07okt 2023
Workshop 'Intuïtief Dotpainten op Canvas' | Uit je hoofd en in je hart

Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
Katwijk a/d Rijn

Tijdens deze workshop gaat het niet om perfecte patronen creëren maar jezelf heerlijk verliezen in deze prachtige kunstvorm. Uit je hoofd en in je hart. Kom stip voor stip dichter bij jezelf en versterk zo het luisteren en volgen van je intuïtie.

Bij deze workshop gaat het niet om perfecte patronen maken maar heerlijk vrij stippen zetten op een canvas. Je mag alles even loslaten en jezelf helemaal verliezen in deze creatieve activiteit.

Laat het doek onder je handen tot leven komen en je zult ervaren dat deze creatieve maar tevens meditatieve kunstvorm je helemaal terugbrengt bij jezelf. “Uit je hoofd en in je hart!” Dotpainten helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU.

Tijdens deze 3 uur durende workshop leer je hoe je de verf mengt en welke materialen je gebruikt om kleine en grote dots te maken. Na een korte meditatie/visualisatie en wat oefenen op papier ga je zelf aan de slag.

Ervaar de helende kracht van het werken met je handen, kleuren en kristal elixers in de verf, maar bovenal het in verbinding ‘zijn’ met jouw hart.

Je bent van harte welkom in mijn studio in Katwijk a/d Rijn om te komen ervaren wat dotpainten met jou doet. 

Maak kennis met dotpainten en kom stip voor stip dichter bij jezelf!

Informatie

07 okt 2023 | Schikt deze datum niet? Registreer je interesse.
13.00 - 16.00
55,00 Incl. een canvas, 4 verfcontainertjes, thee, koffie & lekkers plus goodiebag

Waar?

Dotpaint Academy
Asterstraat 49
2223 VG Katwijk a/d Rijn

Contact

Workshop 'Intuïtief Dotpainten op Canvas'  |  Uit je hoofd en in je hart

Wat doe ik nog meer?

Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
10nov
Workshop
Workshop 'Basis Techniek Dotpainten' | Uit je hoofd en in je hart
Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
Katwijk a/d Rijn
Tijdens deze creatieve workshop ga je kennis maken met dotpainten en zul je ervaren hoe leuk maar ook rustgevend deze prachtige kunstvorm is. Uit je hoofd en in je hart. Kom stip voor stip dichter bij jezelf en maak je eigen unieke krachtsteen.
Reconnect your Heart
Healing en reading
Thuiskomen bij jezelf met Reconnective Healing® en De Persoonlijke Reconnection®
Reconnect your Heart
Oegstgeest
Soms zijn we onszelf even kwijt… Hoe vind jij je weg terug? Praktijk Reconnect your Heart ondersteunt persoonlijke bewustwording en groei dmv healing sessies. Ervaar innerlijke rust en kom in contact met jouw authentieke zelf, je lijf en je hart.
Reconnect your Heart
Creativiteit
'Uit je hoofd, en in je hart met Dot Art' creatieve & meditatieve workshops
Reconnect your Heart
Oegstgeest
Dotpainten (schilderen in stippen) is een prachtige, creatieve en tevens meditatieve activiteit die je helemaal terugbrengt bij jezelf. Het helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU... uit je hoofd en in je hart.
Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
02nov
Workshop
Workshop 'Kennismaken met Dotpainten' (in samenwerking met Volksuniversiteit Oegstgeest)
Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
Oegstgeest
Tijdens deze creatieve workshop ga je kennis maken met dotpainten en zul je ervaren hoe leuk maar ook rustgevend deze prachtige kunstvorm is. Uit je hoofd en in je hart. Kom stip voor stip dichter bij jezelf en maak je eigenart steen.