Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

WOL&BEGAAFD; executieve functies training kids 8-10jr
WO 25 september | 15.30-16.30 uur | Hillegom

9-10 6-11 20-11 4-12 18-12
32,50 | €32,50 per bijeenkomst, komt voor vergoeding in aanmerking


Tijdens deze cursus gaan kinderen (ong 8-10 jaar) aan de slag met executieve vaardigheden. Dit is voor begaafde kinderen, zoals vermoedelijk hoogbegaafd, hooggevoelige en/of andersdenkende kinderen.
 

De executieve vaardigheden (uitvoerende vaardigheden) staan letterlijk nog in de kinderschoenen. Door een proces van a t/m z door te gaan met wol worden de ‘nieuwe’ momenten afgewisseld met ‘herhaling’ of ‘saaie’ momenten. Emoties, impulsen, overzicht, planning… dit passeert allemaal de revue en geeft uw kind nieuwe informatie over wat hij nodig heeft voor een proces. Zeker in de toekomst.

De verwachting is niet dat de executieve functies volledig klaar en gevormd zijn. Dit is niet mogelijk omdat het deel in de hersenen, waar dit ontwikkeld wordt, pas klaar is als je 25 jaar bent. Echter is het belangrijk om, zeker deze groep kinderen, wel deze vaardigheden te laten zien, voelen en ervaren om een gevoel te krijgen van een gezond proces en wat hierbij nodig is.
De cursus bestaat uit ervaring opdoen en een kunstwerk maken van wol, welke ze zelf gekleurd, gekaard, gesponnen ed hebben.
 

Informatie + Aanmelden » Kunstzinnige Therapie Hillegom | Sandra Keizer

www.kunstzinnigetherapiehillegom.nl
Bekijk Facebook event

Dienstencentrum Elsbroek
Abellalaan 1 (Paarse route, ruimte 2)
2182TX Hillegom

Sandra Keizer
0640032306
info AT kunstzinnigetherapiehillegom DOT nl

Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!