Massagetherapie in Noordwijkerhout

Lifestyle Massage Noordwijkerhout
Noordwijkerhout

Massage en massagetherapie in een kleinschalige praktijk aan huis, voor ontspanning en/of bij (chronische) pijnklachten.

Massagetherapeut Fieneke Rozema masseert sinds 2015 met veel plezier & persoonlijke aandacht. In de zomer van 2017 ben ik afgestudeerd als erkend massagetherapeut op HBO-niveau bij Esoterra in Bilthoven.

En daarna was ik nog lang niet klaar met mijzelf verder ontwikkelen in allerhande bijscholingen... Zo heb ik trainingen gedaan op het gebied van triggerpointtherapie, een internationale opleiding klankmassage gevolgd, een opleiding ademcoaching afgerond, buikmassage, voet(reflex)massage, hoofdpijnmassage, geleerd wat de beste zelfbehandeling bij pijnklachten is, en hoe psychosomatiek (relatie geest-lichaam-pijn) ongeveer werkt, etc. 

Dagelijks werk ik met veel plezier in mijn praktijk aan huis in Noordwijkerhout. Ik bouw graag een band op met mijn cliënten, die vaak voor ontspanning komen en/of om het lichaam in goede conditie te houden, ter voorkoming van blessures en andere klachten. Door mijn betrokkenheid en het feit dat ik heel goed ben opgeleid als masseur/massagetherapeut, kan ik mijn massages doorgaans goed afstemmen op wat jij op dit moment nodig hebt. Een massage bij Lifestyle Massage Noordwijkerhout is dan ook altijd maatwerk, waar jij zelf ook invloed op kunt hebben. 

In het geval van pijnklachten kijk ik graag op holistische wijze verder met jou naar wat de mogelijke oorzaak is. Dat kan puur fysiek zijn (houding, overbelasting), maar ook mentale/emotionele/energetische factoren kunnen een rol spelen, zoals veel stress ervaren of niet gelukkig zijn met je leven. Het is mogelijk om sessies massagetherapie te combineren met verdiepende coachgesprekken. Voor massagetherapie is vergoeding mogelijk door diverse zorgverzekeraars.

Over Lifestyle Massage Noordwijkerhout

Mijn naam is Fieneke Rozema (1980). Sinds 2015 masseer ik met veel plezier en persoonlijke aandacht, enerzijds gericht op ontspanning en anderzijds op de behandeling van (chronische) pijnklachten. Ik heb praktijk gevoerd in Katwijk, in Voorhout en in Noordwijk. Op dit moment voer ik een bescheiden praktijk aan huis in Noordwijkerhout centrum, waar ik heel tevreden mee ben. Als erkend massagetherapeut worden mijn massagebehandelingen door diverse zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende pakketten. 

Masseren heb ik vanaf het begin ontzettend leuk gevonden en mijn praktijk begon al snel te lopen. Vanuit dat enthousiasme heb ik altijd ook veel bijscholing gevolgd, zoals klankmassage, cuppingtherapie, hoofdpijnmassage, triggerpointtherapie, etc. Mijn wens om mij therapeutisch verder te ontwikkelen heeft zich vertaald in het trainen van coachingsvaardigheden op hoog niveau. 

Op dit moment studeer ik de opleiding Holistisch Leefstijlcoach aan de Academie voor Holistisch Coachen, wat mij een heerlijke nieuwe uitdaging brengt. Ik vind het heel leuk om te puzzelen op wat bijv. betere voeding voor iemand zou kunnen zijn én te coachen op hoe iemand bijv. zijn belemmerende overtuigingen kan ombuigen en betere gewoontes kan aanleren. Omdat ik eerder ook al een coachingsbijscholing heb gevolgd, worden ook mijn coachingssessies door diverse zorgverzekeraars vergoed. 

Ik woon samen met mijn lieve dochter (zomer 2019). Vóór mijn leven als massagetherapeut heb ik filosofie (propedeuse) en literatuurwetenschap (Drs.) in Leiden gestudeerd. Op dit moment ben ik heel gelukkig met mijn leven in Noordwijkerhout, en geef ik als masseur en coach graag mijn volle aandacht aan jou. 


Lifestyle Massagetherapie & Coaching

Fieneke Rozema

Hoogstraat 58
2211GM Noordwijkerhout

Lid van beroepsvereniging

Massagetherapie in Noordwijkerhout