Ontdek jouw innerlijke kracht, wie je werkelijk bent en waar jij blij van wordt

Gabie Devaney | Reconnect Your Heart
Sassenheim

Ik help jou met het (her)ontdekken van wie jij werkelijk bent en jou weer in verbinding te brengen met jouw innerlijk kracht. Dat geeft rust en vertrouwen. Hoe zelfbewuster je wordt, hoe dichter je bij jezelf kunt blijven, hoe krachtiger je staat ♥︎

Niets geeft mij meer voldoening dan jou bewust te maken van al het moois dat in je schuilt. Jou op een kleurrijke en creatieve manier weer in verbinding te brengen met je hart en je intuïtie, zodat jij kan voelen hoe bijzonder je bent! 

Ik geloof dat er niet één manier is om weer in verbinding te komen met jezelf. Belangrijker is dat jij ontdekt wat voor jou werkt. Dat wat de grootste impact heeft gehad op mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en bewustwording, vormt mijn aanbod en deel ik graag met jou:

Coach traject Wie ben ik? - Een kleurrijke ontdekkingsreis naar wie jij werkelijk bent en wat jouw grootste kracht is. Het maakt helder wat jij écht belangrijk vindt in het leven en hoe jij de dingen van nature het liefste doet. Het is een handleiding voor jezelf, die je waardevolle inzichten geeft hoe jij écht jezelf kan zijn en een leven kunt creëeren dat bij jou past en je voldoening geeft.

Reconnective Healing® - Energetische sessies waarbij je zonder aanraking en in alle stilte weer een diepe connectie met jezelf kunt ervaren. 

Dot Art - Ervaar het meditatieve effect van dotpainten, laat je hoofd tot rust komen en leer creëren vanuit je intuïtie.

Wil jij de regie over jouw leven en geluk weer in eigen handen nemen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Sassenheim.

Investeer in jezelf. Jij bent waardevol. Jij doet er toe ♥︎

Over Gabie Devaney | Reconnect Your Heart

Wie ben ik… een gevoelig, intuïtief en creatief mens met een groot hart voor de medemens.

Creativiteit loopt als een rode draad door mijn leven. Na ruim 25 jaar als grafisch vormgever gewerkt te hebben, verlangde ik naar meer bezield leven en van betekenis zijn. In 2014 kwam Reconnective Healing op mijn pad. De eenvoud van dit mooie werk raakte me diep (en nog steeds) en voelde als thuiskomen. Onder de naam Reconnect Your Heart begon ik met het faciliteren van healing sessies en the Reconnection. 

In 2018 breidde ik mijn aanbod uit met dotpainten (schilderen in stippen). Dotpainten is niet zo maar een kunstvorm, maar een creatieve activiteit welke rust en evenwicht teweeg brengt. Sinds de overname van de Dotpaint Academy heb ik al heel wat mensen kennis laten maken met deze prachtige kunstvorm met tal van workshops en getuige mogen zijn van de mooie ontwikkelingen die de cursisten van de Jaartraining doormaken.

Uit het verlangen meer te willen weten over kleur, volgde ik de opleiding tot Persoonlijke Kracht Coach. Nu help ik vrouwen die zichzelf vergeten zijn om op een kleurrijke en creatieve manier weer in verbinding te komen met hun hart en hun intuïtie, zodat zij vol zelfvertrouwen hun eigen pad kunnen uitstippelen.

Dat wat de grootste impact heeft gehad op mijn persoonlijke ontwikkeling en bewustwording, vormt mijn aanbod en deel ik graag met een ander. Lees er alles over op de website.

Uit je hoofd en in je hart met kleur en dot-art.


Gabie Devaney

Reconnect Your Heart

Oosthoutlaan 4
2171 TZ Sassenheim

Lid van beroepsvereniging

Ontdek jouw innerlijke kracht, wie je werkelijk bent en waar jij blij van wordt

Wat doe ik nog meer?

03nov
Workshop
Aboriginal Dot Art Experience in de Galerie! Laat je inspireren door inheemse kunst en creëer je eigen canvas
Ouderkerk a/d Amstel
Een bijzondere middag waarbij je je helemaal kan laten inspireren door de prachtige originele kunstwerken van Aboriginal kunstenaars, de inheemse bevolking van Australië én zelf hands-on gaat ervaren hoe leuk en rustgevend dotpainten is!
13sep
Workshop
Workshop 'Selenieten Hart Dotpainten' | Kom dot voor dot dichterbij jezelf
Sassenheim
Betuig de liefde aan jezelf met deze hartverwarmende ervaring. Tijdens deze creatieve dotpaint workshop kun je ervaren hoe rustgevend en meditatief dotpainten is en creëer je je eigen unieke helende hart van Seleniet.
27sep
Workshop
Dankbaarheidsboekje & Steen Dotpainten | Ervaar de helende kracht van creativiteit & kleur
Sassenheim
Tijdens deze workshop staat dankbaarheid centraal. Je gaat kennismaken met dotpainten en ervaren hoe leuk en rustgevend deze prachtige kunstvorm is. Uit je hoofd en in je hart. Stip voor stip dichterbij jezelf. Maak je eigen krachtsteen en dagboekje.
11okt
Workshop
Workshop 'Basis Techniek Dotpainten' | Kom dot voor dot dichterbij jezelf
Sassenheim
Tijdens deze creatieve workshop ga je kennis maken met dotpainten en zul je ervaren hoe leuk maar ook rustgevend deze prachtige kunstvorm is. Uit je hoofd en in je hart. Kom stip voor stip dichter bij jezelf en maak je eigen unieke dot-art steen.
04sep
Workshop
Workshop 'Basis Techniek Dotpainten' | Kom dot voor dot dichterbij jezelf
Sassenheim
Tijdens deze creatieve workshop ga je kennis maken met dotpainten en zul je ervaren hoe leuk maar ook rustgevend deze prachtige kunstvorm is. Uit je hoofd en in je hart. Kom stip voor stip dichter bij jezelf en maak je eigen unieke dot-art steen.
Creativiteit
Thuiskomen bij jezelf met de kracht van kleur en creativiteit
Sassenheim
Dotpainten (schilderen in stippen) is een prachtige, creatieve en tevens meditatieve activiteit die je helemaal terugbrengt bij jezelf. Het helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU... uit je hoofd en in je hart.
23okt
Workshop
Dotpainten geeft je VEERkracht | Kom los uit je hoofd en weer in verbinding met je hart
Sassenheim
Dotpainten is een creatieve maar tevens meditatieve activiteit die je stip voor stip dichterbij jezelf brengt. Het helpt je te ontspannen en bevordert je focus. Ervaar tijdens deze workshop wat het met je doet en creëer je eigen unieke VEERkracht.
12sep
Opleiding
Start Dotpaint Academy Jaartraining - 10 cursusdagen sept t/m juni, 1 dag per maand creëren vanuit je hart
Sassenheim
Ontdek de kunstenaar in jezelf. Binnen 10 maanden tijd ontwikkel je je tot een heuse Dot-Artist! Ervaar hoe rustgevend dotpainten is. Kom dot-voor-dot dichterbij jezelf en helemaal in het hier en NU. Uit je hoofd en in je hart met kleur en dot-art.