17apr 2024
Workshop 'Basis Techniek Dotpainten' | Kom dot voor dot dichterbij jezelf

Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
Sassenheim

Tijdens deze creatieve workshop ga je kennis maken met dotpainten en zul je ervaren hoe leuk maar ook rustgevend deze prachtige kunstvorm is. Uit je hoofd en in je hart. Kom stip voor stip dichter bij jezelf en maak je eigen unieke dot-art steen.

Ben je nieuwsgierig naar dotpainten en wil dit zelf wel eens ervaren? Dan is deze workshop een mooie eerste stap om kennis te maken met de Basis Techniek van Dotpainten.

Dotpainten (schilderen in stippen) is een prachtige, creatieve maar tevens meditatieve activiteit die je helemaal terugbrengt bij jezelf. "Uit je hoofd, en in je hart!" Deze traditionele teken- en schildertechniek is afkomstig van de Aboriginals in Australië. Het helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU.

Je bent van harte welkom in mijn studio in Sassenheim om dit zelf te ervaren en kennis te maken met dotpainten. Tijdens deze workshop leer ik je welke materialen ik gebruik om kleine en grote dots te maken en hoe je de mooiste patronen creëert. We werken met kant en klare acrylverf van het merk Pentart. Na wat oefenen op papier ga je zelf lekker aan de slag op een mooie ronde steen of houten paneeltje.

Ervaar de helende kracht van het werken met je handen en kleur, maar bovenal het in verbinding ‘zijn’ met jouw hart.

Maak kennis met dotpainten en kom stip voor stip dichter bij jezelf!

​Kosten: € 55,00 incl. p.p.  Kom je met z’n tweeën, dan krijg je allebei €5.00 korting!

Informatie

17 apr 2024 | Schikt deze datum niet? Registreer je interesse.
10.00 - 12.30
55,00 Incl. een steen, 4 verfcontainertjes, thee, koffie & lekkers plus goodiebag

Waar?

Dotpaint Academy
Oosthoutlaan 4
2171 TZ Sassenheim

Contact

Workshop 'Basis Techniek Dotpainten'  |  Kom dot voor dot dichterbij jezelf