28aug 2024
Systemische werk & Brainspotting

Lisette Goldman Brainspotting, Coaching & Persoonsontwikkeli
Sassenheim, Menneweg

Ontdek Jouw Verborgen Kracht Vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken: ongemakken en beperkingen voortkomend uit (familie)patronen en oude overtuigingen. Het doorbreken hiervan is een uitdaging, maar zeker de moeite waard!

Vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken: ongemakken en beperkingen voortkomend uit (familie)patronen en oude overtuigingen. Het doorbreken hiervan is een uitdaging, maar zeker de moeite waard!

Jouw verborgen kracht ligt namelijk onder deze patronen verscholen.

Tijdens deze workshop maak je kennis met opstellingen, een werkvorm die op visuele wijze inzicht geeft in wat er speelt in de onderstroom. Dit helpt je te begrijpen welk werk nodig is om deze patronen te doorbreken.

Brainspotting zetten we in om de patronen direct te doorbreken. Hierdoor ervaar je in het dagelijks leven meer keuzevrijheid en kun je je dromen gaan leven in plaats van je angsten.

Tijdens de workshop kun je een persoonlijke vraag uitwerken met behulp van een mini-opstelling in combinatie met Brainspotting maar dat hoeft niet. Het is niet nodig om zelf een vraag in te brengen om de kracht van transformatie te ervaren.

Er is geen voorkennis nodig voor deze workshop. Je wordt stap voor stap meegenomen in het proces van opstellen en brainspotting.

Data en Locaties:

28 augustus, Sassenheim

13 september, Sassenheim

9 oktober, Landsmeer

Tijd: Elke workshop duurt van 9:00 tot 12:00 uur.

De kosten bedragen €50 contant (dit tarief geldt enkel tijdens de opstartfase).

Wij hopen je te mogen verwelkomen op een van onze workshops!

Informatie

28 aug 2024
09.00 - 12.00
50,00 contant ivm opstartfase

Waar?

Sassenheim
Menneweg 34
2172HE Sassenheim, Menneweg

Contact

Systemische werk & Brainspotting