02nov 2023
Workshop 'Kennismaken met Dotpainten' (in samenwerking met Volksuniversiteit Oegstgeest)

Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
Oegstgeest

Tijdens deze creatieve workshop ga je kennis maken met dotpainten en zul je ervaren hoe leuk maar ook rustgevend deze prachtige kunstvorm is. Uit je hoofd en in je hart. Kom stip voor stip dichter bij jezelf en maak je eigenart steen.

Ben je nieuwsgierig naar dotpainten en wil je dit zelf wel eens proberen? Dan is deze workshop een mooie eerste stap om kennis te maken met de basistechniek.

Dotpainten (schilderen in stippen) is een prachtige, creatieve en tevens meditatieve activiteit die je helpt te ontspannen en beter te focussen. Deze traditionele teken- en schildertechniek is afkomstig van de Aboriginals in Australië en zet je helemaal in het NU. Uit je hoofd en in je hart.

Tijdens deze workshop maak je kennis met de verschillende tools die ik gebruik om kleine en grote dots te maken, hoe je mooie volle dots maakt en hoe je leuke patronen creëert. Na wat oefenen op papier ga je aan de slag op een mooie zwarte steen

Deze creatieve avond maakt deel uit van CreaDo programma van de Volksuniversiteit in Oegsgeest. Als gastdocent heet ik je deze avond van harte welkom. 

Maak kennis met dotpainten en kom stip voor stip een beetje dichter bij jezelf!

Let op: Aanmeldingen graag via de link (direct bij de Volksuniversiteit) en op de avond zelf betaal je €6.00 voor materiaal kosten.

Informatie

02 nov 2023 | Schikt de datum niet? Laat het me weten via email!
19.30 - 21.00
19,95 Plus €6,00 materiaal kosten (incl. steen en gebruik van verf & overige materialen)

Waar?

Volksuniversiteit Oegstgeest (Bibliotheek)
Lange Voort 2
2341 KA Oegstgeest

Workshop 'Kennismaken met Dotpainten'  (in samenwerking met Volksuniversiteit Oegstgeest)

Wat doe ik nog meer?

Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
10nov
Workshop
Workshop 'Basis Techniek Dotpainten' | Uit je hoofd en in je hart
Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
Katwijk a/d Rijn
Tijdens deze creatieve workshop ga je kennis maken met dotpainten en zul je ervaren hoe leuk maar ook rustgevend deze prachtige kunstvorm is. Uit je hoofd en in je hart. Kom stip voor stip dichter bij jezelf en maak je eigen unieke krachtsteen.
Reconnect your Heart
Healing en reading
Thuiskomen bij jezelf met Reconnective Healing® en De Persoonlijke Reconnection®
Reconnect your Heart
Oegstgeest
Soms zijn we onszelf even kwijt… Hoe vind jij je weg terug? Praktijk Reconnect your Heart ondersteunt persoonlijke bewustwording en groei dmv healing sessies. Ervaar innerlijke rust en kom in contact met jouw authentieke zelf, je lijf en je hart.
Reconnect your Heart
Creativiteit
'Uit je hoofd, en in je hart met Dot Art' creatieve & meditatieve workshops
Reconnect your Heart
Oegstgeest
Dotpainten (schilderen in stippen) is een prachtige, creatieve en tevens meditatieve activiteit die je helemaal terugbrengt bij jezelf. Het helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU... uit je hoofd en in je hart.
Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
07okt
Workshop
Workshop 'Intuïtief Dotpainten op Canvas' | Uit je hoofd en in je hart
Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
Katwijk a/d Rijn
Tijdens deze workshop gaat het niet om perfecte patronen creëren maar jezelf heerlijk verliezen in deze prachtige kunstvorm. Uit je hoofd en in je hart. Kom stip voor stip dichter bij jezelf en versterk zo het luisteren en volgen van je intuïtie.