Rebalancing: Door aanraking de balans tussen hoofd en lijf herstellen. Heling van (oud) trauma

Happy met Tao
Lisse

Zou je graag jezelf weer een beetje terug willen vinden? Wat meer willen voelen in plaats van veel in je hoofd te zijn? Dan kan Rebalancing wat voor je zijn. Het is een lichaamsgerichte manier die helpt om de signalen van je lichaam weer te horen.

Rebalancing kan helpen bij:

  • pijnklachten met en zonder oorzaak
  • veel in je hoofd zijn
  • veel voor een ander doen en lastig nee kunnen zeggen
  • vermoeidheid, weinig energie
  • als je vast zit in je persoonlijke leven, relatie of werk
  • als je op zoek bent naar jezelf
  • Verdriet, rouw of depressie
  • (onverwerkte) levensgebeurtenissen
  • trauma's (klein en groot)

Rebalancing heeft het lichaam als ingang en is een vorm van individuele begeleiding bij persoonlijke ontwikkeling / ontwikkelen van lichaamsbewustzijn.

Ik werk met diverse vormen zoals aanraken met aandacht, zelfonderzoek, ademwerk, Innervoice Dialogue, innerlijk kind werk, klank expressie etc. Het is voor mij  belangrijk om een warme bedding te creeeren zodat je steeds vanuit veiligheid kunt onderzoeken wat er valt te ontdekken bij jezelf. Jouw lichaam geeft hierbij het tempo aan.

Je bent van harte welkom op mijn mooie praktijkboot in de Poelpolder bij Lisse.

 

Rebalancing wordt vaak vanuit de aanvullende verzekering gedeeltelijk vergoed als alternatieve geneeswijze / alternatieve zorg.

Over Happy met Tao

Mijn naam is Angelique Dencker. Ik ben Rebalancer en heb mijn eigen praktijkboot Happy met Tao in Lisse. Na vele omzwervingen is deze stap in mijn leven om helemaal naar het lichaam te gaan, voor mij de enige juiste. Niet alleen nodig ik anderen uit om meer in hun lijf te zijn maar is het geven van de sessies ook een heerlijke manier om in mijn eigen lijf te zijn. Het geeft een diepe ontspanning. Het voelt fijn om dat te geven en te ontvangen. 

Daarnaast geef ik ook les in Healing Tao en Qigong. Voor mij een prachtige combinatie naast het lichaamswerk. Het is mijn onderhoud van mijn lijf en mijn emoties. Een moment om onvoorwaardelijk in mijn lijf aanwezig te zijn, voelen wat daar is. In een heerlijke les met zachte bewegingen, klanken en fijne kleine groepjes. Ik geniet ervan!


Happy met Tao

Angelique Dencker

Heereweg 67
2161AE Lisse

Lid van beroepsvereniging

Rebalancing: Door aanraking de balans tussen hoofd en lijf herstellen. Heling van (oud) trauma