04mei 2024
Dankbaarheidsboekje & Steen Dotpainten | Ervaar de helende kracht van creativiteit & kleur

Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
Sassenheim

Tijdens deze workshop staat dankbaarheid centraal. Je gaat kennismaken met dotpainten en ervaren hoe leuk en rustgevend deze prachtige kunstvorm is. Uit je hoofd en in je hart. Stip voor stip dichterbij jezelf. Maak je eigen krachtsteen en dagboekje.

Geïnspireerd door een oefening uit het doe-boek The Magic (Rhonda Byrne), leek het me prachtig om een unieke krachtsteen te dotpainten met een klein dagboekje waar je dagelijks in op kunt schrijven waar je allemaal dankbaar voor bent! Door nog bewuster je dankbaarheid uit te spreken en onder woorden te brengen, verhoog je je eigen energie en dit geeft een gevoel van rust, innerlijke vrede, vreugde en overvloed.

Dotpainten (schilderen in stippen) is een prachtige, creatieve maar tevens meditatieve activiteit die je helemaal terugbrengt bij jezelf. "Uit je hoofd, en in je hart!" Deze traditionele teken- en schildertechniek is afkomstig van de Aboriginals in Australië. Het helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU.

Je bent van harte welkom in mijn studio in Sassenheim om dit zelf te ervaren en je eigen krachtsteen en dagboekje te maken. Tijdens deze workshop leer je de basistechniek van dotpainten en werken we met kant en klare Pentart acrylverf. Ik ga je laten zien welke materialen ik gebruik om kleine en grote dots te maken en hoe je de leukste patronen creëert. Na wat oefenen op papier ga je zelf aan de slag op de kaft van een A6 boekje eneen natuur steen .

Ervaar de helende kracht van het werken met je handen en kleur en kom stip voor stip dichter bij jezelf!

​Kosten: € 55,00 incl. p.p.  Kom je met z’n tweeën, dan krijg je allebei €5.00 korting!

Informatie

04 mei 2024 | Schikt deze datum niet? Registreer je interesse.
10.00 - 12.30
55,00 Incl. A6 boekje met een steen, 4 verfcontainertjes, thee, koffie & lekkers plus goodiebag

Waar?

Dotpaint Academy
Oosthoutlaan 4
2171 TZ Sassenheim

Contact

Dankbaarheidsboekje & Steen Dotpainten | Ervaar de helende kracht van creativiteit & kleur