Yoga by Esther
23mei
Cursus
Ontdek de helende kracht van Yoga Nidra
Yoga by Esther
Noordwijk
Op een gewone doordeweekse dag een zeer diepe staat van ontspanning ervaren...het is nu mogelijk! Je hoeft alleen maar te liggen en te luisteren, die eindeloze stroom van gedachten, al het moeten en willen voor een moment los te laten.
Healjezelf & Soul Balance
26mei
Cursus
Soulretrieval
Healjezelf & Soul Balance
Noordwijkerhout
Een prachtig Ritueel op Hemelvaartsdag om verborgen delen van jezelf te gaan ontdekken en uiting aan te geven !! Samen met Michelle Caseley van Soul Balance organiseer ik deze dag.
Design a life u love
29mei
Cursus
Van hoofd naar hart, zo doe je dat.
Design a life u love
Voorhout
De periode van ont-wikkelen is begonnen, en daar is zoveel moois mee gepaard, de ont-wikkeling van wie jij bent. Ik noem deze dagen van hoofd naar hart, het is je innerlijke route en hoe je dit dagelijks toepast.
De Kinderexpert
01jun
Cursus
Workshop 'Superhelden bestaan!'
De Kinderexpert
Sassenheim
Een workshop voor ouders en opvoedondersteuners waarin werkvormen voor begeleiding van kinderen 6+ op het gebied van zelfverzekerde mindset wordt gedeeld uit het interactieve kinderboek: ....jij bent mijn poepie (boek=gratis inclusief de prijs)
Familieopstellingen aan Zee
10jun
Cursus
Opstellingsmiddag met het medicijnwiel
Familieopstellingen aan Zee
Katwijk a/d Rijn
Opstellingsdag met het Medicijnwiel. De wet van het medicijnwiel is in het hele universum van kracht. Dus ook op aarde en in ons eigen leven. Hoe kunnen we die weg weer terug vinden, waar alles vanzelfsprekend is en waar alles moeiteloos verloopt?
Happy met Tao - Angélique
01jul
Cursus
Rebalancing - leren voelen wie je écht bent door aanraking, adem en zachtheid voor jezelf.
Happy met Tao - Angélique
Lisse
Rebalancing: met aanraking, adem en aandacht oefenen met je eigen lichaam. Leren wat je patronen zijn om (niet) te voelen of ademen, Hoe doet je lijf dat ? Bewustzijn daarop, dat is het begin van voelen. Nieuwsgierig naar jezelf? Je bent welkom!
LiefdeWerk / Angela Maria
08sep
Cursus
Start Groep Een Cursus in Wonderen (10x)
LiefdeWerk / Angela Maria
Noordwijk
Er zijn vele wegen die naar de Liefde leiden. De Cursus in Wonderen is er 1 van. We gaan met een groep aan de slag met het boek, dat een échte cursus is. Samen maken we deze juist heel praktisch. Een spirituele leerweg in de Liefde.