Bladeren laten vanzelf los. Jij? + AGENDA!

==> Onderaan deze nieuwsbrief vind je onze MAANDAGENDA!

Bladeren denken niet na over wanneer en hoe ze moeten loslaten. Op de juiste tijd gebeurt het gewoon. Ze laten los. De een iets eerder, de ander iets later. De een dwarrelt op een rustige herfstdag naar beneden. De ander gaat pas in een najaarsstorm mee met de wind.

Nee dan de mens! We willen weten waarom, wanneer, hoe we moeten loslaten. En als we het willen, willen we het nu. En we willen van tevoren weten wat ervoor in de plaats komt.  

Maar zo ... loopt het leven niet. Het leven heeft een ritme. Durf je over te geven aan dat ritme? Durf je erop te vertrouwen dat alles precies op de juiste tijd komt en gaat? 

Als kind dwalen we al vroeg af van dat oervertrouwen. We leren dat we moeten eten op een bepaalde tijd. Niet als je honger begint te krijgen, maar wanneer de wijzers op een bepaalde stand staan. We leren dat we maar een beperkte tijd mogen rouwen, want dan 'moet je toch echt weer gewoon aan het werk'. Ik vraag me af wat er zou gebeuren met de wereld, als alle klokken stil zouden staan. En we zouden terugkeren naar een natuurlijker ritme. Het ritme van het leven.

Tijd is van het hoofd
dat wil begrijpen om grip te krijgen
op het leven

De ziel heeft geen begrip van tijd
die weet dat alles op het juiste moment
komt en gaat


Het ritme van het leven 
heeft geen wijzers die vertellen
wanneer iets moet gebeuren

Het gebeurt als het gebeurt
 

Laat je deze periode verwonderen, probeer eens niet direct te reageren of te handelen als het 'hoort of moet', maar geef het over aan de tijd. Je zou zomaar kunnen samenvallen met het ritme van het leven. Minder ploeteren, meer ... flow!

En als het écht even leeg wordt, als iets of iemand heeft losgelaten ... durf het leeg te laten. Het wordt precies op het juiste moment weer gevuld. Niet vanuit het hoofd, maar ... vanuit het hart.

Wil je je ervaring met me delen? Leuk! Mail angela@bewustbollenstreek.nl!

Liefs!

En, ik hoop je te ontmoeten op de Markt Vol Liefde op zaterdag 8 oktober a.s.!

Angela Roelen (LiefdeWerk)
namens 175 collega's van Bewust Bollenstreek!

 

DAGJE UIT: MARKT VOL LIEFDE!

Zaterdag 8 oktober 11-16u kun je veel professionals van Bewust Bollenstreek ontmoeten op de Markt Vol Liefde in de sfeervolle kassen van Indoorvolkstuin Rijnsburg. Loop binnen voor een heerlijk dagje uit in de warme kas, naast de aardbeiplantjes en onder de druivenranken! Geniet van verse koffie en thee, vegan lekkers of lunch erbij van Nissa Café uit Hillegom, luisterend naar de live muziek van Hans Elzinga. 

Maak kennis met Tarot, Maya wijsheid en Human Design. Ontspan met een Shiatsu massage, hoofdhuidmassage, rebalancing of healing sessie. Laat een zielstekening maken of ervaar een innerlijk kind sessie. Doe mee met een qigong les of een workshop Opstellingen op het gras (in de kas). Laat je haar knippen met korting of verwen jezelf met handgemaakte sieraden. Natuurlijk kun je ook de indoorvolkstuintjes bekijken. En ... ontmoet vooral ook andere leuke mensen, die net als jij het ánders willen, het fijn vinden om te verbinden met elkaar. Kom gerust alleen, je zult je zeker niet alleen voelen. We kijken naar je uit!

Entree € 10 voor de hele dag, maar loop gerust binnen op je eigen tijd. Kids gratis.
Reserveer hier je tickets.

NIEUW BIJ BEWUST BOLLENSTREEK

HEALING! Luisteren naar het verhaal van je lichaam PODCAST

Jouw lichaam vertelt een verhaal, niet zomaar een verhaal maar jouw verhaal. Durf je te luisteren? Kijk en luister naar een interview met Jacqueline Holman van Praktijk Amura over de kracht van healing. Wat het is, hoe het werkt en wat het kan betekenen voor jou.

Jacqueline kwam zelf als jonge vrouw door de ziekte van Lyme in een rolstoel terecht. Haar lichaam zette haar letterlijk stil en dat bracht haar naar binnen. Ze brengt nu in haar praktijk cliënten naar binnen om naar hun verhaal van hun lichaam te luisteren.

Een interview met diepgang én een vrolijke noot.
Kijk en luister hier naar deze nieuwste podcast van Bewust Bollenstreek!

Nieuwsgierig geworden wat Jacqueline voor jou kan betekenen?
Neem gerust contact met haar op en stel je vragen!

ONZE MAANDAGENDA

Wil je verder vooruit plannen? Kijk dan op onze website.