Holistische massage

True Colors Massage
Noordwijk

Persoonlijk geloof ik enorm in de kracht van aanraking. Aanraking zorgt ervoor dat je (weer) in contact komt met je lichaam, het geeft ruimte om te voelen, te ervaren en jezelf weer terug te vinden

Een holistische massage gaat naast ontspanning ook over bewustwording en een betere balans tussen lichaam en geest.
Het is fijn om af en toe even stil te staan bij jezelf. Hoe gaat het met je? Zorg je goed voor jezelf? Herken je de signalen van je lichaam? Kun je vertrouwen op de wijsheid van je lichaam? De massage geeft ruimte om te ervaren wat er op dat moment in jou leeft en gevoeld mag worden.
Holistisch komt van het Griekse woord Holos, wat ‘het geheel’ betekent.
De massage is dan ook gericht op een aanraking van jou als mens totaal, niet alleen op fysiek niveau, maar ook op emotioneel, mentaal en spiritueel vlak. Zodat al deze vlakken in balans kunnen komen met elkaar.
Bij de intake kijken we wat er op dit moment speelt en wat de intentie van de massage wordt.

Een holistische massage is echt een cadeautje voor jezelf.
En dat niet alleen, massage heeft ook veel voordelen voor je gezondheid. Massage stimuleert bijvoorbeeld de bloedcirculatie en de afvoer van afvalstoffen. Het brengt je zenuwstelsel tot rust en het verbetert je immuunsysteem. Daarnaast zorgt massage voor de aanmaak van het hormoon oxytocine, het gelukshormoon. Dit hormoon helpt je om te herstellen, je weerbaar te maken tegen stress en het zorgt voor ontspanning en een fijne gemoedstoestand.

Na de massage is er ruimte om kort na te liggen. Het is fijn om even na te genieten en bewust te voelen wat de massage met je gedaan heeft.

Over True Colors Massage

Hoi! Mijn naam is Mieke
Ik ben gecertificeerd holistisch masseur en in opleiding tot massagetherapeut
Altijd al heb ik het leuk gevonden om te masseren
Na een burn-out en een aantal leerzame jaren, werd het tijd voor een ander leven, met meer rust en balans
Tijdens het ontvangen van een massage kreeg ik ineens een helder inzicht: Dit is het! Hier zou ik graag mijn werk van willen maken
En zodoende geef ik nu met veel plezier massages in mijn praktijk aan huis in Noordwijk 

De naam True Colors Massage is geïnspireerd door het liedje van Cindy Lauper
Het herinnert mij eraan dat ik mezelf kan en mag zijn. En dat ik ervoor kan kiezen mezelf te accepteren en te omarmen in alles wat ik ben, in al mijn kleur
En daarnaast word ik gewoon super blij van mooie vrolijke kleuren!  

Persoonlijk geloof ik enorm in de kracht van aanraking. Aanraking zorgt ervoor dat je (weer) in contact komt met je lichaam, het geeft ruimte om te voelen, te ervaren en jezelf weer terug te vinden. Aanraking helpt je lichaam herinneren dat het zich kan en mag ontspannen.
Aangeraakt worden is zelfs een eerste levensbehoefte voor kleine kinderen, het is essentieel voor ze om te kunnen overleven. Als volwassenen zouden we misschien zonder aanraking kunnen, maar aangeraakt worden geeft vaak een enorme weldaad aan steun. Het bevestigt je bestaan, het geeft je het gevoel dat je er niet alleen voor staat en dat je gedragen wordt.


True Colors Massage

Mieke Meskers

Weteringkade, 15
2201 SK Noordwijk

Holistische massage