Workshop Familieopstellingen met Paarden
ZA 15 augustus | 09.30-16.30 uur | Noordwijk

75,00 | 75,00 euro betaal je voor een eigen opstelling, 25 euro als representant


Ben je er aan toe om inzichten op te diepen uit jouw onderbewuste? Zijn er issues in je leven waar je mee stoeit en waar je geen grip op krijgt? Dan is het opstellen een heel geschikte manier van werken voor jou. Zeker bij de paarden is het een krachtige ervaring. Ik ben heel blij dat het weer kan! Lekker buiten aan het werk op een ontspannen manier. Welkom op Stal Paradiso!

We werken met vraaginbrengers en representanten.

•Vraaginbrenger: Een vraag kan over van alles gaan. Een probleem in een werksituatie, een lastige keuze die gemaakt moet worden, een familiekwestie die uitgediept mag worden, zomaar onbehagen, stagnering, ziekte of wat dan ook wat op dit moment lastig is in het leven.

•Representant: Het kan zijn dat je gekozen wordt om in de opstelling iemand of iets te vertegenwoordigen. Zo helpen wij elkaar verder. Ook een paard kan als representant deelnemen. Zij zullen de hele dag actief met ons meedoen en ons bij de les houden.

Er kunnen zes vragen behandeld worden. Wil je een vraag inbrengen zal er vooraf een telefonische intake plaatsvinden. Max aantal personen:15

Je hebt geen ervaring met paarden nodig. Je wordt stap voor stap begeleid in het proces.

Wij zorgen voor koffie/thee en iets lekkers, een lunch kun je zelf meebrengen, ook kan je tijdens de pauze even op pad gaan om te lunchen.

Een prachtige ervaring, buiten in de natuur in het hier en nu onder deskundige leiding van Mirjam Rutten. Familieopsteller en Psychosociaal therapeut.

 

 

Informatie + Aanmelden » Paardencoach aan Zee | Stal Paradiso | Mirjam Rutten

paardencoachaanzee.nl
Bekijk Facebook event

Stal Paradiso
Duinweg 38a
2204 AV Noordwijk

Mirjam Rutten
0612426108/0612426108
mirjam AT paardencoachaanzee DOT nl

Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!