Praktijk voor Voetreflexologie en Bioresonantie

Praktijk voor voetreflexologie en bioresonantie
Sassenheim

Bioresonantie zet het lichaam aan tot zelfgenezing

Met behulp van bioresonantie kan ik meten waar zich blokkades vormen in de energievelden in en om het lichaam van een cliënt. Na de meting stel ik in overleg met de cliënt een behandelplan op. 

In mijn praktijk werk ik met het L.I.F.E. systeem (Living Information Forms Energy). Met dit systeem kan ik de zelfwerkzaamheid van de cellen door middel van trillingen activeren. Hierdoor wordt het lichaam aangezet tot zelfgenezing.

Met deze methode kunnen zowel lichamelijke als emotionele problemen worden behandeld.

Over Praktijk voor voetreflexologie en bioresonantie

Mijn naam is Ans Kasting

Na het behalen van mijn diploma voetreflexzonetherapie bij Arcos, school voor natuurgeneeswijzen in Den Haag, ben ik in 2001 gestart met mijn praktijk voor voetreflexologie. Daarna heb ik een opleiding gevolgd voor bioresonantietherapie en vanaf 2004 heb ik mijn werkzaamheden hiermee uit kunnen breiden. 

Regelmatig volg ik bijscholing en cursussen om mijn vakkennis op peil te houden en uit te breiden en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Sinds 2014 heb ik daarnaast diverse cursussen gevolgd (bij Gitta Harding en Hetty Xanthopoulos) om me toe te leggen op spiritueel energetisch werk. Dat bleek  een waardevolle aanvulling in mijn praktijk.


Praktijk voor voetreflexologie en bioresonantie

Ans Kasting

Kagertuinen 121
2172 XL Sassenheim

Praktijk voor Voetreflexologie en Bioresonantie