Ontdek jouw innerlijke kracht en geef kleur aan je leven

Reconnect your Heart
Sassenheim

Soms zijn we onszelf even kwijt… Hoe vind jij je weg terug? Praktijk Reconnect your Heart ondersteunt persoonlijke bewustwording en groei dmv healing sessies. Ervaar innerlijke rust en kom in contact met jouw authentieke zelf, je lijf en je hart.

Praktijk Reconnect your Heart is aan huis in Oegstgeest en hier kun je terecht voor Reconnective Healing® sessies en De Persoonlijke Reconnection®. Wat houdt dat eigenlijk in? 

Het menselijk lichaam en onze geest proberen voortdurend balans te vinden en te behouden. Soms ontbreekt echter het vermogen om te herstellen van ziekte, lichamelijke klachten, burnout of emotionele gebeurtenissen. Reconnective Healing® kan in die situaties goed helpen omdat het het herstellend vermogen van het lichaam en geest stimuleert. Het is geen therapie of behandeling, het is verandering en heeft effect op lichamelijke, mentale en emotionele disbalans, maar ook op de evolutie van je diepste wezen, jouw essentie. Het is voelbaar en de effecten vinden snel plaats, in 1-3 sessies max. Cliënten omschrijven het als een verandering in hun bewustzijn. Dat ze meer (zelf)vertrouwen hebben en beter weten welke keuzes ze willen maken. Ze voelen zich gelukkiger en ervaren meer rust en balans. 

Tijdens een healing sessie werk ik in je energieveld. Daar waar mijn handen te werk gaan is beweging te zien, zonder dat ik het lichaam aanraak. Dit fenomeen onder woorden brengen blijft een uitdaging, maar ik zie het, ik voel het in m'n handen en daarom weet ik gewoon dat er iets gebeurt. 

De Persoonlijke Reconnection® stimuleert innerlijke groei en geeft een diepere verbondenheid (eenheid) met jezelf en je omgeving. Voor deze verbinding kies je heel bewust en dit proces doe je maar één keer in je leven.

Nieuwsgierig? Book een sessie en ervaar wat Reconnective Healing met jou doet?

Over Reconnect your Heart

Wie ben ik… een gevoelig, intuïtief en creatief mens met een groot hart voor de medemens. Ik word blij van écht contact maken, eerlijke aandacht voor groot & klein en de natuur.

Naast mijn vak als grafisch vormgever heb ik altijd interesse gehad in healing en reizen. Geïnspireerd door andere culturen, manieren van genezen en bezinning, ging ik op zoek naar wat bij mij past... Reiki, Crystal Healing, Angel Healing en tal van workshops, maar bij alles miste ik iets...

In 2014 kwam Reconnective Healing® op mijn pad en tijdens de seminar in Parijs voelde ik meteen… dit is het! Ik was diep ontroerd. Later dat jaar voltooide ik het Certified Practitioner Program en opende ik een praktijk in Ierland waar is destijds woonde, maar na een internationale verhuizing naar Nederland in 2015 kwam alles even tot stilstand.  

Ik was op. Eenmaal terug in Nederland kwam er vanalles op me af en was ik echt zoekend naar mijn eigen pad. Ik heb zelf mogen ervaren hoe belangrijk en helend het is om je los te maken van je hoofd, van oude overtuigingen en patronen, en je te verbinden met je hart. In je kern ‘weet’ je pas écht wat wel en niet goed voelt. Geïnspireerd door mijn eigen groeiproces, opende ik in 2018 Praktijk Reconnect your Heart. Ik ondersteun een ander graag in het proces van de verbinding met jezelf te (her)ontdekken of te verdiepen. “Uit je hoofd, en in je hart” met Reconnective Healing® en DotArt.


Reconnect your Heart

Gabie Devaney

Oosthoutlaan 4
2171 TZ Sassenheim

Lid van beroepsvereniging

Ontdek jouw innerlijke kracht en geef kleur aan je leven