#19 Reconnect your Heart! met Gabie Devaney

Gabie Devaney
02 jun 2021

Wil je innerlijke rust ervaren? Weer meer landen in je hart en uit je hoofd? Dat had Gabie zelf ook te leren én dat geeft ze nu graag door met een bijzondere vorm van healing. "Aanraking zonder aangeraakt te worden. Verwerking zonder woorden." De energie, de hogere trilling, herinnert je aan je eigen hogere trilling. Weer verbinden met je hart. Daarnaast brengt ze mensen terug naar die innerlijke rust door creatie, met haar Dotpaint Academy. Een ontspannen, meditatieve vorm van creëren.

Wil je meer weten over healing en hoe dat precies in zijn werk gaat en wat Gabie hierin voor je kan betekenen? Neem gerust telefonisch contact met haar op. En wil je je aanmelden voor de eerstvolgende workshop Dotpainting, kijk dan op de agenda van Bewust Bollenstreek.

Angela Maria (LiefdeWerk en oprichter Bewust Bollenstreek) interviewt Gabie Devaney van Reconnect your Heart in Oegstgeest. Wil je meer weten over Gabie, Angela Maria of één van de andere 175 professionals van Bewust Bollenstreek? Kijk op: www.bewustbollenstreek.nl

Beluister de podcast