei, flexibeler worden en genieten van tijd en ruimte. Voor mij betekent Yoga om te ZIJN met jezelf.

Yoga is een breed begrip. Ik ben de reis in 2003 echt gestart toen ik na jaren fitness te hebben beoefend, ballroomwedstrijden te hebben gedanst iets zocht om bewuster mijn lichaam te voelen en te ontspannen. In 2003 kon ik dat bij mijn toematige werkgever doen. De jaren erna verschillende stijlen geprobeerd tot dat ik zo klaar was met het hectische leven en ik besloot dat het anders moest. Langzamer leven heb ik nu gecreëerd net mijn eigen Yogaschool  'Yoga Studio Lisse' op de Haven 2B in Lisse. 

Ik bied de ruimte om je eigen onderzoek te doen wat yoga kan zijn voor jouw. Is flexibeler worden en ruimte maken in hoofd en lijf iets wat je aanspreekt? Of kan juist de rust die je mat je kan bieden. Hieronder de verschillende lessen die ik aanbied:

*YinYoga

*RestorativeYoga

*stoelyoga

*55+ Yoga

YinYangYoga

Pilates

 

Ik verwelkom je graag en mocht je eerst met mij kennis willen maken mag dat altijd via mail om zo evt persoonlijk een afspraak te maken.

 

 

Over Yoga Studio Lisse

Ik ben Miranda Binnendijk en woon in Leiden. Daar ben ik geboren en opgegroeid. Ik ben een aantal jaren geleden gestapt in wat je noemt een vertraagd leven. Niet perse langzaam dingen doen, maar meer bewust en minder gehaast. Dan kan ik de tijd nemen voor dingen en genieten van wat er is. Dat heb ik verder doorgevoerd en heb daarom ook deze Yogastudio in  Lisse. Thuis ben ik als mijn kat bij me kruipt.  Naast thuis zijn, ben ik ook graag buiten in de natuur en onderneem ik graag leuke dingen.  Yoga doe ik altijd en overal. Graag ben ik in verbinding met jou.

 

 

 

 


Yoga Studio Lisse

Miranda Binnendijk

Haven 2b
2161 HK Lisse

Yoga en Gezondheid