Kundalini Awakening & Energetische therapie

The Healing Mom
Noordwijk

De kracht om te helen ligt in jouw eigen hart en geest. Ik werk als katalysator voor jouw levensenergie (kundalini) en tijdens energetische healings nodig ik jouw eigen systeem uit om de liefde, puurheid, en perfectie in zichzelf weer te zien.

Het lichaam is een fascinerend instrument. Het is in staat om te ontvangen, te blokkeren, te waarschuwen, te borgen en nieuw leven te baren. 

Door onze dagelijkse rompslomp vergeten we vaak wie we zijn. Wie we écht zijn. Wat we leuk vinden aan het leven, wat waarde heeft voor ons. We zijn gestopt met dromen en verlangen en leven veel te vaak in de overlevingsstand. 

Wanneer ik werk met het energieveld, richt ik me op de plekken waar het (nog) niet lekker stroomt. Ik help jouw energysysteem om de blokkades aan te kijken en op te lossen. Een energetische sessie kan veel teweeg brengen. Zowel positieve als minder positieve processen. Het is belangrijk te weten dat alles met een reden gebeurd. Alles gebeurt om jouw te ondersteunen en begeleiden in jouw persoonlijke, spirituele proces.   

Wanneer je in overgave de energetische uitnodiging aanvaardt, is het jouw eigen systeem die de energie door al je chakra's laat stromen. Dit proces vindt zijn weg op een natuurlijke wijze die in afstemming is met jouw lichaam en jouw ziel.

Tijdens de sessie kan je verschillende ervaringen hebben, zoals: sensaties voelen, derde oog visioenen, bepaalde bewegingen maken, emoties of klanken loslaten. 

Het echte werk gebeurt ná de sessie: een diepere verbinding met jezelf, een sterker gevoel van zelfliefde en innerlijke begeleiding. Meer in contact met je emoties en je hebt een duidelijk doel voor ogen. Het leven lijkt makkelijker te stromen en je hebt meer vertrouwen in jezelf en je intuïtie.

Voel je de uitnodiging?

Over The Healing Mom

Hi, ik ben Meredith - The Healing Mom - en samen met mijn man en 3 kinderen woon ik in Noordwijk aan Zee. 

Het universum en alles eromheen heb ik altijd al fascinerend gevonden. Diep van binnen wist ik dan ook altijd al dat er / dat IK meer was dan 'alleen mens'. Onder begeleiding van verschillende mentoren heb ik geleerd om mijn gaven (helderzien, helderweten) beter te stroomlijnen. Dit maakt dat ik makkelijk in contact kom met andere wezens, en met gidsen van anderen. Deze energie/informatie vertaal (channel) ik naar woorden, waardoor ik mooie boodschappen mag doorgeven. 

Energetisch werk is voor mij als spelen. Ik zie, voel en hoor de energie. Dat maakt dat ik tijdens mijn werk heel snel en intuïtief weet welke plekken healing nodig hebben. Mijn werk is dan ook voornamelijk intuïtief, waarbij ik oa gebruik maak van (gecertificeerde) principes zoals Magnetiseren, Reiki en Aura en Chakra healing. 

Wat ik het állerliefst doe, is werken met de eigen levensenergie, de kundalini. De muziek tijdens de sessies, de veranderingen in mensen hun leven, zo magisch allemaal! Het is niet eens in woorden te beschrijven ;) Dus ik nodig je van harte uit om het een keer mee te maken. 

 

Samenvatting van waar je bij mij voor terecht kunt: 

+ Kundalini activatie

+ Soul healing (Energetische healing, chakra balancing, magnetiseren)

+ Soul reading (Tarotkaarten, of channelsessies met jouw en mijn gidsen)

 

Je bent van harte welkom mooi mens! 

Liefs, 

Meredith 


The Healing Mom

Meredith Willemsen

Leendert Hellenberghof 11
2202XS Noordwijk

Kundalini Awakening & Energetische therapie