Met plezier en passie, authentiek jezelf - loopbaangroei en burn-out herstel voor HSP

Pink Peer Coaching - Justine Peereboom
Lisse

Ik help jou vanuit je hooggevoeligheid, je talenten en kwaliteiten te ontplooien om zo werk te doen dat daarbij past. Voor meer energie, vrijheid en vertrouwen in de mooiste versie van jezelf en in je loopbaan. Ook als coach voor UWV werkfit.

Gelukkig en gezond in je werk. Met plezier, passie en veerkracht authentiek jezelf. Dat is waar Pink Peer HSP Coaching jou bij helpt. 

Als HSP coach begeleid ik jou naar de volgende stap in je werk of loopbaan. Niet van A naar B, maar echt vanuit wie jij bent, waar je voor staat en wat jou gelukkig maakt. Zelfvertrouwen, zingeving, passie & talent, veerkracht en vooral jij staan daarin centraal. Bouwen aan de mooiste versie van jezelf. Jouw hoogsensitivieit heeft veel mooie eigenschappen die jou uniek maken. Je bent loyaal, creatief, weloverwogen, verbindend, invoelend en hebt oog voor detail. Werk doen dat daarbij past en wat je gelukkig maakt, helpt je te stralen. Het geeft je vertrouwen en veerkracht om te groeien en helpt je je energie hoog te houden.

Dat doen we samen waarbij je kan kiezen uit het 1:1 groeiprogramma "doe die dingen waar jouw hart van gaat zingen", coaching, (creatieve) workshops, kernwaarden, en mini-trainingen zoals "maak 2022 jouw gelukkig (nieuwjaar)".
Tevens verzorg ik ook - vergoede- UWV werkfit trajecten indien je een ZW, WIA of WaJong uitkering ontvangt. 

Kennismaken is vrijblijvend en kosteloos. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Lieve groet, 
Justine 
Pink Peer Coaching

Over Pink Peer Coaching - Justine Peereboom

"Doe die dingen waar je hart van gaat zingen", dat is waar Pink Peer Coaching jou bij helpt. Ik ben Justine Peereboom uit Lisse.
Als HSP coach help ik jou op een warme en persoonlijke manier naar de volgende stap in je loopbaan. 
Met hooggevoeligheid als kracht en met een goede balans, zodat je met plezier, energie en passie echt kan doen wat bij jou past.  

Ik geloof dat echt iedereen kan stralen als je  kan doen waar je goed in bent en wat je het allerliefste doet. Op sommige momenten word je gedwongen het anders te doen, omdat je niet meer anders kan (bijvoorbeeld door een burn out, een re-organisatie) of omdat je wéét dat je het het anders wilt. 

De vraag "hoe ziet dat eruit" is er een waar ik je bij help. Vanuit wie je bent, waar je voor staat en wat je gelukkig maakt bouwen we aan de mooiste versie van jou. 

Mijn eigen verhaal deel ik graag als inspiratie. Vanuit een internationale baan in HR dwong een burn-out mij om het anders te doen. Soms als je zelf de keuze niet maakt, doet het universum dat voor je. 
Een burn-out was de weg naar de mooiste versie van mijzelf. 

Graag maak ik kennis met je, luister naar je verhaal en bouw samen aan ☆ die dingen waar jouw hart van gaat zingen

Warme groet, 
Justine Peereboom
Pink Peer Coaching


Pink Peer Coaching

Justine Peereboom

Heereweg 63
2161 AD Lisse

Lid van beroepsvereniging

    ICF
Met plezier en passie, authentiek jezelf - loopbaangroei en burn-out herstel voor HSP