Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

jaartraining Natural Health (geneeskrachtige kruiden)
ZA 29 augustus | 10.00-16.00 uur | Noordwijk

29 augustus 2020 t/m 30 augustus 2020 | 18/19 april, 16/17 mei, 29/30 augustus, 26/27 september, 31/1okt-november
200,00 | Bij alle zes de weekenden 1 gratis weekend. Los 200,00 per weekend. Dit is inclusief BTW en lesmater


De jaartraining bestaal uit zes weekenden van maart tot november 2020. Ieder weekend staat er 1 thema centraal. De lessen bestaan uit theorie en een praktijk gedeelte, dus gaan we vaak naar buiten om te genieten van al het groen op onze mooie locatie. We zoeken de planten op die we in de les bespreken en soms gaan we deze planten ook oogsten. Je leert hoe je de geneeskrachitge planten zelf kunt gaan toepassen. De thema's zijn: introductie inheemse kruiden, detox/ vasten/ reinigen, bijenprodukten en hun geneeskrachtge werking, keukenruiden en de werking bij maag & darm klachten, EHBO kruiden, huid en kruid  huishoudelijke toepassingen. Zelf aan de gang om oa  zalf, hydrolaat, zeep, wikkels en natuurlijke cosmetica te maken.

MODULE 4

Keukenkruiden en Fermenteren

Dit weekend leer je welke kruiden je kunt gebruiken om je maag en darmen tot rust te brengen of je spijsvertering juist aan te sporen. Bij maag- en darmklachtenzoals krampen, misselijkheid, maagpijn en maagzuur kunnen kruiden verlichting geven. We maken samen diverse kruidenproducten zoals een kruidenolie, kruidenazijn en een kruidenelixer die goed is voor je spijsvertering. Bovendien gaan we aan de slag met het fermenteren van groenten.

Gegeven door onze enthousiaste, vaste docent Gerry Boots. Ze heeft jaren lange ervaring en is zeer kundig. Maximaal 12-14 personen

Informatie + Aanmelden » Moon's farm | Gerry Boots

moonsfarm noordwijk

Moon's farm
Leeweg 14
2203LD Noordwijk

Gerry Boots
ghjboots AT kpnmail DOT nl

Meer agenda van Mama Pacha/ Z-I-N Methode

Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!