Alles in jou doet ertoe! AGENDA december en januari

Als we dan leren VOELEN
naast al het DENKEN
mogen we het ook gaan DOEN

De driehoek van gewaarzijn, van een mindful bewust leven, bestaat uit een balans tussen Denken - Voelen - Doen. Je kunt ruimte geven aan wat je voelt met verschillende vormen van coaching en therapie. Als die ruimte er dan is naar binnen, is het zo belangrijk om het óók naar buiten te brengen! Ik ontdek steeds weer hoe belangrijk het is om ook écht expressie te geven aan wat ik voel, om mijn binnenwereld op creatieve wijze uit te drukken in de buitenwereld. Ik mag er zijn. Jij mag er zijn. Jij doet ertoe!

Anna Fernhout zingt hier práchtig over in haar nummer "Alles in mij doet ertoe":

Zelf schrijf, zing en dans ik graag. En er is een groeiend verlangen om (weer) te starten met theaterimprovisatie. Wat is jouw manier? Laat jezelf zien! Jouw binnenkant mag ook op creatieve wijze naar buiten. 

Laat je inspireren door onderstaande agenda van de komende 2 maanden! 15 december is er een dansavond bij Healjezelf in Noordwijkerhout, je kunt dotpainten bij Gabie in Katwijk of beeldhouwen bij Kees in Rijnsburg ... 

Laat het leven stromen. Alles in jou doet ertoe!

Liefs,

Angela Roelen (LiefdeWerk)

namens 175 collega's van Bewust Bollenstreek

 

PS: Wil je wel 'iets', maar weet je niet precies 'wat'? Er is zoveel kennis en kunde in onze eigen Bollenstreek. Bel/app je me? Ik verwijs je graag passend door! 0622329846.

NU OOK AANGESLOTEN:

AGENDA DECEMBER EN JANUARI!

Zo richting het eind van het jaar, is het vast fijn om het nieuwe jaar 'in te kijken'. Dus voor deze keer tref je hier de agenda aan voor 2 maanden: DECEMBER én JANUARI! Hou je ook onze agenda op onze website in de gaten?