Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

06apr 2024
Dotpaint Workshop 'Aboriginal Stijl Dot Art op Canvas'

Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
Sassenheim

Tijdens deze creatieve workshop kun je ervaren hoe rustgevend en meditatief dotpainten is. Deze middag creëer je je eigen unieke canvas geïnspireerd door werken, symbolen en kleuren van de Aboriginals, de inheemse bevolking van Australië.

Tijdens deze creatieve workshop laten we ons inspireren door de Aboriginals, de inheemse bevolking van Australië, waar dotpainting (schilderen in stippen) zijn oorsprong vindt. Hun kunstvorm is gericht op het vertellen van verhalen en hierbij wordt veel gebruik gemaakt van symbolen. Rood, geel, oker, zwart en wit zijn de meest voorkomende kleuren, waardoor het werk een hele aardse uitstraling krijgt.

Creëer jouw eigen canvas met Aboriginal symbolen en in de kleuren die jou aanspreken. Je zult ervaren dat deze creatieve maar tevens meditatieve activiteit je alles om heen doet vergeten, waardoor je weer terugkomt bij jezelf. “Uit je hoofd, en in je hart!” Dotpainten helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU.

Op zaterdag 6 april ben je van harte welkom om dit zelf te komen ervaren. Tijdens deze workshop leer ik je welke materialen ik gebruik om kleine en grote dots te maken en patronen te creëren. We werken met kant en klare acrylverf van het merk Pentart. Een overzicht van de Aboriginal symbolen en voorbeelden zullen aanwezig zijn ter inspiratie. Na wat oefenen op papier ga je lekker aan de slag op je doekje. Ervaar de helende kracht van het werken met je handen & kleur, maar bovenal het in verbinding ‘zijn’ met jouw hart.

​Kom gezellig creëren met vriendinnen, familie, je buurvrouw, partner of collega! 

​Kosten: € 55.00 p.p. Boek je voor twee personen, dan krijg je allebei €5.00 korting!

Informatie

06 apr 2024 | Schikt deze datum niet? Registreer je interesse.
13.00 - 15.30
55,00 Incl. canvas, 4 verfcontainertjes, thee & lekkers, goodiebag en meer...

Waar?

Dotpaint Academy
Oosthoutlaan 4
2171 TZ Sassenheim

Contact

Dotpaint Workshop 'Aboriginal Stijl Dot Art op Canvas'

Wat doe ik nog meer?

Gabie Devaney  |  Dotpaint Academy
Creativiteit
Thuiskomen bij jezelf met de kracht van kleur en creativiteit
Gabie Devaney | Dotpaint Academy
Sassenheim
Dotpainten (schilderen in stippen) is een prachtige, creatieve en tevens meditatieve activiteit die je helemaal terugbrengt bij jezelf. Het helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU... uit je hoofd en in je hart.
Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
17apr
Workshop
Workshop 'Basis Techniek Dotpainten' | Kom dot voor dot dichterbij jezelf
Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
Sassenheim
Tijdens deze creatieve workshop ga je kennis maken met dotpainten en zul je ervaren hoe leuk maar ook rustgevend deze prachtige kunstvorm is. Uit je hoofd en in je hart. Kom stip voor stip dichter bij jezelf en maak je eigen unieke dot-art steen.
Reconnect your Heart
Healing en reading
Ontdek jouw innerlijke kracht en geef kleur aan je leven
Reconnect your Heart
Sassenheim
Soms zijn we onszelf even kwijt… Hoe vind jij je weg terug? Praktijk Reconnect your Heart ondersteunt persoonlijke bewustwording en groei dmv healing sessies. Ervaar innerlijke rust en kom in contact met jouw authentieke zelf, je lijf en je hart.
Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
04mei
Workshop
Dankbaarheidsboekje & Steen Dotpainten | Ervaar de helende kracht van creativiteit & kleur
Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
Sassenheim
Tijdens deze workshop staat dankbaarheid centraal. Je gaat kennismaken met dotpainten en ervaren hoe leuk en rustgevend deze prachtige kunstvorm is. Uit je hoofd en in je hart. Stip voor stip dichterbij jezelf. Maak je eigen krachtsteen en dagboekje.