Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

21jun 2024
Helende Klanken - een klankbad verzorgd door Alfred en Judith. Thema: harmonie i.s.m. vorige levens

Hart, Licht en Leven/ Judith van Kampen/ Alfred Noort
Noordwijk

Maak het mee en laat jezelf met Liefde en Licht doorstromen via helende klanken. Alfred en ik begeleiden je met tongue drum, zingen en fluit, rondom het thema Harmonie. Ook nemen we je mee naar vorige levens en hoe harmonie daar aanwezig was.

Helende klanken

Maak het ook mee en laat jezelf met Liefde en Licht doorstromen via de klanken. Wij mensen bestaan voor het grootste gedeelte uit water en water is een heel goede geleider voor geluid. Juist dat maakt een klankbad zo bijzonder!

Ik, Judith van Kampen, stem af op de energie in het Veld en zing. Ik laat helende klanken door me heen stromen, daarbij geholpen door mijn gidsen en de engelen. Hoe het zal gaan klinken? Dat weet ik nooit van te voren. Ik laat me verrassen door wat er komt en wat er nodig is. Ik speel ook op mijn tweetonige, houten fluit.

Ik werk samen met enthousiasteling en collega Alfred Noort. Hij bespeelt een grote Tongue Drum, wat zorgt voor een rustgevend geluid. Wat fijn om samen met hem te spelen!

Thema: harmonie

Het thema van deze avond is harmonie. Hoe herken jij dat in jouw leven? Hoe speelt het een rol? Wat betekent harmonie eigenlijk voor jou?

Harmonie, daar verlangen we soms zo naar. Vooral als je leven (even) niet harmonieus is. Gedoe op je werk, veel aan de hand. Zorgen om je kinderen.  Heftig verdriet. Confronterende woede. Je verlangt RUST! Maar soms gaat het juist te soepeltjes allemaal. Het is te rustig. Sleur in je leven. Je wil het eigenlijk anders. Herken je dat ook?

Wat draag jij bij jou van jouw vorige levens? Wat mag er daar geheeld worden? We zullen je daar ook in meenemen.

 

Welkom op deze bijzondere avond vol helende klanken!

Informatie

21 jun 2024
20.00 - 21.30
35,00
Minimaal 2 deelnemers.
Maximaal 6 deelnemers.

Waar?

Coachruimte van Judith
Hoogwakersbosstraat 12
Noordwijk

Contact

Helende Klanken - een klankbad verzorgd door Alfred en Judith. Thema: harmonie i.s.m. vorige levens

Wat doe ik nog meer?

Hart, Licht en Leven/ Judith van Kampen
05sep
Workshop
Het LIED van je hart - serie van 5 avonden: waarvan gaat jouw hart zingen? Over hartsverlangens
Hart, Licht en Leven/ Judith van Kampen
Noordwijk
In je hart zitten al die dingen, die belangrijk voor je zijn. Hoe is de verbinding met jouw hart? Wat wil jouw hart? Waar worden jouw hart en jij blij van? Deze 5 avonden verbinden we ons met ons hart en met elkaar. Welkom bij het LIED van je HART.
Hart, Licht en Leven
Stemwerk & Stemcoaching
Stembevrijding/ Opstellingen/ Coachingstrajecten
Hart, Licht en Leven
Noordwijk
Ik begeleid vrouwen, op zoek naar hun diepste verlangens en die daar concreet stappen in willen zetten. Van stress, twijfels of sleur naar rust, ruimte en concrete stappen. Welkom bij Hart, Licht en Leven, voor Echt contact van Hart tot Hart.
Hart, Licht en Leven/ Judith van Kampen
17okt
Workshop
Op REIS met je stem 2.0: jezelf al zingend onderzoeken. Samen-verbinden-verdiepen
Hart, Licht en Leven/ Judith van Kampen
Noordwijk
We onderzoeken in 7 avonden de 7 inspirerende stappen van de eeuwenoude Latifa: aanvaarden, verlangen, hopen, vertrouwen, loslaten, liefhebben en bereid zijn. Door stembevrijding, opstellingen creëer je meer verbinding met jezelf en je omgeving.
Hart, Licht en Leven
Muziek & Zang
Stembevrijding/ Opstellingen/ Workshops/ Coachingstrajecten
Hart, Licht en Leven
Noordwijk
Ik geef workshops aan mensen die nieuwsgierig zijn naar hun diepste verlangens. Aan mensen die geloven in de kracht van samen, van hart tot hart, werken aan hun eigen groei. Van stress, twijfels of sleur naar rust, ruimte en concrete stappen.