Thuiskomen bij jezelf met Reconnective Healing® en De Persoonlijke Reconnection®

Reconnect your Heart
Oegstgeest

Soms zijn we onszelf even kwijt… Hoe vind jij je weg terug? Praktijk Reconnect your Heart ondersteunt persoonlijke bewustwording en groei dmv healing sessies. Ervaar innerlijke rust en kom in contact met jouw authentieke zelf, je lijf en je hart.

Praktijk Reconnect your Heart is aan huis in Oegstgeest en hier kun je terecht voor Reconnective Healing® sessies en De Persoonlijke Reconnection®. Wat houdt dat eigenlijk in? 

Het menselijk lichaam en onze geest proberen voortdurend balans te vinden en te behouden. Soms ontbreekt echter het vermogen om te herstellen van ziekte, lichamelijke klachten, burnout of emotionele gebeurtenissen. Reconnective Healing® kan in die situaties goed helpen omdat het het herstellend vermogen van het lichaam en geest stimuleert. Het is geen therapie of behandeling, het is verandering en heeft effect op lichamelijke, mentale en emotionele disbalans, maar ook op de evolutie van je diepste wezen, jouw essentie. Het is voelbaar en de effecten vinden snel plaats, in 1-3 sessies max. Cliënten omschrijven het als een verandering in hun bewustzijn. Dat ze meer (zelf)vertrouwen hebben en beter weten welke keuzes ze willen maken. Ze voelen zich gelukkiger en ervaren meer rust en balans. 

Tijdens een healing sessie werk ik in je energieveld. Daar waar mijn handen te werk gaan is beweging te zien, zonder dat ik het lichaam aanraak. Dit fenomeen onder woorden brengen blijft een uitdaging, maar ik zie het, ik voel het in m'n handen en daarom weet ik gewoon dat er iets gebeurt. 

De Persoonlijke Reconnection® stimuleert innerlijke groei en geeft een diepere verbondenheid (eenheid) met jezelf en je omgeving. Voor deze verbinding kies je heel bewust en dit proces doe je maar één keer in je leven.

Nieuwsgierig? Book een sessie en ervaar wat Reconnective Healing met jou doet?

Over Reconnect your Heart

Wie ben ik… een gevoelig, intuïtief en creatief mens met een groot hart voor de medemens. Ik word blij van écht contact maken, eerlijke aandacht voor groot & klein en de natuur.

Naast mijn vak als grafisch vormgever heb ik altijd interesse gehad in healing en reizen. Geïnspireerd door andere culturen, manieren van genezen en bezinning, ging ik op zoek naar wat bij mij past... Reiki, Crystal Healing, Angel Healing en tal van workshops, maar bij alles miste ik iets...

In 2014 kwam Reconnective Healing® op mijn pad en tijdens de seminar in Parijs voelde ik meteen… dit is het! Ik was diep ontroerd. Later dat jaar voltooide ik het Certified Practitioner Program en opende ik een praktijk in Ierland waar is destijds woonde, maar na een internationale verhuizing naar Nederland in 2015 kwam alles even tot stilstand.  

Ik was op. Eenmaal terug in Nederland kwam er vanalles op me af en was ik echt zoekend naar mijn eigen pad. Ik heb zelf mogen ervaren hoe belangrijk en helend het is om je los te maken van je hoofd, van oude overtuigingen en patronen, en je te verbinden met je hart. In je kern ‘weet’ je pas écht wat wel en niet goed voelt. Geïnspireerd door mijn eigen groeiproces, opende ik in 2018 Praktijk Reconnect your Heart. Ik ondersteun een ander graag in het proces van de verbinding met jezelf te (her)ontdekken of te verdiepen. “Uit je hoofd, en in je hart” met Reconnective Healing® en DotArt.


Reconnect your Heart

Gabie Devaney

Groenhoevelaan 15
2343 BP Oegstgeest

Lid van beroepsvereniging

Thuiskomen bij jezelf met Reconnective Healing® en De Persoonlijke Reconnection®

Wat doe ik nog meer?

14dec
Workshop
Workshop 'Kerst Ornamenten Dotpainten' - creatief en meditatief tegelijk
Katwijk a/d Rijn
Kom je gezellig kennismaken met dotpainten? Een creatieve vorm van mindfulness waar je niet alleen rustig van wordt, maar ook op een kleurrijke manier de donkere maanden mee doorkomt. Creëer leuke kerst ornamenten voor jezelf of om cadeau te geven.
10feb
Workshop
Dotpainten geeft je VEERkracht | Stip voor stip dichterbij jezelf
Katwijk a/d Rijn
Dotpainten is een creatieve maar tevens meditatieve activiteit die je stip voor stip dichterbij jezelf brengt. Het helpt je te ontspannen en bevordert je focus. Ervaar tijdens deze workshop wat het met je doet en creëer je eigen unieke VEERkracht.
Creativiteit
'Uit je hoofd, en in je hart met kleur en Dot Art' creatieve workshops & coaching
Oegstgeest
Dotpainten (schilderen in stippen) is een prachtige, creatieve en tevens meditatieve activiteit die je helemaal terugbrengt bij jezelf. Het helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU... uit je hoofd en in je hart.
09dec
Workshop
Workshop 'Kerst Ornamenten Dotpainten' - creatief en meditatief tegelijk
Katwijk a/d Rijn
Kom je gezellig kennismaken met dotpainten? Een creatieve vorm van mindfulness waar je niet alleen rustig van wordt, maar ook op een kleurrijke manier de donkere maanden mee doorkomt. Creëer leuke kerst ornamenten voor jezelf of om cadeau te geven.
13jan
Workshop
Dankbaarheidsboekje & Steen Dotpainten | Uit je hoofd en in je hart
Katwijk a/d Rijn
Tijdens deze workshop staat dankbaarheid centraal. Je gaat kennismaken met dotpainten en ervaren hoe leuk en rustgevend deze prachtige kunstvorm is. Uit je hoofd, en in je hart. Stip voor stip dichter bij jezelf. Maak je eigen krachtsteen en boekje.
24jan
Workshop
Workshop 'Mandala Dot Art op Steen' | Uit je hoofd en in je hart
Katwijk a/d Rijn
Tijdens deze creatieve workshop ga je kennis maken met dotpainten en zul je ervaren hoe leuk maar ook rustgevend deze prachtige kunstvorm is. Uit je hoofd, en in je hart. Kom stip voor stip dichter bij jezelf en maak je eigen unieke mandala steen.