Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

09aug 2020
Stadsverlichting: Samen mediteren. Ook voor beginners. Iedere 2e zondag van de maand. Doe je mee?

Bewust Bollenstreek
Noordwijk

Samen mediteren helpt je in een dieper thuiskomen. Beginners en gevorderden welkom! We maken hierbij onderdeel uit van Stadsverlichting!

Praktisch:

We zitten op stoelen, maar voel je vrij een meditatiekussentje mee te nemen, als je dat liever wilt.

Aanmelden via onderstaand inschrijfformulier, graag! Op het laatste moment aansluiten is ook prima. 

Er is thee. Bijdrage: vrijwillige donatie in het potje.

 

Wat is meditatie

Meditatie ervaart iedereen weer anders, er zijn veel verschillende vormen. Voor de een is het een stilstaan bij het lichaam, bij de adem. Het leert je focussen, je aandacht te richten, waardoor de monkey mind tot rust komt. Dat geeft ontspanning. Stil zitten is niet altijd gemakkelijk. Hoe fijn om het samen te doen! Dat is heel bekrachtigend én verbindend. We starten met een begeleide meditatie, maar natuurlijk zijn gevorderden welkom om hun eigen beoefening te volgen. Samen zitten....

 

Over Stadsverlichting

Een cultuur van verlichting

Stadsverlichting is een initiatief om een cultuur van verlichting te stimuleren. Mensen stellen hun huiskamers open voor meditatie. Zo stellen wij graag onze ontmoetingsruimte van Bewust Bollenstreek open. 

Harmonie & Flow

Uit onderzoek blijkt dat als groepen mensen regelmatig samen stil zijn dat het effect harmonie en flow is. Deze positieve effecten gelden niet alleen voor de groep maar ook voor hun omgeving en uiteindelijk de hele wereld. Samen verlichten we de Bollenstreek!

Waar & Wanneer

Net als elders in huiskamers over de hele wereld wordt elke tweede zondag van de maand tussen 20:00 en 21:00 uur gemediteerd. Mensen komen tussen 19.45 en 20.00 uur binnen. Om 20.00 uur starten we met een begeleide meditatie, waarna we ook in stilte zitten. Na afloop van de meditatie gaan mensen vaak in stilte weer weg, maar er kunnen ook ervaringen worden uitgewisseld met een kopje thee.

Opgave deelname


Je bericht wordt verzonden...
Ticket € 0,00 excl. 21% BTW / persoon

Totaal 0.00 excl. 21% BTW

Informatie

09 aug 2020 | Inloop 19.45u
20.00 - 21.00
0,00

Waar?

Ontmoetingsruimte Bewust Bollenstreek
Lindenplein 6
2201 JN Noordwijk

Contact

Stadsverlichting: Samen mediteren. Ook voor beginners. Iedere 2e zondag van de maand. Doe je mee?