22jun 2024
Dotpaint Workshop 'Aboriginal Stijl Dot Art op Canvas'

Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
Sassenheim

Tijdens deze creatieve workshop kun je ervaren hoe rustgevend en meditatief dotpainten is. Deze middag creëer je je eigen unieke canvas geïnspireerd door werken, symbolen en kleuren van de Aboriginals, de inheemse bevolking van Australië.

Tijdens deze creatieve workshop laten we ons inspireren door de Aboriginals, de inheemse bevolking van Australië, waar dotpainting (schilderen in stippen) zijn oorsprong vindt. Hun kunstvorm is gericht op het vertellen van verhalen en hierbij wordt veel gebruik gemaakt van symbolen. Rood, geel, oker, zwart en wit zijn de meest voorkomende kleuren, waardoor het werk een hele aardse uitstraling krijgt.

Creëer jouw eigen canvas met Aboriginal symbolen en in de kleuren die jou aanspreken. Je zult ervaren dat deze creatieve maar tevens meditatieve activiteit je alles om heen doet vergeten, waardoor je weer terugkomt bij jezelf. “Uit je hoofd, en in je hart!” Dotpainten helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU.

Op zaterdag 22 juni ben je van harte welkom om dit zelf te komen ervaren. Tijdens deze workshop leer ik je welke materialen ik gebruik om kleine en grote dots te maken en patronen te creëren. We werken met kant en klare acrylverf van het merk Pentart. Een overzicht van de Aboriginal symbolen en voorbeelden zullen aanwezig zijn ter inspiratie. Na wat oefenen op papier ga je lekker aan de slag op je doekje. Ervaar de helende kracht van het werken met je handen & kleur, maar bovenal het in verbinding ‘zijn’ met jouw hart.

​Kom gezellig creëren met vriendinnen, familie, je buurvrouw, partner of collega! 

​Kosten: € 55.00 p.p. Boek je voor twee personen, dan krijg je allebei €5.00 korting!

Informatie

22 jun 2024 | Schikt deze datum niet? Registreer je interesse.
10.00 - 12.30
55,00 Incl. canvas, 4 verfcontainertjes, thee & lekkers, goodiebag en meer...

Waar?

Dotpaint Academy
Oosthoutlaan 4
2171 TZ Sassenheim

Contact

Dotpaint Workshop 'Aboriginal Stijl Dot Art op Canvas'