Magnetiseur

Lef Praktijk voor energetische therapie
Lisse

Magnetiseren is het herstellen van de balans tussen lichaam en geest zodat jouw energie weer goed kan stromen. Tijdens het magnetiseren worden negatieve energie en blokkades verwijderd  en wordt positieve energie ingezet.

De mens is één geheel, fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch. 

Alles is met elkaar verbonden en functioneert altijd als één geheel.     

Magnetiseren is het herstellen van de balans tussen lichaam en geest zodat jouw energie weer goed kan stromen. Tijdens het magnetiseren worden negatieve energie en blokkades verwijderd  en wordt positieve energie ingezet. Magnetiseren zet het zelf-herstellend vermogen van je lichaam in werking.

Tijdens ons leven krijgen we te maken met negatieve ervaringen, zo kan een blokkade gevormd worden. Een blokkade zorgt ervoor dat de energie in ons lichaam niet goed stroomt waardoor lichamelijke klachten en ziekte kunnen ontstaan.  Het kan jaren duren voordat een blokkade klachten geeft.

Door blokkades in het energieveld te behandelen, kan de energie weer stromen en krijgt je lichaam de ruimte om te herstellen. 

Magnetiseren kan ingezet worden bij bijna alle klachten.

Wat kan magnetiseren voor jou betekenen?

o   Verminderen of verdwijnen van pijnklachten

o   Genezingsproces versnellen

o   Je beter in je vel voelen

Over Lef Praktijk voor energetische therapie

Ik ben Monique van Mil- Lefeber 

Na een werkzaam leven op kantoor kwam ik er bij toeval achter dat ik mensen kan helpen door ze te magnetiseren. Eerder was ik me niet bewust van mijn kracht. Het heeft dan ook even geduurd voordat ik hiermee aan het werk ben gegaan.

Naast mijn 3 jarige beroepsopleiding tot Allround Energetisch Therapeut volg ik al jaren diverse trainingen opleidingen en workshops om mijn kennis verder te verdiepen.

Type: Met twee benen op de grond.


LEF Praktijk voor energetische therapie

Monique van Mil- Lefeber

Anke Servaesstraat 1
2162 KR Lisse

Magnetiseur