27apr 2024
Verdiepende Wandeling Keukenhofbos

Ik zing mijn eigen lied / Annette
Keukenhofbos Lisse

In het bos ervaar je een diep gevoel van Zijn. Alles maakt deel uit van één geheel waar wij ook bijhoren. Dit bewust ervaren doet beseffen wat werkelijk belangrijk is. Samen ontdekken én herinneren! Na afloop gezellig een drankje bij de Hofboerderij

Wandelen in de natuur is weldadig voor lichaam, ziel en geest. Je ontspant vanzelf in een natuurlijke omgeving. Je bént! Net als de vogels, de lucht, de bomen. Al wandelend laten we ons drukke dagelijks bestaan even los om tot rust te komen. Elkaar in die rust ontmoeten is en blijft... magisch!

Open, ontvankelijk en op speelse wijze ontdekken en herinneren we wie we van nature zijn. Beleef een verbindende ochtend met verdiepende gesprekken en volop inspiratie! 

We verzamelen op de grote parkeerplaats van kasteel Keukenhof en vertrekken rond 10.00 uur richting het bos. Na afloop genieten we gezellig na met warme chocolademelk/koffie/thee bij de Hofboerderij op het terrein van Kasteel Keukenhof. 

Bijdrage € 15,- incl. drankje. Aanmelden graag via de agenda op mijn website. Je kunt ook op het laatste moment besluiten mee te gaan. Bij hevige regenval gaat de wandeling niet door.  Heb je vragen of mocht je twijfelen over het weer, bel of app me! Annette 43910183

Informatie

27 apr 2024
10.00 - 11.30
15,00 incl. drankje bij de Hofboerderij

Waar?

Verzamelen grote parkeerplaats Keukenhofkasteel
Keukenhof 1
2161 AN Keukenhofbos Lisse

Contact

Verdiepende Wandeling Keukenhofbos