18mei 2024
SOUND & silence - Chris Hinze & Ton Akkermans

Jetenzo
Katwijk aan zee

CONCERT MET FLUIT VIRTUOOS CHRIS HINZE EN KLANKSCHALEN, GONGS, BELLS FENOMEEN TON AKKERMANS Zittend of liggend genieten. Wil je liggen, neem dan een matje en kussen meenemen. Voor diegene die liever zit, zijn er stoelen beschikbaar.

Chris Hinze heeft in 2023 zijn laatste grote tournee gespeeld. Een goede reden om nu samen met Ton Akkermans intieme rustgevende muziekreizen te geven waarbij u liggend kunt genieten. Zaterdagavond 18 mei kunt u erbij zijn in de sfeervolle Universel tempel in de duinen te Katwijk aan zee. Een combinatie van fluweelzachte fluittonen en de magische klanken van oude Tibetaanse klankschalen, gongs en bells.

CHRIS HINZE: fluitist, producer, componist en wereldreiziger. Nederlands meest gelauwerde muzikant met meer dan 80 cd's op zijn naam. Ooit begonnen als jazzpianist, studeerde hij aan het conservatorium in Den Haag en won een studiebeurs voor het prestigieuze Berklee College of Music in Boston. Hinze heeft diverse prijzen in de wacht gesleept, waaronder de Beethoven Award, Prix d'Italia. Ook ontving hij 3 Edisons. De afgelopen jaren gaf hij multimedia concerten, gemaakt aan de hand van zijn vele reizen. 

TON AKKERMANS: klankschalen, gongs en bells specialist. Akkermans bespeelt onder andere de grote plaat gong, een mix van tamtam en gong/klankbuizen, waarvan de langste bijna 2 meter lang is. In combinatie met bells, cimbalen, triangels en fosforbronzen en klankstaven. Al deze instrumenten zijn door hemzelf met de hand gesmeed.

Informatie

18 mei 2024 | Inloop vanaf 20:00
20.30 - 21.45
47,50 https://hipsy.nl/event/49692-sound-silence-ligconcert

Waar?

Universel soefitempel
Zuidduinseweg 7
2225 JS Katwijk aan zee

Contact

SOUND & silence - Chris Hinze & Ton Akkermans