Ademruimte + AGENDA!

ADEMRUIMTE

Er is nog zoveel in de wereld wat niet klopt!
Er is nog zoveel in de mens wat niet klopt!
Er is nog zoveel tussen de mensen wat niet klopt! 
Zolang het niet klopt, blijft het hart roepen.
Hoor je haar?

Als ik afstem op de aarde, heeft zij meer zorg en aandacht nodig. Zij heeft op veel plekken geen ruimte om te ademen. Ze is vergiftigd met stoffen die niet goed zijn voor haar natuur. Ze is bedolven onder teveel spullen, waardoor ze geen rust krijgt. Ze heeft in het verleden veel meegemaakt, wat geen respectvolle aandacht heeft gekregen. De werkelijke behoefte van moeder aarde is lang genegeerd. Ze kan het niet meer alleen, ze heeft hulp nodig. Durf je te luisteren naar haar hart? En naar haar uit te reiken?

De mens IS de aarde! We hebben meer zorg en aandacht nodig. We geven onszelf en de ander niet genoeg ruimte. Onze adem wordt daarbij oppervlakkig. We hebben onszelf vergiftigd met stoffen die niet goed zijn voor ons lichaam. We hebben onszelf bedolven met het teveel willen, wat we niet écht nodig hebben, waardoor we onszelf geen rust geven. We hebben in het verleden veel meegemaakt, wat we geen respectvolle aandacht hebben gegeven. We hebben onze werkelijke behoefte lang genegeerd. We kunnen het niet alleen, we hebben daarbij hulp nodig. Durf je te luisteren naar je hart? En uit te reiken waar nodig? 

Zo binnen. Zo buiten. 

De bevlogen tuinders van GezonderGroen, Kievit, Elsgeesterhof en NoordWIJde zorgen dat de aarde weer meer ruimte krijgt, gezonde voeding én dat wij ook weer gezonder kunnen eten.

De wereld is getraumatiseerd. Wij zijn getraumatiseerd. Het is nu de tijd om te helen.

En als het even teveel is
En als het even niet lukt
Vergeven we onszelf en elkaar onze fouten
Erkennen we dat we lerende mensen zijn. 

Zo helen we onszelf. 
Zo helen we elkaar.
Zo helen we moeder aarde.
Stap voor stap. Samen. Doe je mee?

Ademcoaches kunnen je helpen met meer ademruimte, yogadocenten ook om de ruimte in het lichaam te ervaren, mindfulnesstrainers focussen op de ruimte tussen de gedachten, therapeuten/opstellers/energetisch lichaamswerkers kunnen je helpen met respectvolle aandacht geven aan wat je als kind hebt meegemaakt, coaches kunnen je helpen in beweging te komen, ook kunst en zingen helpt daarbij. Homeopathie en de natuurlijke drogisterij Natuurhoek in Katwijk kan je helpen met natuurlijke geneesmiddelen. Zo heeft iedere professional bij Bewust Bollenstreek zijn vak. En jij hebt zo je ingang, die bij jou past. 

Ben je geraakt door dit schrijven? Wordt er iets gewild? Wil je aan deze geraaktheid een vervolg geven, maar weet je niet hoe? Reik uit. Neem vrijblijvend contact op (0622329846) of via angela@bewustbollenstreek.nl. Ik ken álle aangesloten leden en verwijs met liefde door, naar wie en wat bij je past. 

Voel je een JA, maar is er geen ruimte in de portemonnee? Neem ook dan contact op.
Er is vaak meer ruimte dan je denkt.

Ik wens je ADEMRUIMTE!
En, wat betreft moeder aarde... focus op wat je WEL kunt doen voor haar ...

Stap voor stap. Samen. Doe je mee?

Angela Maria (LiefdeWerk)
namens 175 bevlogen professionals van Bewust Bollenstreek

 

NIEUW BIJ BEWUST BOLLENSTREEK

AGENDA KOMENDE MAAND