Open Floor dansmeditatie - Leiden & Oegstgeest

Open in Beweging
Leiden

Op de Open Floor is iedere (dans)er welkom! Op verschillende soorten muziek en thema s dans je jouw eigen, vrije dans en kun je voelen wat er van binnenuit in beweging wil komen. Ik geef groepslessen en individuele sessies in de regio Leiden & online

Op de Open Floor is iedere dans(er) welkom! Op verschillende soorten muziek en thema's dans je jouw eigen, vrije dans. Je voelt door de muziek en begeleiding van binnenuit wat er wil bewegen. Er zijn geen vaste stappen of pasjes. Er is geen goed of fout.

In de vrije beweging die ontstaat, word je je bewust(er) van je eigen lichaam en kun je jezelf steeds meer verbinden met dat wat er nu is en om jouw aandacht vraagt (fysiek maar ook emotioneel, mentaal of zingevend).

In de lessen is er alle tijd om op jezelf of met anderen te bewegen. We dansen minimaal op verschillende soorten muziek en met wisselende thema's. De lessen zijn los van elkaar te volgen en je hebt absoluut geen (dans)ervaring nodig. Naast groepslessen geef ik individuele sessies danscoaching.

Een keer meebewegen? Je bent van harte welkom. The Floor is Open!

Maandelijks op woensdagavond DancingHome via Zoom:

Virtueel verbinden en dansen met elkaar. In alle vrijheid en veiligheid van je eigen huis of plek (20.00 - 21.30, Zoom-ruimte open 19.45)

Wekelijks dansen op donderdagavond bij:

Cultuurhuis (voormalige kerk) De Paulus, Warmonderweg 2, Oegstgeest. (19.45 - 21.30 uur, zaal open 19.30)

Maandelijk dansen op zondagochtend bij:

Huis van de buurt Matilo, Zaanstraat 126, Leiden (10.45 - 12.30, zaal open 10.30)

Alle info kun je nalezen op de website.

 

Over Open in Beweging

Toen ik jaren geleden deze bewuste vorm van bewegen en dans ontdekte, voelde het als thuiskomen. Even niet in woorden hoeven uitleggen hoe ik me voelde maar alles alleen maar in beweging brengen, noem het dansen. Heerlijk!

Na veel jaar zelf te hebben gedanst, voelde het helemaal kloppend om deze mooie vorm van bewegen uit te dragen als Open Floor Movement teacher. Sinds 2015 geef ik groepslessen in Oegstgeest en Leiden en begeleid ik mensen op individuele basis.

In mijn lessen en begeleiding probeer ik op een lichte en speelse manier een veilige ruimte te bieden voor ieders eigen, vrije beweging.

Ik voel me verbonden met de Bollenstreek omdat ik jarenlang in Katwijk heb gewoond en in Noordwijk heb gewerkt. Momenteel woon ik in Leiden.

Ik hoop je snel tegen te komen op een dansvloer in de Bollenstreek, regio Leiden of bij mijn praktijk-aan-huis!

Hartelijke groet,

Corrie Drijver


Open in Beweging

Corrie Drijver

Meerburgerstraat 4
2314 AX Leiden

Lid van beroepsvereniging

Open Floor dansmeditatie - Leiden & Oegstgeest