#27 Healing! Luisteren naar het verhaal van je lichaam

Jacqueline Holman - Praktijk Amura
25 sep 2022

Jouw lichaam vertelt een verhaal, niet zomaar een verhaal maar jouw verhaal. Durf je te luisteren? Kijk en luister naar een interview over de kracht van healing, een interview met diepgang én een vrolijke noot.

Jouw lichaam vertelt een verhaal, niet zomaar een verhaal maar jouw verhaal. Het vertaalt jouw kracht en mooie eigenschappen, maar laat via klachten of emoties ook zien waar jouw energie minder goed stroomt of blokkeert. Een blokkade kan bijvoorbeeld ontstaan door fysieke of emotionele klachten, stress of (oude) overtuigingen. Want wat we denken en hoe we ons voelen heeft invloed op het stromen van de energie door ons lichaam.

Met trance healing en mediumschap komt de blokkade vrij en stroomt de energie weer. Jacqueline Holman kwam zelf als jonge vrouw door de ziekte van Lyme in een rolstoel terecht. Haar lichaam zette haar letterlijk stil en dat bracht haar naar binnen. Ze brengt nu in haar praktijk cliënten naar binnen om naar hun verhaal van hun lichaam te luisteren.

Een interview met diepgang én een vrolijke noot.

Jacqueline Holman (Praktijk Amura) wordt geïnterviewd door Angela Roelen (LiefdeWerk) in deze podcast van Bewust Bollenstreek. Een netwerk van +175 professionals die zich inzetten voor een bewuste, gezonde, duurzame samenleving in de Bollenstreek. www.bewustbollenstreek.nl.

Beluister de podcast