Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

15aug 2020
Workshop Familieopstellingen met Paarden

Paardencoach aan Zee | Stal Paradiso
Noordwijk

Ben je er aan toe om inzichten op te diepen uit jouw onderbewuste? Zijn er issues in je leven waar je mee stoeit en waar je geen grip op krijgt? Dan is het opstellen bij de paarden een heel geschikte manier van werken voor jou!

Ben je er aan toe om inzichten op te diepen uit jouw onderbewuste? Zijn er issues in je leven waar je mee stoeit en waar je geen grip op krijgt? Dan is het opstellen een heel geschikte manier van werken voor jou. Zeker bij de paarden is het een krachtige ervaring. Ik ben heel blij dat het weer kan! Lekker buiten aan het werk op een ontspannen manier. Welkom op Stal Paradiso!

We werken met vraaginbrengers en representanten.

•Vraaginbrenger: Een vraag kan over van alles gaan. Een probleem in een werksituatie, een lastige keuze die gemaakt moet worden, een familiekwestie die uitgediept mag worden, zomaar onbehagen, stagnering, ziekte of wat dan ook wat op dit moment lastig is in het leven.

•Representant: Het kan zijn dat je gekozen wordt om in de opstelling iemand of iets te vertegenwoordigen. Zo helpen wij elkaar verder. Ook een paard kan als representant deelnemen. Zij zullen de hele dag actief met ons meedoen en ons bij de les houden.

Er kunnen zes vragen behandeld worden. Wil je een vraag inbrengen zal er vooraf een telefonische intake plaatsvinden. Max aantal personen:15

Je hebt geen ervaring met paarden nodig. Je wordt stap voor stap begeleid in het proces.

Wij zorgen voor koffie/thee en iets lekkers, een lunch kun je zelf meebrengen, ook kan je tijdens de pauze even op pad gaan om te lunchen.

Een prachtige ervaring, buiten in de natuur in het hier en nu onder deskundige leiding van Mirjam Rutten. Familieopsteller en Psychosociaal therapeut.

 

 

Informatie

15 aug 2020
09.30 - 16.30
75,00 75,00 euro betaal je voor een eigen opstelling, 25 euro als representant

Waar?

Stal Paradiso
Duinweg 38a
2204 AV Noordwijk

Workshop Familieopstellingen met Paarden