Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

20feb 2020
Systemische Reading Healing Massage thema 'Liefde'

Petra Meiburg Natuurcoach
Hillegom

Door de Systemische Reading Healing Massage over het thema Liefde ontstaat er op ziels-niveau meer ruimte om jouw diepste verlangens op het gebied van de liefde voor jezelf en voor anderen te leven.

Een Systemische Reading Healing Massage over het thema 'Liefde' is een bijzondere en unieke ervaring. Tijdens de sessie maak je contact met je energie van nu en met de wezenlijke energie die je bij je draagt. Door ervaringen in je leven heb je soms geen toegang tot deze energie. Om die reden maken we ook contact met jouw familiesysteem tijdens de reading. We maken contact met het energieveld van jouw voorouders. Je draagt soms onbewust familie-verhalen. Deze oude informatie kun je loslaten waardoor je eigen energie van nu weer helder wordt en je je eigen energie in eigendom neemt. Je wordt zichtbaarder en neemt je eigen plek in. We werken op ziels-niveau. Door de sessie komt er meer ruimte om jouw diepste verlangens op het gebied van de liefde voor jezelf en voor anderen te leven.

De healing brengt je energieveld weer in balans. De massage zorgt ervoor dat je deze nieuwe energie kunt integreren in je fysieke lichaam. Na afloop stroomt je levensenergie weer meer. We ondersteunen je om in het nu te leven.

Informatie

20 feb 2020
10.30 - 14.00
275,00

Waar?

Hillegom

Hillegom

Contact

Systemische Reading Healing Massage thema 'Liefde'

Wat doe ik nog meer?

18okt
Workshop
Opstellingen workshop 'De authentieke Vrouw' met Angela & Petra
Noordwijk
Waar is zij? Die authentieke vrouw? De vrouw die de regie pakt over haar eigen leven? Het is tijd om werkelijk jouw hart te volgen in deze veranderende tijd. Om jouw eigen pad te bewandelen en te gaan stralen in jouw authenticiteit.
23okt
Evenement
Natuurcoaching sessie (op iedere dag van de week mogelijk op afspraak)
Keukenhofbos, Amsterdamse Waterleidingduinen of in overleg op een andere locatie
Een natuurcoaching sessie geeft je inzicht en helderheid over jouw vraag of levensthema.
Healing en reading
Petra Meiburg Natuurcoach
Hillegom
Individuele healing en energie-reading sessies, individuele familie-opstelling en natuurcoachingsessies bied ik aan. Weer helderheid krijgen over wat jij ten diepste wil leven. Terug naar jouw oorspronkelijke energie.
Familie- en systeemopstellingen
Petra Meiburg Natuurcoach
Hillegom
Een opstelling geeft je helderheid over jouw plek in de wereld/ je systeem/ je organisatie/je familie. Op intuïtieve wijze begeleid ik jou in een mooie ceremonie die een opstelling is. Je komt in beweging en leeft steeds meer jouw eigen leven.
02okt
Evenement
Individuele opstelling rondom thema Vrouw Zijn (op iedere dag van de week op afspraak én on-line mogelijk)
Hillegom
Wil jij je vrouwelijke energie weer voelen stromen? Wil je leven als de vrouw die jij oorspronkelijk bent? Wil je leven vanuit je verlangen? Kom ontdekken wat een opstelling jou hierin laat zien, voelen en ervaren.
16okt
Evenement
Geboorte Reading Healing Massage
Bodegraven
Tijdens de Geboorte Reading Healing Massage maak je contact met je geboorte-energie. Je neemt eigendom over deze wezenlijke energie die je bij je draagt.
Coaching - Wandelcoaching
Petra Meiburg Natuurcoach
Hillegom
Met veel plezier neem ik je mee de natuur in om helderheid te krijgen over je levensvragen en/of de problemen waar je tegen aanloopt. Ik bied je een stevige en veilige basis om te voelen wat er nu in jou leeft. De natuur biedt inzicht en helderheid.