10feb 2023
Soundhealing + Meditatie - Into Relaxation

Nova-Vie
Voorhout

Een ontspannende avond waarbij je tot in een diepe staat van relaxtheid wordt gebracht door de helende klanken en tonen van diverse instrumenten.Een soundhealing is een weldaad voor lichaamgeest.Soundhealing, ook wel klankontspanning genoemd.

Een ontspannende avond waarbij je tot in een diepe staat van relaxtheid wordt gebracht door de helende klanken en tonen van diverse instrumenten. Je wordt begeleidt door o.a Tibetaanse klankschalen, de Koshi chime, drum of de handpan! 
Een soundhealing is een weldaad voor lichaam&geest.

Soundhealing, ook wel klankontspanning genoemd, wordt al eeuwen gebruikt om mensen te verlichten en genezen. De trillingen en klanken die voortkomen uit met name klankschalen hebben een positieve werking op onze mind en een reducerend effect op het gebied van pijn, angst en deprimerende gedachten en slapeloosheid. Daarnaast heeft een Soundhealing een gunstige werking bij het verminderen van stress.

Kortom.. een avond vol ontspanning en overgave.

De soundhealing wordt gegeven icm een begeleide meditatie.

17 November
20:00-22:00
Voorhout

Informatie

10 feb 2023
20.00 - 21.30
20,00

Waar?

Voorhout
Jacoba van Beierenweg 97-1E
Voorhout

Contact

Soundhealing + Meditatie - Into Relaxation

Wat doe ik nog meer?

Nova-Vie
12feb
Evenement
Truffelceremonie - Psilocybine reis
Nova-Vie
Voorhout
Truffelceremonie - Psilocybine reis. Een magische, diepgaande reis naar binnen, in je innerlijke wereld, om antwoorden en inzichten te krijgen vanuit jezelf. In volledige overgave.
Nova-Vie
Vrouwenwerk
Holistische & Sjamanistisch Lichaamswerk | Coaching
Nova-Vie
Noordwijk
Ik wil elke vrouw een fijne en bewuste zwangerschap, geboorte en kraamtijd laten ervaren. Ik ondersteun je op een holistische en natuurlijke wijze waarbij respect voor het vrouwelijke lichaam, vertrouwen, kracht en autonomie voorop staan.
Nova-Vie
Ademtherapie
Breathwork & BRTT - Trauma Release
Nova-Vie
Noordwijk Zh
Nova-Vie - Praktijk voor holistische en sjamanistische therapie, coaching, helende ceremonies, Ademwerk, Trauma Release, cirkels, persoonlijke ontwikkeling, en spiritualiteit. Omdat elke vrouw het verdient om in haar kracht te staan!
Nova-Vie
05feb
Evenement
Volle Maan vrouwencirkel
Nova-Vie
Voorhout
Tijdens deze magische VrouwenCirkel verbinden wij ons met de krachtige maanenergie, de elementen en met elkaar. Elke cirkel staat in het teken van samenkomen, zijn, liefde, delen, ontvangen en een prachtig ritueel. Locatie: Voorhout Tijd: 19:30-21:30
Nova-Vie
26feb
Evenement
Ademcirkel | Breathwork & BRTT - Trauma Release
Nova-Vie
Voorhout
Wil jij.. De transformerende kracht van je ademhaling ontdekken? Jezelf ontdoen van oude ballast? Beter in je vel zitten? Aan de slag met het oplossen van blokkades en negatieve patronen? Meld je dan aan voor deze ademcirkel: Breathwork & BRTT
Nova-Vie
Lichaamswerk
Holistisch en sjamanistisch lichaamswerk
Nova-Vie
Noordwijk Zh
Een vrouw die in haar kracht staat, in verbinding is met zichzelf, voelen en vanuit haar hart en intuïtie kan handelen. Dat is mijn doel! Wil jij meer verbinding en de kracht van rituelen ervaren? Neem dan deel aan een van de ceremonies of cirkels!
Nova-Vie
24feb
Evenement
Cacao Ceremonie
Nova-Vie
Voorhout
Tijdens deze cacao ceremonie gaan we met de kracht van het heilige plantmedicijn cacao en een meditatie een reis naar binnen maken en antwoorden vinden voor je innerlijke belemmeringen, je hart verwarmen, openen en ontwaken.