Quantum Touch, Quantum Allergy, Quantum Coaching

ConnyBeter
Hillegom

Quantum Coaching omvat behandelingen om klachten aan te pakken, energie te verhogen en de gezondheid te verbeteren, zowel fysiek als mentaal. Er wordt uitgegaan van de eigen lichaamsintelligentie en het activeren van het zelfgenezende vermogen.

De behandelingen hebben als doel te helpen ontspannen en ontstressen. Het lichaam krijgt zo de mogelijkheid om zichzelf te genezen en complete ontspanning komt ten goede aan het versnellen van het genezingsproces. 

Vanuit de holistiche visie dat alles met elkaar verbonden is: lichaam, geest, gevoelens, gedachten en verlangens, werkt de behandeling ook op emotioneel en spiritueel gebied. Een klacht wordt bekeken op fysiek niveau, de situatie waarin de klacht zich voordoet, hoe je denkt over je klacht, etc. Het geheel van factoren is van belang voor een betere gezondheid. 

Quantum Touch

Methode die het zelfgenezende vermogen versterkt en versnelt. De wetenschap heeft aangetoond dat alles uit trilling bestaat. Ook jouw lichaam, elk orgaan en zelfs elk cel heeft een eigen trilling. Als je gezond bent is alles in evenwicht, bij ziekte of onbalans wordt de trilling lager. Als behandelaar biedt ik jou een hogere trilling aan, jouw lichaam weet waar die nodig is en maakt daar dankbaar gebruik van. Jij vertelt waar de pijn zit of heen gaat, daar volgen mijn handen. Jouw gevoel, woorden, plotselinge ingevingen zijn leidend. 

Quantum Allergy

Deze methode reset verstoringen. Dat kunnen stoffen, reacties, medicatie, gedachten, relaties, geluid, emoties, overtuigingen, iets wat iemand tegen je gezegd heeft, etc. zijn. Eigenlijk alles wat jou uit balans brengt. Daarnaast leer je ook hoe je dit bij jezelf kunt doen. 

Als Quantum Coach gebruik of adviseer ik wat nodig is om jouw klacht aan te pakken! 

Over ConnyBeter

Vanuit nieuwsgierigheid verdiep ik me al ruim 15 jaar in lichamelijk en geestelijk welzijn. 

Van lieverlee ontstond de wens om mensen vanuit een eigen praktijk te helpen om hun gezondheid actief en preventief te verbeteren. Om dat op een verantwoorde wijze te doen, heb ik, naast de vakopleidingen Quantum Coach en Zhineng Qigong, de Medische en Psychosociale Basisopleidingen afgerond.  Door alles eerst zelf te ervaren sta ik voor 100% achter wat ik doe. Daardoor kan ik jou helpen om je beter te voelen, zowel fysiek, emotioneel als mentaal, jij houdt altijd de regie!

Quantum Coaching en Zhineng Qigong gaan beiden uit van het zelfgenezende vermogen van de mens en ontspanning.  Zhineng Qigong is voor mij de ideale combinatie tussen fysiek bewegen én rust voor de geest. Ik ben zelf nogal een stijve hark, maar ben inmiddels heel veel soepeler en bewuster geworden. Mijn behandelingen en lessen zijn 'down to earth'. 


ConnyBeter

Conny Klein Schiphorst

Satellietbaan 33
2181 MG Hillegom

Lid van beroepsvereniging

Quantum Touch, Quantum Allergy, Quantum Coaching