05jun 2024
Dotpainten geeft je VEERkracht | Kom los uit je hoofd en weer in verbinding met je hart

Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
Sassenheim

Dotpainten is een creatieve maar tevens meditatieve activiteit die je stip voor stip dichterbij jezelf brengt. Het helpt je te ontspannen en bevordert je focus. Ervaar tijdens deze workshop wat het met je doet en creëer je eigen unieke VEERkracht.

Veren zijn niet alleen mooi, ze kunnen ook als magisch voorwerp gebruikt worden. De symbolische betekenis van veren gaat over ascensie (bewustzijn vergroten) en spirituele groei. Veerkracht zegt iets over jouw vermogen om te herstellen van stress en tegenslag. Het is normaal dat als er iets naars of verdrietigs gebeurt, je je knap beroerd kan voelen. Het voelen en accepteren van deze emoties is het begin van een veerkrachtige reactie. Zo kom je stukje bij beetje weer terug bij je ware zelf.

Dotpainten (schilderen in stippen) is een prachtige, creatieve maar tevens meditatieve activiteit die juist dat proces van terugkomen bij jezelf ondersteunt. “Uit je hoofd, en in je hart!” Deze traditionele teken- en schildertechniek is afkomstig van de Aboriginals in Australië. Het helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU.

Kom ervaren wat dotpainten met je doet en maak je eigen KRACHTveer. Tijdens de workshop leer je de basistechniek en welke materialen ik gebruik om kleine en grote dots te maken en hoe je leuke patronen creëert. We werken met kant en klare Pentart acrylverf die je na afloop ook meeneemt, zodat je je veer thuis af kunt maken. Eerst oefenen we op papier en daarna ga je op de houten veer aan de slag (lengte ±29cm).

Ervaar de helende kracht van het werken met je handen en kleur en kom stip voor stip dichterbij jezelf.

€ 55,00 p.p.  Kom je met z’n tweeën, dan krijg je allebei €5.00 korting!

Informatie

05 jun 2024 | Schikt deze datum niet? Registreer je interesse.
10.00 - 12.30
55,00 Incl. een houten veer, 4 verfcontainertjes, thee, koffie & lekkers plus goodiebag

Waar?

Dotpaint Academy
Oosthoutlaan 4
2171 TZ Sassenheim

Contact

Dotpainten geeft je VEERkracht | Kom los uit je hoofd en weer in verbinding met je hart