31mei 2024
Workshop 'Selenieten Hart Dotpainten' | Kom dot voor dot dichterbij jezelf

Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
Sassenheim

Betuig de liefde aan jezelf met deze hartverwarmende ervaring. Tijdens deze creatieve dotpaint workshop kun je ervaren hoe rustgevend en meditatief dotpainten is en creëer je je eigen unieke helende hart van Seleniet.

Bij deze workshop staat ‘zelfliefde’ centraal. Vaak ligt de nadruk op het liefhebben van anderen, maar hoe zit het met het houden van jezelf? Dankbaar zijn voor wie je bent, is de kern voor een gezond leven. Tijdens deze workshop ga je een prachtig hart van Seleniet dotpainten.

Seleniet wordt ook wel ‘engelensteen’ genoemd. De steen’s hoge vibratie brengt oneindige liefde, heling en transformatie. Seleniet heeft een reinigende en kalmerende werking en helpt je rust en balans te creëren net zoals dotpainten! Deze prachtige, creatieve maar tevens meditatieve activiteit brengt jevoordichterbij jezelf. “Uit je hoofd, en in je hart!” Deze traditionele teken- en schildertechniek is afkomstig van de Aboriginals in Australië.

Je bent van harte welkom om dit zelf te komen ervaren en je eigen helende hart te maken. Tijdens deze workshop leer ik je welke materialen ik gebruik om kleine en grote dots te maken en hoe je de mooiste mandala patronen creëert. We werken met kant en klare dotpaint verf van het merk Pentart. Na wat oefenen op papier ga je aan de slag op een mooi groot hart van Seleniet (±10-11cm t.w.v €19,50). 

Ervaar de helende kracht van het werken met je handen en kleur, maar bovenal het in verbinding ‘zijn’ met jouw hart.

​Kosten: € 67,50 incl. p.p.  Kom je met z’n tweeën, dan krijg je allebei €5.00 korting!

Informatie

31 mei 2024 | Schikt deze datum niet? Registreer je interesse.
12.00 - 14.30
67,50 Incl. Groot Seleniet hart, 4 verfcontainertjes, thee & lekkers, goodiebag en meer...

Waar?

Dotpaint Academy
Oosthoutlaan 4
2171 TZ Sassenheim

Contact

Workshop 'Selenieten Hart Dotpainten'  |  Kom dot voor dot dichterbij jezelf