Paardencoaching

Inti Coaching
Hoofddorp

Wil jij voelen er ervaren wat paardencoaching doet? Je lijf beter leren aanvoelen? onderzoeken wie je bent wat je wil en wat je kan? Om leren gaan met emoties? Eigen protonen doorbreken? Staat voor je eigen keuzes en weerbaarder worden?

Paarden zijn kudde en vluchtdieren en daarom meester in het oppikken van signalen. Kleine veranderingen bij jou merken ze al op en zullen ze op reageren. Tijdens een sessie gaan wij in gesprek en Joya, mijn pony, loopt daar los bij. Zij zal gaan spiegelen. Haar gedrag betrek ik in ons gesprek waardoor wij snel tot de kern komen. Ook gebruik ik bepaalde methodes en vloerankers, waardoor je in beweging blijft. 

Na deze vorm van coaching ben je weer in staat om regie te pakken over jouw leven. Je bent beter in staat je hoofd met je lijf te verbinden en daarmee kun je beter aanvoelen wat je zelf nodig hebt. 

Mijn coachstijl is rustig, doelgericht, doortastend. Maar ook empatisch en intuïtief. 

Tevens heb ik een speciaal aanbod voor mensen die overspannen zijn of in een burn-out zitten.

Tijdens de intake gaan we kijken wat er speelt en met welke doel jij aan de slag wilt. We kijken welke vorm of combinatie daarvan bij jou past. Je mag een losse sessie of een traject doen. Een sessie duurt 1 tot 1,5 uur. Nieuwsgierig? Of wil je vrijblijvend telefonisch of online kennismaken? Neem dan contact met mij op of kijk op inticoaching

Over Inti Coaching

Op 21-jarige leeftijd vertrok ik in mijn eentje naar Bolivia om stage te lopen bij de kinderbescherming. Daar leerde ik wat armoede is en wist ik dat ik mensen wilde helpen. Daar leerde ik ook mijn huidige man kennen waar ik twee kinderen mee heb gekregen. 

Op dit moment werk ik in loondienst bij een grote MBO-instelling als zorgcoordinator. Al 18 jaar werk ik met jongeren en jongvolwassenen die kwetsbaar zijn en veel begeleiding en coaching nodig hebben. Nu richt ik mij ook op de volwassenen. Ik kijk naar wat iemand nodig heeft, wil echt in contact gaan en blijven en wil altijd maatwerk aan kunnen bieden. Elk mens heeft weer iets anders nodig. Echter merkte ik dat dat in een groot bedrijf heel erg lastig is. Geld is voornamelijk de grote drijfveer waardoor dat wat iemand echt nodig heeft op de achtergrond verdwijnt. Dat gaat regelrecht tegen mijn normen en waarden in, wat maakte dat ik voor mijzelf ben begonnen.

Zelf heb ik ook al veel meegemaakt. Thema's als loyaliteitsconflicten, rouw en verlies, integenerationeel trauma en huiselijk geweld en burn-out zijn allemaal voorbij gekomen. In mijn eigen proces heb ik geleerd dat het fijn is als je coach levenservaring heeft en echt snapt waar het over gaat. Maar ook dat ze goed opgeleid is en er een klik is. Nu ben ik op dat punt beland en ga graag naast je staan. 


Inti coaching

Lisa Schoumacher

Colijnstraat 6
2134 LP Hoofddorp

Lid van beroepsvereniging

Paardencoaching