ZIN! FESTIVAL DE LIEFDE 27 AUG + agenda

ZATERDAG 27 AUGUSTUS 10-17U FESTIVAL DE LIEFDE!

IN HET HART VAN NOORDWIJK-BINNEN!

HEERLIJK OM ELKAAR ECHT TE ONTMOETEN!

De zin van het leven zit in je zintuigen! Loop je weleens met je ziel onder je arm? Weet je het even niet? We zijn geneigd om in ons hoofd te zoeken naar antwoorden, naar controle of zoeken allerlei afleidingen. Maar in die momenten, in die schijnbare leegte, is zo'n volheid te ervaren!

Voel hoe je loopt, hoe de zon voelt op je huid, voel je haren kriebelen in je nek, je voeten bewegen in het zand. VOEL!
Zie de mensen om je heen, zie de wolken verschuiven, de bladeren bewegen, zie een vlinder voorbij fladderen, zie een rups genieten van een groen blaadje. ZIE!
Proef de zoete smaak van een aardbei in de vroege morgen, het smelten van een chocolaatje op je tong, proef de verse kruiden in je zelfgemaakte soep. PROEF!
Hoor de bladeren ritselen, de meeuwen schreeuwen. Hoor het geroezemoes van mensen op een vol terras, hoor de wind en het ruisen van de zee. HOOR!
Ruik de bloemen van de tuin, ruik je versgezette koffie, je frisse lakens van je net verschoonde bed. Snuif de geur op van het bos. RUIK! 

Steeds weer merk ik dat de ZIN in het leven zit in je ZINtuigen. Dat je daarmee ook verbindt met je HART. Dan stroomt het leven, de Liefde ... 

Als ik dit schrijf, zit ik aan het Lindenplein en kijk uit het raam. Er zijn al wat bladeren die los hebben gelaten, het zonlicht filtert door het bladerdek van de linden. Straks ga ik even in de muziektent zitten. Mijmeren over ons Festival De Liefde. Het belooft een heerlijke dag te worden. Het werd in mijn hart gelegd, een feest van échte ontmoeting. Wij hebben er ZIN in! Kom je ook?

Zet je zintuigen wijd open. Er is veel te ervaren die dag! Zie het als een heerlijke vakantiedag, waarop je niets moet, je herinnerd wordt aan wat leeft in je hart, met (h)eerlijk eten en drinken, live muziek, workshops, 30 kramen vol inspiratie.

Je kunt overal aan meedoen, of alleen kijken. Je kunt proeven, of alleen ruiken. Je kunt anderen ontmoeten en/of vooral jezelf ontmoeten. Zo ontspannen mag het zijn. Zo echt mag het zijn. Laat je Liefde maar stromen. Op jouw manier. 

Lieve groet,

Angela (LiefdeWerk)
namens 175 collega's

En, laat je verleiden tot al het andere moois dat op onze onderstaande gevarieerde agenda staat!

AGENDA KOMENDE MAAND

Wil je verder vooruitkijken? Ga dan naar onze website om onze hele agenda te zien!